MatkapojatMatkapojat

Häämatkat – romanttiset lomat kahdelle

Häämatka on yksi elämän jännittävimmistä matkoista. Se on kuin kerma kakussa onnistuneen hääjuhlan jälkeen ja häämatkalle lähteminen on ainutlaatuinen kokemus. Lomamatkalle.fi tarjoaa parhaat häämatkat rakastavaisille!

Häämatkasi voi suuntautua niin romanttiseen kaupunkiin kuin rentouttavaan rantaparatiisiin. Häämatkat voivat olla täynnä menoa ja meininkiä tai löhöilyä ja kahdenkeskistä aikaa. Tärkeintä on, että mietitte yhdessä eri vaihtoehtoja ja valitsette ratkaisun, joka innostaa ja kiehtoo molempia.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Mitkä ovat sitten suosituimmat häämatkakohteet? Lomamatkalle.fi sivuston etsityimmät kohteet ovat:

  • Häämatka – Karibia
  • Häämatka – Malediivit
  • Häämatka – Dubai
  • Häämatka – Kreikka

Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Sivuilta voi kuitenkin löytää tarjoukset myös johonkin hieman yllättävämpään. Häämatkat Euroopan pikkukyliin ovat nykyään suosittu valinta ja moni vaihtaa rannalla löhöämisen risteilylaivan kannella tapahtuvaan auringonpalvontaan.

Häämatkan ei toki tarvitse kohdistua vain yhteen kohteeseen. Joskus voit vaihtaa maisemaa kesken loman ja kokea jotain aivan uutta.

ApolloApollo

Häämatkat – vinkit etsintään

HäämatkatRomanttista lomaa mietittäessä on tärkeintä löytää mielekäs kohde molemmille. Tähän ainutlaatuiseen lomaan kannattaa panostaa ja sisällyttää siihen jotakin erityistä, kuten ainutlaatuisia retkiä tai luksusluokan hotelli.

Ehkä olette aina halunneet nähdä villieläimiä ja loma Tansaniassa kuulostaa ihanalta? Voi myös olla että molemmat haluatte kiireetöntä shoppailua ja siten menevä häämatka New Yorkiin kiehtoo. Vaihtoehtoja on monia ja häämatkakohteet on syytä tutkia tarkkaan.

Lomamatkalle.fi sivustolta voitte löytää romanttisimmat kohteet teidän makuunne. Tutkikaa siis tarjouksia ja toteuttakaa yhteinen unelmanne!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti