MatkapojatMatkapojat

Paras Malediivit All inclusive –loma onnistuu näin

Malediivien paratiisisaaret kutsuvat matkaajaa luokseen valkoisilla hiekkarannoillaan ja turkoosilla merivedellään. Tämä ihastuttava paratiisi keskellä Intian valtamerta tarjoaa myös ensiluokkaista palvelua. Tässä vinkit, joiden avulla löydät parhaan Malediivit All inclusive –kokemuksen.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Mikä ihmeen All inclusive?

All inclusive –lomapaketit tarkoittavat majoituspaketteja, joihin sisältyy muutakin kuin vain hotellihuone. All inclusive –kohteissa sinun ei tarvitse maksaa ruokailusta tai juomista, joita nautit hotellissa. Hotellin palvelut kuuluvat matkan hintaan, jolloin tiedät heti millainen matkabudjettisi tulee olla.

Majoitukseen ei yleensä kuulu ainoastaan ruuat ja juomat, vaan monet All inclusive –hotellit tarjoavat myös muita palveluja. Näihin voi lukeutua muun muassa:

  • Erilaiset kylpyläpalvelut, kuten hieronta tai kasvohoito.
  • Monipuoliset mahdollisuudet harrastuksiin, kuten ilmainen kuntosali tai harrastusvälineiden vuokra.
  • Kattavat viihde-esityksen hotellissa tai ohjattujen retkien mahdollisuus.

All inclusive –lomat kattavat siis kaikki täydellisen loman tunnusmerkit.

ApolloApollo

Miksi valita Malediivit?

Malediivit koostuu useasta erikokoisesta saaresta, joista osa on syntynyt matkailijoiden tarpeiden mukaan. Malediivit tarjoavat matkailijalle palan paratiisia – kaikilta saarilta löytyy ihanat valkeat hiekkarannat ja turkoosi meri, joita ihastella auringonlaskuun asti. Tämän lisäksi turismiin keskittyvät saaret tarjoavat hurjan määrän juuri ylellisiä All inclusive –hotelleja. Malediivien hintataso on varsin edullinen, joten kohteesta on tullut suosikki rentoa luksusta etsiville.

Kaunis luonto, rento ja ystävällinen ilmapiiri, ja ensiluokkainen palvelu ovat syitä, joiden takia Malediivit matkakohteena on erinomainen valinta. Tämä idyllinen saari sopii erinomaisesti varsinkin häämatkan tekoon!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Malediivit All inclusive –hotellit

Malediivien All inclusive –hotellit sijaitsevat suurimmaksi osaksi omilla saarillaan, joten pääset nauttimaan täydellisestä rauhasta. Tässä kolme suosituinta All inclusive –hotellia, jotka pitää mielessä. Malediivit All inclusive –kokemuksia lukiessa juuri nämä nousevat usein matkailijoiden suosikeiksi.

All inclusive -hotellit Malediiveilla

Adaaran Prestige Vadoo

Adaaran Prestige Vadoolla yöpyminen tapahtuu ihanissa veden päällä kelluvissa huviloissa. Huoneissa on kauniit puulattiat, iso kylpyamme, omat aurinkoterassit, minibaari ja taulu-TV. Huoneet hintaan kuuluu ilmainen nettiyhteys ja All inclusive –palvelujen ansiosta ruokaa voi nauttia hotellin ihanassa ravintolassa. Hotellissa on myös kaksi baaria, spa –osasto ja kuntosali, joita voi käyttää vapaasti.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Reethi Beach Resort Malediiveillä

Reethi Beach Resort

Reethi Beach Resort sijaitsee pienellä atollilla, jossa yöpyminen tapahtuu ihastuttavissa bungaloweissa. Bungalowit sijaitsevat aivan rannan yhteydessä, joten pitkälle ei tarvitse kävelle kun haluat uimaan tai auringonottoon. Majoituksen yhteydessä on useita eri ravintoloita ja hotelliin kuuluvat myös kuntasali ja spa –palvelut. Meren lisäksi hotellissa on uima-allas, jossa pulikoida. Hotelli tarjoaa niin pelkkiä huonepaketteja kuin All inclusive –palveluitakin.

Apollo – Malediivit

Löydä parhaat lomatarjoukset Malediiveille!

Etsi lomatarjouksia

Luxus hotelli Malediiveillä

Olhuveli Beach & Spa

Etelä-Malen atollien kärjessä sijaitseva Olhuveli Beach & Spa hotelli on parasta mitä Malediivit All inclusive –hotellit voivat tarjota. Tämä luksusluokan hotelli tarjoaa kaksi uima-allasta, yksityiset hiekkarannat, trooppisen puutarhan ja joukon ravintoloita ja baareja, joissa nauttia herkkuja. Huoneisiin ja huviloihin sisältyy puukalustus, taulu-TV, minibaari, poreamme ja ilmainen WiFi.

Paras Malediivit All inclusive –hotelli löytyy usein vaihtoehtoja vertailemalla. Avuksi kannattaa ottaa Expedia, Ebookers, Hotels.com ja muut matkaportaalit, joiden avulla voit löytää tarjouksia All inclusive –hotelleihin.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Koe ensiluokan luksusta Malediiveilla

Jos siis haluat lomaltasi hieman enemmän, on Malediivit All inclusive –hotellit kokemisen arvoinen. Malediivien matkat takaavat, että pääset loman makuun ensi hetkestä alkaen ja tämä paratiisisaari jää mieliisi ikuisiksi ajoiksi.

Varaa siis All inclusive –loma sivustomme avulla ja tee Malediivien lomastasi täydellisen ihana!

Malediivien All inclusive hotellit kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti