LomarengasLomarengas

Malediivit

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Malediivit on Tyynellämerellä sijaitseva valtio, johon kuuluu yli 1000 saarta. Tämä saariryhmä on jokaisen rantalomista pitävän unelmakohde. Moni matkailija on varmasti selannut Malediivien matkoja, ja fiilistellyt vielä joskus pääsevänsä näiden upeiden rantojen ääreen.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Malediivit tarjoavat trooppisen kohteen, jossa on täysin valkeita rantoja, kristallinkirkkaita vesiä ja upeita lomaresortteja, ja mikä parasta, niin lämpöä riittää.

Malediivien pääkaupunki on Male, jossa asuu noin 400 000 ihmistä. Tämä on myös saariryhmän suurin saari. Malen ympärille on levittäytynyt yli 1000 saarta, joista ainoastaan 200 on asuttuja.

Tämä lomakohde on loistava paikka päästä kauas kaikesta, täysin omaan paratiisiin. Malediiveja pidetään omalla tavalla luksuskohteena, sillä se ei ole sieltä ihan halvimmasta päästä. Kohde on todella suosittu pariskuntien keskuudessa, sekä upea valinta häämatkaan.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Malediiveilla vesiurheilu on todella suosittua, sillä se tarjoaa siihen upeat puitteet. Vesi on kuin hanavettä, täysin kirkasta. Sukeltajille ja snorklaajille siis täydellinen valinta. Myös surffaajille Malediivit tarjoaa upeita aaltoja. Malediiveilla riittää lämpöä ympäri vuoden. Paras aika matkustaa Malediiveille on marraskuusta huhtikuuhun, niin välttyy suurimmilta sateilta. Pahin sadekausi osuu keskelle kesää.

Varaa nyt itsellesi upea rento rantaloma paratiisista!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti