MatkapojatMatkapojat

Halvat matkat Kreikkaan – rentouttava ja kaunis loma

Kreikka on suomalaisten suosikkikohteita, eikä syyttä. Kreikassa on tuhansia saaria ja ainakin yhtä monta syytä matkustaa sinne. Halvat matkat Kreikkaan onnistuvat helposti, joten maa on loistava valinta pieneen irti ottoon arjesta. Tässä vinkit edulliseen Kreikan lomaan!

Kreikka voi kohteena vaikuttaa vain rantalomakohteelta, mutta maa tarjoaa paljon mahdollisuuksia aina kaupunkilomasta aktiivilomaan. Halpamatkat Kreikkaan eivät siis ole vain auringonpalvojille, vaan kaikenlaiset matkailijat voivat tutustua niin kulttuuriin kuin shoppailuun edullisesti.

Halvat matkat Kreikkaan

Mikäli etsit edullista lomakohdetta, on Kreikka loistava valinta. Tämä välimerellisen ilmaston omaava maa on nimittäin lempeä kohde matkaajalle ympäri vuoden. Mikäli siis kaipaat lämpöä ja aurinkoa, voit kokeilla Kreikkaa niin talvella kuin kesälläkin.

Kreikan matkailun sesonkiaika sijoittuu heinä- ja elokuuhun, jolloin paikat täyttyvät matkailijoista ja aurinko porottaa ihanasti. Tällöin halvat matkat Kreikkaan onnistuvat äkkilähtöjen avulla, mutta edullisempi vaihtoehto on kokeilla Kreikkaa myös sesongin ulkopuolella.

Alkukevät ja loppusyksy ovat loistava valinta, sillä lämpöä riittää vielä mukavasti ja hotellien hinnat laskevat huomattavasti. Halpoja matkoja Kreikkaan voi tehdä myös joulu- ja maaliskuun välisenä aikana – silloin esimerkiksi Kreikan kaupunkikohteet Ateenasta Thessaloniin ovat edullisimmillaan.

Halvimmat matkat voi löytää Kreikan vähemmän tunnettuihin saariin ympäri vuoden. Näistä matkailijan tulisi pitää mielessään etenkin:

  • Milos
  • Zante
  • Elafonissos
  • Kimolos
ApolloApollo

Halvat lennot Kreikkaan

Kreikkaan löytyy monia halpoja lentoja ja voit etsiä niitä sivuiltamme. Suomesta voi ottaa suoran lennon moniin maan kohteisiin, esimerkiksi Rodokselle. Mikäli hinnoissa haluaa säästää vielä enemmän ovat halvat lennot Kreikkaan mahdollisia Euroopassa tapahtuvien välilaskujen avulla. Tällöin voit hyödyntää halpalentoyhtiöiden tarjouksia.

Kannattaa myös kokeilla varata halvat lennot Ateenan kansainväliselle kentälle ja ottaa sieltä jatkoyhteys jollekin maan tuhansista saarista. Lentäminen Kreikan sisällä on hyvinkin halpaa.

Voit myös jatkaa matkaasi Ateenasta lauttayhteyksien avulla läheisiin saariin. Näitä kulkee maan saaristoon päivittäin ja lipun hinta aluksiin on hyvinkin edullinen.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Halvat hotellit Kreikassa

Halvat matkat Kreikkaan onnistuvat maan kattavan majoitustarjonnan ansiosta. Hotellien hinnat ovat huokeat ja maan saarista voi vuokrata halvalla esimerkiksi huvilan suuremmalle matkaseurueelle.

Jos tykkäät kokea useamman kohteen kerralla, voit matkata saarelta toiselle halvan risteilyloman merkeissä. Tällainen laivaloma on hyvä keino kokea ihania pieniä saaria!

Apollo – Kreikka

Löydä parhaat lomatarjoukset Kreikkaan!

Etsi lomatarjouksia

Miksi mennä Kreikkaan?

Miksi sitten mennä Kreikkaan? Vaikka halvat matkat Kreikkaan voivat itsessään olla riittävä syy valita tämä kohde, tarjoaa Kreikka paljon muutakin. Tämä länsimäisen sivistyksen äiti on ihana sekoitus historiaa, kulttuuria ja makunautintoja.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Tässä muutama juttu, jotka sinun tulee kokea Kreikassa:

Maistuva ruoka

Kreikka on tunnettu ruokakulttuuristaan ja se on hyvin sopiva suomalaiseen makuun. Ruokailu on halpaa, sillä katukojuista ja kahviloista voi ostaa maittavan aterian vain muutamalla eurolla. Kreikassa kannattaa kokea ehdottomasti:

  • Juustot
  • Oliivit
  • Moussaka
  • Baklava
Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Kauniit käsityöt

Ostoksille kannattaa suunnata johonkin Kreikan kaupungeista. Ateenan toreilta mukaansa tulee ehdottomasti ostaa käsitöitä ja erilaisia oliivituotteita. Muista, että hinnasta kannattaa Kreikassa aina hieman neuvotella.

Menevä yöelämä

Kaveriporukalla tai puolison kanssa matkaavat voivat nauttia Kreikan menevästä yöelämästä. Ateenan klubit ovat suhteellisen halpoja ja esimerkiksi Kreeta on hyvä matkakohde menevämpään menoon.

Lähde siis ihastumaan tähän romanttiseen ja kiehtovaan maahan. Lomamatkalle.fi sivustolta löydät halvat matkat Kreikkaan nopeasti ja seikkailusi voi alkaa!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti