MatkapojatMatkapojat

Korfun hintataso 2020 – edullinen loma Kreikassa

Suunnitteletko Korfun matkaa ja mietitkö matkabudjettia? Korfun hintataso on ihanan edullinen, joten lomamatka saarelle voi onnistua hyvinkin halvalla.

Kreikka on täynnä ihania saaria, joista Korfu viehättää rauhallisuudellaan. Kuten yleinen hintataso Kreikassa, ei Korfussakaan tarvitse maksaa maltaita, kun haluat hieman hemmotella itseäsi. Yleisesti ottaen Korfun hintataso on edullinen, varsinkin majoitusten ja ostosten suhteen.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...
Korfun hintataso 2020
Asia Hinta
Hostelli 10-20€
Hotelli – 3 tähteä 60€
Hotelli – 4 tähteä 130€
Hotelli – 5 tähteä 200€
Ateria – edullinen ravintola 10€
Ateria – McDonald’s 6€
Olut – ravintolassa 3-4€
Coca-Cola – ravintolassa 1,5-2€
Cappuccino 2,5€
Vesipullo 1,5L – kaupassa 0,6€
Taksi – aloitus 3,5€
Taksi – per km 1€
Bussilippu – per suunta 1,7€
Bensa – per litra 1,5€

Kattava lista Korfun hintatasosta: https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Corfu

Apollo – Korfu

Löydä parhaat lomatarjoukset Korfuun!

Etsi lomatarjouksia

Edulliset matkat Korfuun

Korfun lomamatkat onnistuvat omatoimisesti tai pakettimatkoina. Monet suositut matkatoimistot tekevät matkoja Korfuun keväästä aina syksyyn saakka. Pakettimatkojen hinnat alkavat muutamasta sadasta eurosta ylöspäin. Äkkilähtöjen avulla voit usein löytää todella edullisia parin sadan lomia!

Omatoimisesti matkustaminen voi myös tarkoittaa sieviä säästöjä. Suorat lennot Korfun lentokentälle onnistuvat keskikesällä, hintojen pysytellessä noin 200 euron tienoilla. Korfuun voi kuitenkin myös saapua niin, että lennät esimerkiksi Ateenaan ja otat sieltä lautan tai lennon Korfuun. Lennot Ateenasta voi löytää niinkin halvalla kuin 50 eurolla.

Majoitusvaihtoehtoja Korfusta löytyy todella runsaasti. Hotellit ovat melko edullisia, sillä peruslaatuinen hotelli Korfussa maksaa vain noin 60 euroa yöltä. Mikäli hieman vähemmän varusteltu majoitus ei haittaa, voit napata huoneen jopa 20 eurolla. Hotellit Korfun kaupungissa ja sen lähettyvillä ovat usein hintavammat kuin hotellit hieman kauempana pääkaupungista.

ApolloApollo

Liikkuminen Korfussa

Korfun saarelle voi siis saapua:

  • Lentäen
  • Bussilla
  • Lautalla

Itse saarella on kätevää ja edullista matkata julkisilla. Yksisuuntaisen lipun hinta on hieman reilun euron ja busseja liikkuu kätevästi kohteesta toiseen. Jos aiot päivän aikana matkata hieman enemmänkin, kannattaa päivälipun hankkiminen. Lippu maksaa vain hieman alle 5 euroja ja sillä voi matkata niin paljon kuin haluat.

Taksi on myös kätevä tapa liikkua Korfussa, eikä taksilla matkustaminen ole kovinkaan kallista, vaikka matkaisit pidempiäkin matkoja. 10 kilometrin taksimatkat maksaa vain hieman yli 10 euroa, joten älä pelkää hyödyntää takseja!

Autonvuokraus on lisäksi todella edullista Korfussa. Vuokra-autolla näkee saarta enemmänkin ja sinun on mahdollista hyödyntää pienten pikkukylien laadukkaat, mutta edulliset palvelut helposti. Autonvuokraus on järkevintä ja halvinta etukäteen tehtynä.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Korfun hintataso ruokailun suhteen

Ruoka Korfussa ei maksa maltaita, jos vain käytät hieman aikaa sopivien paikkojen etsimiseen. Aivan hotelleiden ja suosituimpien nähtävyyksien lähellä olevat ravintolat ja kahvilat ovat nimittäin hieman kalliimpia kuin kylissä ja kaupunkien laitamilla olevat ruokapaikat!

Esimerkiksi hieman Korfun kaupungin ulkopuolella sijaitsevilla Virosin kukkuloilla on mahdollista nauttia ravintola-illallinen viineineen alle 20 eurolla henkilöltä, kun taas Korfun vanhassa kaupungissa hinnat voivat olla hieman korkeammat.

Tässä hieman esimerkkejä Korfun hintatasosta ruuan ja juoman suhteen:

  • Viinipullo kaupassa noin 7 euroa
  • Oluttölkki kaupasta hieman yli eurolla
  • Oluttuoppi ravintolassa reilut 3 euroa
  • Edullinen katuruoka noin 5 euroa, esimerkiksi herkulliset gyrokset ja kreikkalaiset pasteijat ovat halpoja
  • Ruokailu ravintolassa ilman alkoholijuomia noin 10 euroa.

Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Korfun hintataso nähtävyyksissä

Edullista tekemistä Korfulla riittää. Nähtävyyksiin on usein vain muutaman euron pääsymaksut ja osaan kiehtovista kohteista pääsee ilmaiseksi. Esimerkiksi monet historialliset kirkot ovat ilmaisia.

Jos haluat vierailla Korfun kaupungin museoissa ja gallerioissa, kannattaa museopassin hankinta. Reilun 10 euron hintainen passi on voimassa useamman päivän ja voit sen kanssa kierrellä museoita rauhassa!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde ostoksille edullisesti

Korfuun on kiva mennä ostoksille, sillä Korfun hintataso on varsin edullinen. Kuten todettua alkoholituotteet ovat edullisia ja mukaan kannattaa ehdottomasti hankkia myös paikallisia elintarvikkeita – hunaja, oliiviöljy ja inkivääriolut ovat kivoja kotiin viemisiä.

Käsitöitäkin on helppo löytää edullisesti. Niistä erilaiset pitsityöt ovat laadukkaita ja edullisia. Keramiikkatuotteita kannattaa etsiä varsinkin juuri saaren pienimmistä kylistä. Laadukkaat tuliaiset ja matkamuistot löytyy taatusti siis parilla kympillä.

Korfun hintataso on Suomeen verrattuna todella edullinen ja mukava loma saarella onnistuu tiukemmallakin matkabudjetilla varsin mainiosti!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti