Koe Malediivit kesällä ja vietä loma paratiisissa

Malediivit ovat paratiisisaarien parhaimmistoa. Mutta ovatko Malediivit kesällä hyvä matkakohde lämpöiseen ja rentouttavaan lomaan?

Malediivit ovat yksi maailman suosituimpia lomakohteita. Tänne matkataan niin häämatkalle kuin perhelomallekin. Mutta mikä onkaan se paras aika matkustaa rakastumaan näihin ihastuttaviin saariin? Onko Malediivit kesällä hyvä matkakohde vai kannattaako sinne suunnata mieluummin johonkin toiseen vuodenaikaan? Alla katsaus mitä kaikkea Malediiveilta voi kesäkuukausina oikein odottaa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Malediivien sää kesällä on leppoisan lämmin

Säiden puolesta Malediiveilla on oikeastaan olemassa vain kaksi vuodenaikaa. Nämä ovat:

  • Joulukuusta maaliskuulle kestävä koillismonsuunin aika.
  • Toukokuusta marraskuulle sijoittuva lounaismonsuunin aika.

Malediivit on kesällä juuri lounaismonsuunin johdosta talvea sateisempi. Lämpötiloihin tämä ei kuitenkaan juuri vaikuta, sillä Malediivien sää kesällä tarjoaa lähes +30 lämpöasteen lukemia.

Apollo – Malediivit

Löydä parhaat lomatarjoukset Malediiveille!

Etsi lomatarjouksia

Vaikka kesä onkin virallisesti sadekautta, ei tämä todellakaan tarkoita jatkuvaa sadetta. Itse asiassa, Malediivien sadekautena siellä sataa vähemmän vettä kuin vaikka Karibian matkakohteissa. Sateet kesällä ovat lähes aina lyhyitä kuurosateita ja niitä ilmenee vain noin muutamana päivänä viikossa. Näiden harvinaisten sateiden ansiosta ilma tuntuu itse asiassa monesti huomattavasti leppoisammalta kuin talven paahteessa.

Säiden puolesta voit siis huoletta matkata Malediiveille milloin tahansa. Todella kuumaa ja kuivaa säätä on saatavilla runsaammin talvella, mutta Malediivit kesällä on ehkä paikoittain jopa miellyttävämpi ilmaston osalta. Rantalomalle voi siis suunnata ihan milloin tahansa.

Koe Malediivit kesällä edullisemmin

Kesällä Malediiveille on kuitenkin ehdottomasti helpompi matkustaa talvea edullisemmin. Malediivit on todella suosittu matkakohde, sen matkailusesongin sijoittuessa joulu-tammikuulle. Tällöin hinnat kohoavat paikoittain melko paljonkin, jolloin todellista halpalomaa paratiisissa etsivien tulee ehdottomasti matkata Malediiveille kesällä.

Malediivien hotellit tarjoavat kesällä runsaasti tarjouksia ja voit löytää yöpaikan luksushotellissa jopa puoleen hintaan talven hinnoista. Pakettimatkoja kesäisin voi olla hankalampi löytää, mutta omatoimimatkailu Malediiveille on todella helppoa.

Jos siis haluat edullisen loman, suuntaa Malediiveille kesällä. Esimerkiksi kesäkuu on loistava aika löytää todella edullisia matkoja lämpöön. Kesän kuukausista elokuu on ehdottomasti kiireisintä aikaa juuri Euroopan kesälomien johdosta.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Tekemistä kesäkuukausille

Saaret eivät ole vain ihastuttava matkakohde rannalla löhöilyyn, vaan siellä on runsaasti kivoja aktiviteetteja, joista kesällä Malediiveilla kannattaa kokeilla:

  • Sukeltaa snorklaamaan turkoosiin mereen
  • Surffata vaahtoavissa aallokoissa
  • Nauttia laadukkaista spa-hoidoista

Retkiä ja ohjattuja aktiviteetteja riittää kesäkuukausinakin, vaikkei se olekaan vilkkainta matkailuaikaa. Näihin on usein lisäksi todella edullisia tarjouksia, joten kannattaa ehdottomasti lähteä esimerkiksi sukeltamaan ohjatulle retkellä tai opetella surffausta opettajan avustuksella.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Huomioi Ramadan ja Eid

Malediivit on islaminuskoinen valtio, jonka johdosta siellä vietetään paastokuukausi Ramadania. Tämä sijoittuu joskus kesäkuukausille, joka voi vaikuttaa hieman aukioloaikoihin tai ruuan hankintaan paikallisista ravintoloista tai kaupoista. Varsinaisilla hotellisaarilla Ramadan ei kuitenkaan näy juurikaan käytännössä.

Toinen iso uskonnollinen tapahtuma on Id al-Adha –juhla, joka on riemastuttava kokemus. Senkin ajankohta vaihtelee, mutta juhla voi aiheuttaa erilaisia muutoksia esimerkiksi lauttojen toimintaan. Nämä ajankohdat voit tarkistaa aina etukäteen.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde siis Malediiveille kesällä

Kesä on uskomattoman hyvä aika matkustaa näille paratiisisaarille. Kesäkuukaudet ovat todella edullista loma-aikaa ja Malediivien sää kesällä ei ole juuri sen huonompi kuin virallisena kuivana aikana talvisinkaan.

Yleisesti ottaen voit matkata Malediiveille milloin tahansa – ja matkan teko kannattaa, sillä saarien kauneus ja eksotiikka tulee jokaisen kokea ainakin kerran elämässä!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti