LomarengasLomarengas

Malediivit matka – tässä tiedot onnistuneeseen matkaan

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Yli tuhannesta saaresta koostuva Malediivit on paratiisiloma parhaimmillaan. Tässä tietoja, jotta sinun Malediivit matka olisi onnistunut!

Malediivit sijaitsevat päiväntasaajan korkeudella, Intian eteläkärjen lounaispuolella. Maahan kuuluu yli tuhat saarta, joista vain parisataa on asuttuja. Monet Malediivit matkat suuntaavatkin niin kutsutuille lomasaarille, jotka yleensä ovat vain hotellin tai hotellien käytössä. Malediivit matkakohteena tarjoaa täydellistä rentoutumista ja mukavia aktiviteetteja.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Näin onnistuu loma Malediiveilla

Malediivit matka on helppo järjestää, kunhan vain käytät hieman aikaa matkan suunnitteluun. Malediiveille on mahdollista tehdä pakettimatka tai omatoimiloma. Pakettimatka soveltuu erinomaisesti heille, jotka haluavat helpon loman aurinkoon.

Matkan hinta

Yleisesti ottaen monen matkailijan mielikuva on, että Malediivit matka ei onnistuisi korkean hintansa takia. Vaikka Malediivit eivät olekaan se halvin matkakohde, on edullinen loma Malediiveilla täysin mahdollinen.

Valmiiden lomamatkojen hinnat alkavat noin 2 000 eurosta ylöspäin. Tällöin hintaan sisältyy kuitenkin yleensä kaikki – majoitus all inclusive –hotellissa ja lennot sekä kuljetus kohteeseen.

Majoitus

Malediivien hotellit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja ja majoituksen huolellisessa valinnassa omatoimimatkailija voikin säästää runsaasti rahaa. Halvimmillaan yöpaikan voi saada noin 50 eurolla paikallisten pitämistä majataloista.

Kannattaa kuitenkin harkita all inclusive –hotellia. Tällöin säästät rutkasti juoma- ja ruokakustannuksissa. Hotellien hinnat alkavat yleensä noin 200 euron kieppeiltä yöltä.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Lennot

Malediivit matka ei valitettavasti onnistu suoran lennon avulla Suomesta. Välilaskuun kannattaa siis varautua. Malediivien lennot voivat olla todella edulliset, varsinkin jos olet valmis joustamaan juuri matkustusajassa ja välilaskuissa. Lentojen hinnat alkavat yleensä noin 500 eurosta ylöspäin.

Viisumi

Suomalaiset tarvitsevat Malediiveille viisumin, joka kuitenkin myönnetään viisumin määränpäässä eli Malén lentokentällä. Tämä on ilmainen, mutta muista varmistaa passin voimassaoloaika – sen tulee olla voimassa puoli vuotta matkan päättymisestä! Malediivien turvallisuus on muuten todella hyvä. Täällä ei siis tarvitse pelätä, mutta käytä toki tervettä maalaisjärkeä!

Paras aika matkustaa Malediiveille

Malediivien sää on melko leppoisa läpi vuoden, joten sinne voi suunnata melkein milloin tahansa. Sää on parhaimmillaan joulu-maaliskuun välissä. Sateita ei silloin juuri ole, vaan voit nauttia takuuvarmasta auringosta.

Jos haluat tehdä todella edullisen Malediivit matkan, suuntaa saarille kesäkuukausina. Tällöin sateita voi esiintyä enemmän, mutta sää on silti lämmin, sateiden ollessa kuuriluontoisia.

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Malediivit matka sisältää elämyksiä

Malediivit matka tarjoaa turkoosin meren ja valkoiset hiekkarannat. Paikka on siis täydellinen rantaloman viettoon! Lisäksi hotelleissa on usein erinomaisia spa- ja wellness-palveluja, joten täällä on mahdollista nauttia hemmottelusta.

Malediivit eivät ole kova ostoskohde, mutta pieniä tuliaisia ja matkamuistoja on helppo hankkia. Juhliakin järjestetään sopivasti saarien klubeissa ja ravintoloissa. Muslimimaana alkoholia ei ole saatavilla kaikkialla, eikä sen nauttiminen kovin hyväksyttävää. Hotelleissa ja lomakohteissa alkoholia saa kuitenkin normaalisti.

Aktiviteetit

Malediivit matkan parasta antia on lukuisat vesiurheilu aktiviteetit. Lomallaan kannattaa ehdottomasti kokeilla:

  • Snorklausta
  • Sukeltamista
  • Vesisuksilla hiihtämistä
  • Veneilyä ja kalustusta
Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Malediivit sopivat kaikenlaisille matkailijoille

Malediivit matka on monen hääparin unelmissa ja saaret soveltuvatkin loistavasti romanttisen loman viettoon. Olipa kyse sitten häämatkasta tai romanttisesta irtiotosta arkeen, täällä rentoutuu taatusti rakkaansa kanssa.

Toki Malediivit matkakohteena soveltuvat muillekin matkaajille. Saaret ovat yllättävänkin kiva perhelomakohde, sillä lapsiperheille suunnatuissa hotelleissa riittää runsaasti tekemistä lapsille, aikuisten voidessa rentoutua rauhassa.

Malediivit matka onnistuu siis keneltä tahansa ja saariin kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan. Löydät silloin nimittäin itsesi paratiisista!

Katso upeita kuvia Malediiveiltä: https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/201801092200654699

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti