MatkapojatMatkapojat

Mikä on paras saari Malediiveilla?

Malediivit koostuvat yli tuhannesta paratiisisaaresta. Mutta mikä onkaan paras saari Malediiveilla?

Malediivien tuhansista saarista ja atolleista noin 200 on asuttuja. Monet ovat rakennettu ihan vain turismia varten, mutta paikallistakin elämää saarilla pääsee nauttimaan. Malediivien parhaat saaret tarjoavat luksusta, kauniita maisemia ja rentouttavaa menoa monenlaisille matkaajille.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Fihalhohi Malediiveilla

Fihalhohi – Malediivien rentouttavin saari

Malediivien parasta antia ovat ehdottomasti sen rentouttavat rannat, joissa mieli ja silmä lepää. Malediiveille kannattaa matkata juuri silloin, kun olet eniten loman ja levon tarpeessa.

Paras saari Malediiveilla rentouttavaan lomaan on Fihalhohin saari. Saari on tunnettu sen vedenpäälle rakennetuista bungaloweistaan. Saari on Malediivien parasta antia sen kuvankauniiden rantojen takia. Maisemat ovat kuin postikortista turkoosien veden ja valkeiden hiekkarantojen johdosta.

ApolloApollo

Paras atolli Malediiveilla

Malediivien paras atolli hauskanpitoon ja vesiurheiluun

Jos taas menojalkaasi vipattaa, niin kannattaa suunnata Kurumban saarelle. Tällä saarella juhlitaan iltaisin nimittäin läpi viikon. Saaren klubit ja hotellit viettelevät sinut erilaisilla teemailloilla, joissa voit nauttia muun muassa:

  • Jazz musiikista
  • Malediivien paikallisista tansseista
  • DJ:n vetämistä bileistä

Toisaalta jos hauskanpito tarkoittaa enemmänkin aktiviteettien harrastamista päiväsaikaan, kannattaa sinun varata lomasi Alimathan saarelta. Tämä atolli on nimittäin tunnettu vesiurheilumahdollisuuksista, joita riittää aina sukeltamisesta vesiskootterilla ajeluunkin.

Apollo – Malediivit

Löydä parhaat lomatarjoukset Malediiveille!

Etsi lomatarjouksia

Häälomakohde Malediiveilla

Veligandu – Paras saari Malediiveilla häämatkan viettoon

Malediivit ovat todella suosittu häämatkakohde. Kauniit maisemat, rauhalliset rannat ja ylelliset hotellit tarjoavat häämatkalaisille juuri sopivat puitteet romanttiseen lomaan.

Malediivien paras saari häälomaan on ehdottomasti lomasaari Veligandu. Tämä pieni ja romanttinen saari tarjoaa kuvankauniit maisemat ja runsaasti tekemistä. Saarella voi suorittaa muun muassa sukellussertifikaatin. Veligandu Island Resort & Spa on täynnä mahdollisuuksia hemmottelevaan lomaan.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Maafushi Malediiveilla

Maafushi – Malediivien edullisin saari lomailuun

Malediivit ovat tunnetusti ylellisen ja usein kalliin lomakohteen maineessa. Vaikka siellä saakin matkabudjetin menemään nopeasti, ei Malediivit ole saavuttamattomissa pienemmälläkään budjetilla. Paras saari Malediiveilla edullisen loman viettoon on Maafushi.

Maafushin saarella on moniin muihin verrattuna hyvä joukko majoitusvaihtoehtoja eri hintatasoihin. Niitä löytyy reilut 50 ja tässä muutamat hyvät vaihtoehdot, jotka pitää mielessä:

  • Zeeestar Inn, jonka huoneiden hinnat ovat keskimäärin 50 euron luokkaa.
  • Sunrise Beach, jossa yöpyminen on keskimäärin 65 euron hintaista.
  • Velana Beach Maldives, jossa voit yöpyä noin 70 euron hintaan.

Kuten huomaat, eivät saaren hotellien hinnat huimaa päätä. Toki täältäkin löytyy runsaasti ylellisyyttä sitä etsiville.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Malediivit lapsiperheille

Kurumba – Paras atolli Malediiveilla lapsiperheille

Vaikka Malediivit ovatkin tunnetumpi aikuismatkailijoiden ja varsinkin pariskuntien keskuudessa, voi saarille viedä koko perheen. Paras saari Malediiveilla juuri perheille on ehdottomasti Kurumba. Saari on ensimmäinen lomasaareksi rakennettu atolli ja Kuoni Kurumban hotelli tarjoaakin loistavat puitteet lapsiperheen lomaan.

Saari sijaitsee vain 10-minuutin venematkan päässä lentokentältä ja saaren lomahotellissa on lapsille mukava kerho, joka järjestää paljon erilaista toimintaa. Siellä voi opetella sukeltamaan atolleilla, pelata tennistä tai nauttia erilaisista vesiurheilumahdollisuuksista.

Anna Malediivien hemmotella sinut omakseen

Malediivien saaret ovat ehdottomasti kerran elämässä –kokemus, vaikka sinne taatusti haluat yhä uudelleen. Sen tuhannet saaret tarjoavat runsaasti koettavaa, ihania hiekkarantoja ja ylellistä all inclusive hemmottelua. Se paras saari Malediiveilla riippuukin usein siitä, mitä lomaltasi haluat.

Valitse siis suosikkisi ja rakastu tähän kuvankauniiseen saarien valtakuntaan!

Lähde: Vacation to Maldives -sivusto

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Malediivien parhaat saaret kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti