MatkapojatMatkapojat

Malediivit lasten kanssa – koko perheen hemmottelua

Maailma on täynnä ihastuttavia paratiisisaaria ja niiden kokeminen lapsien kanssa on parasta mahdollista perhe-elämää. Malediivit lasten kanssa on juuri tällainen kohde!

Malediivit tunnetaan usein huikeana häämatkakohteena, mutta tämä yli 1000 saaresta koostuva saarivaltio onnistuu lastenkin kanssa. Saarilta löytyy runsaasti lapsiystävällisiä lomakeskuksia ja rutkasti hauskaa tekemistä. Tässä vinkit, jos haaveissasi on lähteä lasten kanssa Malediiveille.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Milloin suunnata perheen kanssa Malediiveille?

Malediivit on lämmin ja trooppinen matkakohde. Sinne voi periaatteessa matkata läpi vuoden, mutta säät voivat olla lapsista hieman liian tukalat kuumimpaan aikaan helmikuusta huhtikuuhun. Maan virallinen sadekausi on toukokuusta marraskuuhun, vaikkakaan tämä ei tarkoita päivittäistä sadetta. Trooppinen kuivakausi on joulukuusta maaliskuuhun, mikä onkin se paras aika Malediivien lomaan.

Malediivien parhaat kohteet lapsiperheille

Tämä saariryhmä koostuu yli 1000 saaresta, vaikkakaan näillä kaikilla ei ole asutusta. Moni saari on itse asiassa vain tietyn lomakeskuksen käytössä, joten valittavaa riittää runsaasti. Malediivit lasten kanssa ovat parhaimmillaan juuri All Inclusive –tyylisissä lomakeskuksissa, joissa ei tarvitse huolehtia ruuista ja juomista päivän mittaan!

Lomakohdetta ja majoitusta valittaessa kannattaa tietenkin kiinnittää huomiota siihen, mitä lomaltaan haluaa. Lapsiperheille suunnattuja kohteita on runsaasti ja tällainen kannattaa valita, sillä niissä on lapsille erilaisia kerhoja sekä ohjattua toimintaa. Tässä muutama vinkki kohteen etsimiseen:

  • Suosi lomakeskuksia, jotka mainostavat itseään lapsiperheiden kohteina. Pelkät häämatkalaisille ja pariskunnille suunnatut saaret voivat olla varsin tylsiä lapsille.
  • Mitä isompi saari, sitä enemmän siellä on yleensä tekemistä.
  • All Inclusive tekee lapsiperheen lomasta helpompaa, sillä lapsien kanssa sopivan ruokapaikan etsiminen voi olla hankalaa, eikä liikkuminen saarelta toiseen ole aina kivaa varsinkin pienten lasten kanssa.
ApolloApollo

Hyviä hotelleja Malediiveilla lapsiperheille – 3 vaihtoehtoa

Kuramathi Island Resort, Malediivit

1. Kuramathi Island Resort – ★★★★

Kuramathi on todella suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Lomasaaren parasta antia on sen kerhotoiminta lapsille, jossa riittää ohjattua toimintaa päivän eri aikoihin. Valkea hiekkarannan lisäksi hotellissa on oma uima-allas ja aamiainen kuuluu huoneen hintaan.

Kotisivut: https://www.kuramathi.com/

Apollo – Malediivit

Löydä parhaat lomatarjoukset Malediiveille!

Etsi lomatarjouksia

Ukulhas Breeze Inn, Malediivit

2. Ukulhas Breeze Inn (Moodhu Inn) – ★★★

Malediivit lasten kanssa onnistuvat hyvinkin edullisesti, sillä Malediiveilla ei ole pakko majoittua viiden tähden hotelleihin, jotta lomasta voi nauttia. Tästä oiva esimerkki on Ukulhas Breeze Inn. Majatalossa on pore- ja uima-allas, aamiaisen kuuluessa huoneen hintaan. Sen omistajat ovat hyvinkin lapsirakkaita ja tekevät kaikkensa, jotta lapset viihtyvät!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Bandos Island Resort, Malediivit

3. Bandos Island Resort – ★★★★★

Lasten kanssa Malediivien loma onnistuu myös Bandoksen lomasaarella. Viiden tähden hotellissa on yksityinen ranta ja kaunis uima-allasalue. Hotellin ravintola on erinomainen ja täältä on helppo tutustua Malediivien pääkaupunki saareen, eli Maleen.

Kotisivut: http://bandosmaldives.com/v2/


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Malediivit on lasten kanssa täynnä hauskaa tekemistä

Malediivit eivät mahdollista vain rannalla löhöilyä, vaan saarilla riittää runsaasti tekemistä. Oikean majoituksen löytyessä voit olla varma, että kohteessa on perinteisiä leikkikenttiä, sekä lapsille soveltuvia aktiviteetteja.

Malediivien laguunit ja rannat mahdollistavat muun muassa:

  • Sukeltamisen ja atollien vesielämään tutustumisen.
  • Erilaiset vesiurheilulajit kuten surffauksen ja lapsille soveltuvan vesilautailu, eli wakeboarding.
  • Risteilyt delfiinejä katsomaan.
  • Kalastuksen ja oman saaliin kokkaamisen lomakeskuksessa.

Tekemistä riittää siis runsaasti ja majoituspaikasta saa monesti vinkkejä ja ideoita tekemisen keksimiseksi.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Anna trooppisten rantojen rentouttaa koko perhe

Malediivit on lasten kanssa rentoutumista parhaimmillaan. Täällä onnistuu koko perheen loma, sillä aikuiset saavat hengähtää palmujen katveessa ja perheen lapsilla riittää tekemistä. Hauskanpito ei ole vaikeaa Malediiveilla, olitpa sitten lapsi tai aikuinen!

Vie siis koko perhe paratiisiin ja varaa matka Malediiveille!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti