Koe upea Kreikka lasten kanssa – upeita lomasaaria

Kreikka on suomalaisten suosikkikohteita, jonne kannattaa matkata varsinkin perhelomalle. Kreikka lasten kanssa tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa ja rentoutua perheen kesken.

Kreikkaan matkataan nauttimaan nimenomaan lämmöstä, hyvästä ruuasta ja ystävällisestä ilmapiiristä. Ei olekaan ihme, että maa on yksi suomalaisten perheiden suosikeista. Voit nimittäin odottaa lomaltasi täydellistä rentoutumista, hauskanpitoa ja yllättäviä elämyksiä silloin, kun perheloma on suunnitelmissasi.

5 loistavaa kohdeideaa Kreikassa perhelomaan

Minne Kreikassa lasten kanssa sitten kannattaa suunnata? Kreikka tarjoaa lapsiperheille todella runsaasti kivoja matkakohteita. Alla esittelyssä viisi suosituinta kohdetta, jotka pitää mielessä kun haluat lasten kanssa lomalle Kreikkaan.
Samoksen saari

Samos

Samoksen saari soveltuu täydelliseen perhelomaan. Saari on todella vehreä ja sen valkoiset hiekkarannat ovat täynnä mahdollisuuksia kokeilla hauskoja vesiurheiluaktiviteetteja. Samokselta on lisäksi kiva tehdä päiväretkiä vaikkapa Turkkiin asti!

Kreetan saari

Kreeta

Kreikka näyttää niitä parhaita puoliaan Kreetalla. Se on maan suurin saari, joten siellä voi lasten kanssa harrastaa niin rantaelämää kuin kaupunkilomaakin. Saari on ehdottomasti parhaita kohteita mihin Kreikassa voi mennä. Vesipuistot ovat Kreetan lahja vanhemmille, kun suuntaat lasten kanssa Kreikkaan.

ApolloApollo

Rodoksen saari

Rodos

Voisit suunnata Kreikassa lasten kanssa myös Rodoksen saarelle. Saari on Kreetaa pienempi ja siksi hieman rauhallisempi. Siellä on runsaasti mielenkiintoisia kulttuurikohteita, joihin tutustua. Myös Rodokselta löytyy vesipuistoja leikkeihin.

Apollo – Kreikka

Löydä parhaat lomatarjoukset Kreikkaan!

Etsi lomatarjouksia

Zakynthoksen saari

Zakynthos

Zakynthos tarjoaa hieman uudenlaista seikkailua silloin, kun suuntanasi on Kreikka lasten kanssa. Tämän kiehtovan saaren valttikortteihin kuuluvat ihanat rantapoukamat ja kiehtovan luonnon eläimet. Varsinkin suojellut Caretta caretta –merikilpikonnat ja niiden kilpikonnasaari ovat taatusti lasten suosikkeja!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Ateenan kaupunki

Manner-Kreikan kiehtova Ateena

Kreikka voi aivan hyvin tarkoittaa myös kulttuurimatkaa Ateenaan. Kreikan pääkaupunki on nimittäin hurjan mielenkiintoinen kohde, jossa viihdytään varsinkin teini-ikäisten lasten kanssa. Ateenassa on todella rutkasti mielenkiintoista kulttuuria ja historian havinaa – mutta pääsee siellä rannallekin!

Millainen kohde on Kreikka lasten kanssa?

Otitpa suunnaksesi sitten Kreikan ihanat lomasaaret tai kiehtovan Manner-Kreikan, riittää maassa taatusti tekemistä. Tässä hieman vinkkejä siitä, mitä kaikkea Kreikka oikein tarjoilee lapsiperheille:

  • Monipuolisia vesiurheilumahdollisuuksia valkoisilla hiekkarannoilla.
  • Lauttaretkiä saarelta toiselle.
  • Kreikkalaisia herkkuja, kuten baklavaa tai suolaista souvlakia.
  • Raunioilla seikkailua ja historiaan tutustumista.

Kuten yllä mainittiin, löytyy Kreikasta runsaasti myös lapsille suunnattuja teemapuistoja. Varsinkin lomasaarilta löytyvät vesipuistot pitävät perheen pienimmätkin vesipedot tyytyväisinä ja tarjoavat kivaa vaihtelua rantapäiviin.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Milloin Kreikka on parhaimmillaan?

Mikä sitten onkaan se paras aika matkustaa lasten kanssa Kreikkaan? Kaikki Kreikan lomasaaret soveltuvat lomailuun aina huhtikuusta lokakuun puoleen väliin saakka. Jos mietteissä on Kreikan loma, kannattaa mielessä pitää kuitenkin nämä matkustusajankohtaan vaikuttavat vinkit:

  • Kesä on kuumaa ja kuivaa, pahimpien helteiden sattuessa heinä-elokuuhun.
  • Heinä-elokuu on myös kiireisintä aikaa matkailun saralla kaikkialla Kreikassa.
  • Merivesi on lämpimillään keskikesästä aina syksyyn saakka.
  • Merituuli viilentää saarten ilmaa enemmän kuin Manner-Kreikan kohteita, joissa keskikesä voi olla jopa tukala.

Jos siis haaveissa on Kreikka pienten lasten kanssa, voi aivan keskikesä olla huonoa aikaa. Edullisimmat perhematkat Kreikkaan löytyy joko aivan alkukeväästä tai syksyisin. Kreikkaan on usein tarjolla myös runsaasti äkkilähtöjä, eikä matkojen hinnat päätä huimaa muutenkaan!

Ryhdy siis suunnittelemaan hauskaa ja mielekästä lomaa Kreikkaan lasten kanssa!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti