MatkapojatMatkapojat

Kreikka

Kreikka on Välimeren suursuosikki matkailijoiden keskuudessa. Tämä rikkaan historian omaava valtio tarjoaa matkailijoille huikean määrän ihania kohteita, kokemuksia sekä makunautintoja. Kreikka koostuu suuresta mantereeseen kuuluvasta vuoristoisesta alueesta sekä 2 500 saaresta.

Saariin lukeutuu niin pieniä, asuttamattomia kuin suurempia asuttuja saariakin. Kreikan ilmasto on perinteinen välimerenilmasto, mikä tarkoittaa leutoja talvia sekä kuivia ja kuumia kesiä.

Maan historia ulottuu monien tuhansien vuosien taakse. Kreikka oli koti niin Sokrateelle kuin Pythagoraallekin. Maassa riittääkin siis historian havinaa ja paljon antiikin aikaisia nähtävyyksiä. Kreikka on myös oiva kohde makunautintoja etsiville, sillä maa on antanut maailmalle monia ihania ruokia.

Kreikasta löytyy kohteita niin kaupunki- kuin rantalomiinkin. Maan pääkaupunki Ateena on matkailijoiden suosiossa. Kreeta ja Rodos ovat maan suurimpia saaria, joista löytyy paljon rantakohteita ihanaan perhelomaan. Santorini on puolestaan suosittu häämatkakohde.

ApolloApollo

Lennot Kreikkaan onnistuu Suomesta kätevästi ja maahan tehdään paljon pakettimatkoja. Myös omatoimimatkailu onnistuu Kreikassa hyvin.

Sään puolesta suosituin matkustusajankohta on huhti-toukokuussa. Sää kuumene kesäkuukausina usein suomalaiseen makuun tukalaksi.

Koe siis historian havinaa ja Välimeren leppoisa ilmasto Kreikan ihanissa kohteissa!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti