Visbyn matkat 2020 kuljettavat sinut ruusuiseen paratiisiin

Visbyn matkat kuljettavat sinut nauttimaan loisteliaasta paratiisisaaren tunnelmasta keskellä ruusujen tuoksua. Mitä kaikkea muuta Visby oikein tarjoaa ja milloin sinne kannattaa suunnata?

Ruotsin suurin saari Gotlanti on upea matkakohde. Saaren tunnetuin lomakohde on viehättävä Visbyn kaupunki, jonne matkataan nauttimaan hauskasta tekemisestä ja paratiisimaisesta tunnelmasta. Visbyn matkat sopivat varsinkin perheille.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Visbyn matkat 2020 – viihdyttävät monipuolisuudellaan

Visbyn kaupungin valttikortteina on ehdottomasti monipuolisuus. Kohde soveltuu nimittäin monenlaisen lomailijan suunnitelmiin.

Visby on historiallinen kohde, jonka vanhimpien talojen historia ulottuu aina 1200-luvulle. Kaupungissa voi siis nauttia todella kauniista, vanhasta arkkitehtuurista sekä historiallisesti kiehtovista nähtävyyksistä.

Lisäksi alueen luonto on ainutlaatuinen ja paratiisimainen. Saaristokaupunkina Visby tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin vesiharrastuksiin ja perinteiseen auringonpalvontaan. Lisäksi voit tutustua Lummelundan upeisiin tippikiviluoliin tai lähistön patikointikohteisiin. Kesäisin koko kaupunki puhkeaa kukkaan varsin kirjaimellisesti, sillä ruusut täyttävät rakennusten edustat.

Visby ei ole varsinainen suurkaupunki, joten mikään shoppailijan himolomakohde kaupunki ei ole. Pieniä putiikkeja kuitenkin löytyy ja matkaan tarttuu varmasti kauniita käsitöitä sekä ruotsalaista designia. Kulinaristit viihtyvät kaupungissa, sillä sen kalaravintolat ovat varsinkin aivan unohtumaton kokemus!

Visbyn matkoja suositellaan erityisesti varsinkin lapsiperheille, eikä suotta. Kneibbyn huvipuisto on nimittäin loistava kohde Visbyssä. Sieltä löytyy ihastuttava Peppi Pitkätossun maailma, mutta myös runsaasti vekottimia ja laitteita hieman vanhemmille lapsille. Alueelta löytyy myös vesipuisto, jossa viilentyä kuumina kesäpäivinä.

ApolloApollo

Visbyn matkat onnistuvat parin matkanjärjestäjän voimin

Kuinka matkat Visbyyn sitten onnistuvat? Ihastuttavaan kaupunkiin voi suunnata pakettimatkalle tai omatoimisesti. Matkoja tarjoavat muun muassa:

Visbyn Omatoimimatkat

Voit toki nähdä ja kokea Visbyn omatoimisestikin. Visbyyn voi matkata niin laivalla kuin lentäen. Lentoja voi löytää suorina lentoina, mutta monesti helpointa on ottaa ensin lento Ruotsiin ja sieltä Visbyyn.

Laivalla Visbyyn on muuten mahdollista lähteä Helsingin lisäksi Turusta!

Laivan kyytiin voi lisäksi ottaa vaikkapa oman auton, jolloin voit tutkia lomallasi Gotlannin saarta hieman laajemminkin.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Milloin matka Visbyyn on parasta tehdä?

Visbyn matkat ovat usein kesämatkoja, sillä Gotlannin saari ja kaupunki ovat silloin kauneimmillaan. Varsinkin valmiit matkapaketit sijoittuvat usein kesälomien eli kesä-elokuun väliin. Kesä on kaunista aikaa nauttia kaupungin tarjonnasta, eikä esimerkiksi suosittu huvipuisto ole auki talvisin.

Elokuu on suosittu matkakuukausi kaupungissa ja siellä järjestetään silloin vuosittainen keskiaikainen tapahtuma. Hotellit täyttyvät juuri tällöin todella nopeasti, joten matkaa kannattaa ryhtyä varaamaan jo hyvissä ajoin!

Toisaalta jos haluat vain rauhaa ja uudenlaisia elämyksiä, ei mikään estä matkaamasta Visbyyn talvella. Varaudu vain siihen, että matkat tulee tällöin tehdä omatoimisesti.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Ryhdy etsimään Visbyn matkoja

Visbyn matkat ovat kiva tapa nähdä Ruotsin saaristoelämää. Matka Visbyyn on täydellinen valinta perheille ja heille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta menosta sekä kauniista luonnosta!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti