Top 8 Vancouverin nähtävyydet

Kanadasta löytyy roppakaupalla loistavia lomakohteita. Niistä Vancouver ja varsinkin Vancouverin nähtävyydet viehättävät monipuolisuudellaan.

Kanada on tunnettu jääkiekosta, luonnosta ja tietenkin maistuvasta vaahteransiirapista! Tätä kaikkea voi kokea maan länsirannikolla sijaitsevassa Vancouverissa. Monipuolinen suurkaupunki tarjoaa hurjasti tekemistä ja nähtävää matkailijalle. Alla kiehtovimmat Vancouverin nähtävyydet.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Suosituimmat nähtävyydet Vancouverissa

Nähtävyyksiä Vancouverissa on moneen makuun, joten kaikenlaiset matkailijat löytävät viihdykettä suurkaupungista. Seuraavat kahdeksan kohdetta ovat niitä suosituimpia nähtävyyksiä – mikäli matkaat kaupunkiin ensimmäistä kertaa, kannattaa juuri nämä kohteet käydä katsastamassa, jotta pääse sisälle vancouverilaiseen sielunmaisemaan!

Vancouverin Antropologinen museo

1. Antropologinen museo

Vancouverin antropologinen museo, Museum of Anthropology, sijaitsee kauniilla yliopistoalueella Point Greyssä. Museo on arkeologisesti erittäin kaunis, mutta vaikuttava myös kokoelmiensakin puolesta.

Kotisivut:https://moa.ubc.ca/

Lookout näköalatorni Vancouverissa

2. Lookout –näköalatorni

Monet Vancouverin nähtävyydet voi käydä bongaamassa Lookout –näköalatornista käsin, itse torninkin ollessa melkoinen elämys. Korkea torni on noin 168 metrin korkuinen, joten näkymät ylhäältä ovat huikeat. UFO –aluksen näköinen rakennus on kaupungin tunnetuimpia!

Kotisivut: https://vancouverlookout.com/

Osta liput täältä >>

ApolloApollo

FlyOver Canada simulaatio

3. FlyOver Canada -simulaatio

Tämä ainutlaatuinen Vancouverin nähtävyys tarjoaa unohtumatonta tekemistä. FlyOver Canada –simulaatio kuljettaa sinut maan maisemien ylle ainutlaatuisen teknologian avulla. Liikkuva laite on kuin huvipuistovekotin! Liput kannattaa ehdottomasti varata netistä etukäteen.

Kotisivut: https://www.flyovercanada.com/

Metropolis at Metrotown ostoskeskus

4. Metropolis at Metrotown -ostoskeskus

Shoppailun ystävien on ehdottomasti suunnattava Metropolis at Metrotown –ostoskeskukseen. Tämä hurjan suuri, yli 400 liikkeen ostoskeskus on viihdyttävää tekemistä vaikkapa sadepäiviin. Liikkeitä riittää jokaiseen budjettiin ja ruokapaikkojakin on moneen makuun.

Katso ostoskeskuksen liikkeet: https://metropolisatmetrotown.com/stores/

Vancouverin akvaario

5. Vancouver Aquarium –akvaario

Käy tutustumassa Vancouver Aquarium –akvaarioon, varsinkin jos olet Vancouverissa lasten kanssa liikkeellä. Iso akvaario on täynnä kiehtovia mereneläviä. Tässä akvaariossa pidetään eläimistä todella hyvää huolta, joten käynnistä jää varmasti hyvä mieli.

Kotisivut: https://www.vanaqua.org/

Osta liput akvarioon täältä >>

BC Sports Hall of Fame –museo

6. BC Place -viihdekeskus

Isoja tapahtumia järjestävä BC Place –viihdekeskus ja stadion on vaikuttava näky. Rakennuksen katto voidaan tarvittaessa kasata kokoon ja iltaisin kauniisti valoilla valaistulla rakennuksella voidaan järjestää erilaisia tapahtumia läpi vuoden. Rakennuksen yhteydessä toimii lisäksi mielenkiintoinen BC Sports Hall of Fame –museo, joka on suosituimpia Vancouverin nähtävyyksiä ja varsinkin urheilufanien mieleen.

Kotisivut: https://www.bcplace.com/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Vancouverin museo

7. Vancouverin museo

Vancouverin museo on myös todella kiehtova museo, jossa oppii lisää kaupungin historiasta ja synnystä. Siellä on myös runsaasti esineitä ja tarinoita Kanadan alkuperäisasukkaiden, eli intiaanien ajoilta.

Vancouverin nähtävyydet museoiden osalta eivät tähän kuitenkaan lopu. Muita mainitsemisenarvoisia museoita ovat muun muassa:

  • Vancouver Art Gallery –taidemuseo
  • Science World –tiedepuisto
  • VanDusen Botanical Garden –kasvitieteellinen puutarha

Kotisivut: https://museumofvancouver.ca/

Commercial Drive, Vancouver

8. Commercial Drive –kaupunginosa

The Drive –niminen alue on Vancouverin boheemia ja trendikästä aluetta. Täältä löytyy maistuvia ruokapaikkoja, pienpanimoita ja muodikkaita putiikkeja. The Drive –ostoskatu ja –alue tarjoavat hauskaa ajanvietettä ja kivoja kauppoja, joihin tulla viettämään aikaa.

Muista nämä luontokeskeiset Vancouverin nähtävyydet

Parhaimpia Vancouverin nähtävyyksiä ovat lisäksi erilaiset luontokohteet. Vaikka kyseessä onkin suurkaupunki korkeine pilvenpiirtäjineen, pääsee kaupungin humua pakoon lukuisiin puistoihin.

Parhaimpia luontonähtävyyksiä Vancouverissa ovatkin:

  • Veden ympäröimä, massiivinen Stanley Park –puisto
  • Granville Island –kaupunginosa päivittäisine toreineen ja herkkukahviloineen
  • Yli 130 hehtaarin Queen Elizabeth Park –puisto
  • Kitsilano Beach –ulkouima-allas ja ranta

Näiden lisäksi matkailijan on ehdottomasti suunnattava Capilano Suspension –köysisillalle, joka löytyy juuri Stanley Parkista. Silta on yksi suosituimpia Vancouverin nähtävyyksiä, sen sijaitessa kauniiden maisemien keskellä.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Milloin lähteä katsomaan Vancouverin nähtävyyksiä?

Vancouverin nähtävyydet voi huoletta katsastaa läpi vuoden. Talvisin kaupungissa on viileämpää, joten jos haluat kaupunkilomaltasi lämpöä ja aurinkoa, niin suuntaa kaupunkiin keväällä, kesällä tai alkusyksystä. Joulunaika ja talvi voivat kuitenkin tuoda omaa eksotiikkaa Vancouverin lomaan!

Tutustu myös Kanadan muiden kaupunkien nähtävyyksiin.

Vancouverin nähtävyydet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti