Mitä tarjoaa Malediivit marraskuussa lomailijalle?

Etsitkö lämpöä ja kuvankauniita maisemia? Lähde ja koe Malediivit marraskuussa!

Yli tuhannesta saaresta koostuva Malediivit on yksi paratiisimaisimpia matkakohteita. Sen rentouttavat hotellisaaret valkeine rantoineen kutsuvat luokseen niin pariskuntia, kaveriporukoita että lapsiperheitä. Mutta mikä onkaan se paras aika matkustaa tähän kiehtovaan paratiisiin? Ovatko Malediivit marraskuussa vierailun arvoinen kohde?

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Malediivien kaksi vuodenaikaa

Malediivit on siitä ihana matkakohde, että saarille voi huoletta matkustaa milloin tahansa. Lämpötilat ovat melkein aina +30 lämpöasteen tienoilla, eikä saarilla sada juurikaan vettä. Yleisesti ottaen, Malediivien sää voidaan jakaa kahteen eri vuodenaikaan:

  • Joulukuusta maaliskuuhun sijoittuvaan kuivan koillismonsuunin aikaan.
  • Toukokuusta marraskuuhun sijoittuvaan sateisempaan lounasmonsuunin aikaan.

Tämän johdosta se suosituin matkustusajankohta Malediiveille sattuu yleensä joulu-tammikuuhun. Mutta kesä ei todellakaan ole myöskään huonoa aikaa matkata Malediiveille, sillä sateet ovat pääsääntöisesti kuuriluontoisia ja niitä esiintyy vallan harvoin. Entäpä sitten Malediivit marraskuussa?

ApolloApollo

Malediivit tarjoavat marraskuussa loistavat rantakelit

Malediivit ovat marraskuussa siis kosteamman ja sateisemman vuodenajan lopussa. Mutta koska sadekausi on lähenemässä loppua ja kuiva ja kuuma ajanjakso koputtelee jo ovella, on saarilla varsin miellyttävä ilmasto rantaloman viettoon.

Malediivien sää marraskuussa hellii matkailijoita nimittäin lämmöllä, eikä sateita tarvitse jatkuvasti pelätä.

Lämpötilat Malediiveilla marraskuussa ovat:

  • Keskimääräinen lämpötila on noin +27 astetta.
  • Lämpötila voi ylimmillään kohota noin +29 asteeseen.
  • Alimmillaan lämpötila voi tippua noin +24 asteeseen.

Sateisia päivä marraskuussa on noin 14. Koko kuun aikana sataa vettä yhteensä noin 200 millimetriä. Malediivien sää marraskuussa tarjoaa lisäksi jopa +29 asteisen meriveden, joten sinun ei todellakaan tarvitse jäädä vain rannalle loikoilemaan, vaan voit pulahtaa uimaankin.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Viisi syytä matkata Malediiveilla marraskuussa

Onko Malediivit marraskuussa sitten lomanarvoinen muutenkin kuin säidensä puolesta? Tässä viisi syytä, miksi Malediiveille kannattaa marraskuussa matkustaa:

1. Edullinen hintataso

Malediivit ei ole niitä halvimpia matkakohteita, vaikka edullinen loma paratiisisaarilla kyllä onnistuukin. Kaukomatkat kuitenkin aina maksavat hieman Euroopan lomia enemmän, mutta varsinkin marraskuussa Malediiveille voi matkata vielä varsin edullisesti. Koska varsinainen matkailusesonki ei ole vielä alkanut, ovat monet valmismatkojen hinnat halvemmat. Voit lisäksi löytää majoitustarjouksia ja yöpyä mahtavassa hotellissa halvalla!

2. Runsaasti valinnanvaraa majoituksen suhteen

Malediivit eivät todellakaan ole mikään tylsä kohde yöpymisen suhteen. Majoitusvaihtoehtoja on runsaasti, sillä voit:

Lomastaan voi siis tehdä tässä paratiisissa juuri sellaisen kuin haluat!

Apollo – Malediivit

Löydä parhaat lomatarjoukset Malediiveille!

Etsi lomatarjouksia

3. Hyvät surffikelit

Malediivit ovat marraskuussa loistavat surffauksen ystäville. Sadekauden johdosta aallokoita on hieman enemmän kuin kuivalla kaudella, joten pääset taatusti kokeilemaan surffausta lomallasi. Malediiveilla voi surffausta harrastaa niin untuvikot kuin kokeneemmatkin surffaajat. Katso Malediivien parhaat surffauspaikat tästä.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

4. Loistavat sukellusmahdollisuudet

Surffauksen lisäksi sukeltaminen on kivaa juuri marraskuussa. Kaloja esiintyy vesistössä hieman normaalia enemmän, joten voit päästä kasvokkain vaikka haikalojen ja valaiden kanssa – jos niin haluat! Koska Malediivit ei ole marraskuussa vilkkaimmillaan matkailun kannalta, ovat sukelluskoulut ja retket usein lisäksi edullisempia.

5. Laadukkaita hoitoja kauniissa puitteissa

Jos rannalle ei sateiden takia pääse, älä huolestu! Malediivit voivat nimittäin hemmotella sinua loistavilla kauneus- ja kylpyläpalveluillaan. Monissa hotelleissa on edullisia ja todella laadukkaita hoitoja ja hierontoja. Niiden parissa voit rentoutua silloinkin, jos ilmat eivät kutsu ulkoilemaan!

Malediivit on marraskuussa siis todella hyvä valinta rantaloman viettoon!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti