MatkapojatMatkapojat

Argentiina

Argentiina on Etelä-Amerikassa sijaitseva maa, jossa asuu yli 40 miljoonaa ihmistä. Aivan Etelä-Amerikan eteläisimpään kärkeen ulottuva Argentiina tarjoaa matkailijalle upeita maisemia, luontoa sekä värikkäitä kaupunkeja.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Maassa riittää siis nähtävää ja koettavaa, ja luonto tarjoaa monimuotoisesti erilaisia kokemuksia. Luonnosta löytyy niin upeita rantoja, kuin jylhiä vuoristoja. Tällaisia maisemia ei pääse monissa muissa maissa kokemaan. Argentiinan tarjoama luonto on Etelä-Amerikkaa parhaimmillaan. Kohteista näyttävämpiä ovat esimerkiksi Iguassun putoukset, jotka ovat Unescon kohde. Maa onkin loistava valinta kiertomatkailijalle.

Kaupunkeja Argentiinasta löytyy myös lukuisia erilaisia. Maan pääkaupunki Buenos Aires on suosittu kohde Argentiinassa. Miljoonakaupungissa Buenos Airesissa pääset nauttimaan matkailijana eteläamerikkalaisesta elämäntyylistä, joka on vauhdikasta ja positiivista. Buenos Airesissa et hyppää mihinkään täysin tuntemattomaan, vaan kaupunkia lähemmin tarkastellessa voi huomata, että siinä on hieman eurooppalaista vivahdetta, muttei kuitenkaan liikaa. Muita kaupunkikohteita ovat Mendoza sekä Bariloche.

ApolloApollo

Argentiinassa ilmasto vaihtelee maanosista riippuen. Maan keskiosissa ilmasto on leutoa, kun taas pohjoisessa subtrooppista, ja sateita saadaan enemmän. Etelässä taas lämpötilat ovat alhaisempia.

Varaa nyt matka Argentiinaan, ja koe sen kaupungit ja jylhät vuoristomaisemat ja muu upea luonto!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti