MatkapojatMatkapojat

Norja

Norja tarjoaa matkailijalla huikeita maisemia ja ihastuttavan kaupunkielämän. Maa on loistelias kohde niin aktiivi- kuin perhelomaankin. Norjassa viihdytään läpi vuoden, varsinkin omatoimimatkojen merkeissä.

Norja on yksi Suomen naapureista ja tämä kuningaskunta on tutustumisen arvoinen maa. Luontoystävän tulee ehdottomasti suunnata Norjaan, sillä maa tarjoaa huikeita vuonoja patikointiretkiin. Rentoa ja leppoista menoa rakastava matkailija löytää myös paljon ihasteltavaa Norjan kaupungeista ja pikkukylistä.

Kaupunkikohteista pääkaupunki Oslo, sekä vuonojen ympäröivä Bergen ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia. Näistä löytyy niin shoppailtavaa kuin tutustumisen arvoisia kulttuurikohteitakin. Bergen on entisenä hansakaupunkina hieno historiallinen kohde.

Maailman kauneimmaksi kutsuttu merimatka, Hurtigruten, kulkee Bergenistä Kirkkoniemeen saakka. Risteilylle voi ostaa valmiin matkan tai matkata aluksen kyydissä pienempiä etappeja. Tämän lisäksi Norjan vuonot kannattaa kokea ja parhaiten se onnistuu vuokraamalla auton ja matkatessa kylästä toiseen.

ApolloApollo

Talviloma Norjassa on oiva valinta heille, jotka haluavat lasketella ja hiihtää. Kovana talviurheilumaana tähän on Norjassa loistavat mahdollisuudet. Mikäli luonnosta haluaa nauttia enemmänkin, on Norja kauneimmillaan toukokuusta syyskuuhun.

Vieraile siis naapurimaa Norjan kauniissa luonnossa ja rennoissa kaupungeissa!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti