Romanttisimmat häämatkakohteet – Vietä upea häämatka

Häämatka on usein se häiden huipentuma, johon haluaa panostaa. Tässä maailman romanttisimpia häämatkakohteita, jotka pitää mielessä kun suunnittelet ylellistä häämatkaa!

Häämatkakohteet tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja ja oikea kohde riippuu aina siitä, mitä te kaksi lomaltanne haluatte. Tämä matka on aina se kerran elämässä –kokemus, joten jotain erityistä ja ylellistä matkaan kannattaa sisällyttää. Alla olevat kohteet ovat ne unelmien häämatkakohteet, jotka kannattaa ottaa harkintaan matkakohdetta valittaessa!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Viisi romanttista häämatkakohdetta

Listoja tehtäessä nämä ovat ne Top häämatkakohteet, jotka löytyvät aina häämatkojen kärkisijoilta. Näissä kohteissa riittää romantiikkaa ja ylellisyyttä sitä etsiville! Jokaisen alla olevan kohteen kohdalta löydät myös majoitusehdotuksen.

Bora Bora

1. Bora Bora, Ranskan Polynesia

Bora Bora löytyy melkein aina romanttiset häämatkakohteet –listalta, eikä suotta. Tämä kuvankaunis kohde on vain jotakin erityistä, jota ei usein pääse kokemaan. Turkoosi vesi ja loisteliaat majoitusvaihtoehdot tarkoittavat, että tänne kannattaa matkata rakkaan kanssa nauttimaan ja rentoutumaan.

The St. Regis Bora Bora Resort

Lomakeskuksesta löytyy kaikki häämatkan ainekset: yksityinen ranta, uima-altaita, kylpyläpalveluita sekä ystävällinen palvelu. Hotelli on myös aivan Korallipuutarhan ja Bora Bora Photo Laguunin lähellä.

Parga, Kreikka

2. Parga, Kreikka

Kreikasta löytyy useat maailman romanttiset häämatkakohteet, mutta Parga ansaitsee ehdottomasti erityismaininnan. Rauhallinen kohde on hyvin aito ja kuvankaunis. Satamassa on runsaasti tavernoja, joissa nauttia kielenvievää kreikkalaista ruokaa. Alueella riittää historiallisia nähtävyyksiä sekä tasokkaita ostosmahdollisuuksia.

Katso kuvia Pargasta Auroran blogista täältä.

Bianco

Tämä Pargan hotelli on suunniteltu aikuiseen lomailuun. Merinäköala ihastuttaa aamuisin ja suositussa ravintolassa on ihana nauttia ruoka-annoksia auringon laskiessa meren ylle. Hotellissa on myös uima-allas.

ApolloApollo

Sonoman viinitila

3. Sonoma, Yhdysvallat

Kaliforniassa sijaitseva Sonoma on upea häämatkakohde. Täällä pääsee nauttimaan maailmanluokan viinejä, laadukasta ruokaa sekä rentouttavia maisemia. Mikä sen ihanampaa kuin astella viinitiloilla rakkaasi kanssa? Lomaan Sonomassa voisi hyvin yhdistää Yhdysvaltojen muut kiehtovat häämatkakohteet, kuten Las Vegasin, San Franciscon tai Los Angelesin.

Forestville´s Farmhouse Inn

Tämä maatalotyylinen hotelli on ihastuttava valinta. Siellä on mahdollista nauttia jopa oman sommelierin palveluista, joten viinit tulevat taatusti tutuksi! Yksilölliset huoneet tarjoavat rauhaa ja rentoutusta.

Kapkaupunki ranta

4. Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Kapkaupunki on eksoottinen ja romanttinen häämatkakohde. Se ei ole usein tunnetuimpien häämatkakohteiden listalla, mutta tämä on melkoinen ihme, sillä kaupunki on kaksin matkaavan unelma. Kohde ei ole vain romanttinen ja rentouttava, vaan se tarjoaa pariskunnille myös seikkailua ja suurkaupungin hulinaa!

Atlantic House

Upeimmat häämatkakohteet tarjoavat mahdollisuudet rauhaan ja Atlantic House on ehdottomasti niitä parhaimpia, kun haluat yksityisyyttä. Hotellissa ei ole monta huonetta, mutta ne ovat kokemisen arvoisia. Kun astut aamulla puiselle verannalle, et voi kuin ihmetellä alueen kauneutta.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Tallinnan kaupunki

5. Tallinna, Viro

Ne parhaat häämatkakohteet eivät aina tarkoita matkaa merien taa, sillä aivan läheltäkin löytyy ylellisiä kohteita. Tallinna on varsin loistava kohde romanttiseen häämatkaan ja kiehtovassa kaupungissa voi nauttia ylellisistä kylpyläpalveluista, laadukkaista ostosmahdollisuuksista sekä maukkaasta ruuasta. Kaupungissa riittää runsaasti kulttuuria ja yöelämää, josta nauttia häämatkan aikana.

Kreutzwald Hotel Tallinn

Historialliseen rakennukseen rakennettu hotelli on ihastuttava häämatkakohde. Hotellin sijainti on ehdotonta plussa, sillä siitä on:

  • 10 minuutin matka Vapauden aukiolle
  • 400 metriä Kristiine Keskukseen, mikä on kaupungin suurimpia ostoskeskuksia

Hotelin kylpyläpalvelut ovat ylelliset ja kattavat – sieltä löytyy jopa ihastuttava japanilainen allas!

Häämatkakohteet joihin rakastuu taatusti

Yllä olevat kohteet tarjoavat romantiikkaa, ylellisyyttä ja hauskanpitoa. Niihin kannattaa matkustaa kun suunnittelet unohtumatonta matkaa rakkaasi kanssa. Jos tarvitset lisäinspiraatiota, niin tässä vielä muutama kohde mietintään:

  • Ranskan Pariisi
  • Skotlannin Orkney
  • Malediivit
Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Vietä rakkauden täyteinen loma

Häämatkan täytyy sisältää runsaasti romantiikkaa, rentoutusta ja hauskaa tekemistä. Nämä häämatkakohteet ovat tehneet matkailusta helppoa ja kiehtovaa, tarjoten juuri sopivat ainekset romanttiseen lomaan!

Vietä siis rakkauden täyteinen loma valitsemalla suosikkisi näistä romanttisista häämatkakohteista.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti