Top 9 Chicagon nähtävyydet

Chicago on yksi Yhdysvaltojen legendaarisimmista kaupungeista. Ei siis ihme, että Chicagon nähtävyydet vievät mielenkiintoisiin ja kauniisiin paikkoihin.

Yhdysvalloissa riittää nähtävää ja mielenkiintoista kaupunkikohdetta etsiessä ei kannata unohtaa Chicagoa. Bluesista ja gangstereistaan tunnettu kaupunki tarjoaa nimittäin uskomattoman määrän kiinnostavia nähtävyyksiä. Kun siis löydät itsesi kaupungista, käy katsastamassa nämä parhaat Chicagon nähtävyydet.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Chicagon nähtävyydet – Top 9

Listaan valitut kohteet takaavat, että kaikenlaiset matkailijat löytävät kaupungin valikoimista jotakin mielenkiintoista.

Art Institute of Chicago

1. Art Institute of Chicago

Chicagon taideinstituutti on todella mielenkiintoinen museo kaikille vähänkään taiteesta kiinnostuneille. Museo on täynnä maalauksia, valokuvia, patsaita ja muita taideteoksia. Lisäksi vuonna 1893 valmistunut rakennus on varsin kaunis arkkitehtuurillisesti.

Kotisivut: https://www.artic.edu/

Osta liput täältä >>

Cloud Gate, Chicago

2. Cloud Gate, Millennium Park

Yksi Chicagon keskeisimmistä nähtävyyksistä on Millennium Park -puisto, jonka vetonaulana on Cloud Gate –veistos. Pilveä muistuttava metallinen teos heijastaa ympärillä olevia pilvenpiirtäjiä, luoden upean tunnelman aukiolle. Lisäksi puistoaukiolta löytyy kaunis Crown Fountain –suihkulähde.

Kotisivut: https://www.chicago.gov/city/en/depts/dca/supp_info/millennium_park.html

Museum of Science and Industry Chicagossa

3. Museum of Science and Industry

Museoiden ystävien kannattaa suunnata myös tähän mielenkiintoiseen tiedemuseoon. Museo on arkkitehtuurinsa puolesta yksi kauneimpia Chicagon nähtävyyksiä. Myös näyttelyt ovat kiinnostavia ja vaihtuvat melko säännöllisesti, tehden museosta aina yhtä mielenkiintoisen kohteen vierailtavaksi, vaikka olisit siellä jo käynytkin.

Kotisivut: https://www.scienceandindustrymuseum.org.uk/

Buckingham Fountain, Chicago

4. Buckingham Fountain

Vuonna 1927 rakennettu Buckingham Fountain –suihkulähde on upea nähtävyys. Joka päivä suihkulähde herää eloon järjestäen hienon vesisuihkushown tasatunnein. Iltaisin esityksessä on lisäksi upeita valoja, joten sitä kannattaa tulla tutkimaan myös auringon laskeuduttua.

Kotisivut: https://www.chicagoparkdistrict.com/parks-facilities/clarence-f-buckingham-memorial-fountain


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Skydeck Chicago - Willis Tower

5. Skydeck Chicago – Willis Tower

Willis Tower, entinen Sears Towers, oli pitkään maailman korkeimpia rakennuksia. Vaikkei pilvenpiirtäjä olekaan enää ykkösenä listalla, ovat näkymät ylhäältä yhä upeat. Näköalatasanne on ehdottomasti parhaimpia nähtävyyksiä ja voit seistä hurjalla lasitasanteellakin – jos uskallat!

Kotisivut: https://theskydeck.com/

Osta liput täältä >>

Apollo – Chicago

Löydä parhaat lomatarjoukset Chicagoon!

Etsi lomatarjouksia

Field Museum of Natural History, Chicago

6. Field Museum of Natural History

Luonnontieteelliset museot ovat kauttaaltaan upeita, eikä Chicagon luonnontieteellinen ole mikään poikkeus. Museosta löytyy miljoonittain erilaisia esineitä ja eläinlajeja ihasteltavaksi. Lisäksi voit tutustua maailman ehjimpään tyrannosaurus rexiin, sillä sen jättimäinen luuranko löytyy juuri Chicagosta.

Kotisivut: https://www.fieldmuseum.org/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Wrigley Field, Chicago

7. Wrigley Field

Chicagon nähtävyydet tarjoavat mielenkiintoista nähtävää myös urheilun ystäville. Wrigley Field on ehdottomasti niitä kaupungin urheilunähtävyyksiä, joita et voi ohittaa. Baseballjoukkue Chicago Cubsin kotikenttä on Yhdysvaltojen toisiksi vanhin.

Kotisivut: https://www.mlb.com/cubs/ballpark/

Lincoln Park, Chicago

8. Lincoln Park

Hyvällä säällä kannattaa lähteä tutkimaan Lincoln Park –puistoa. Massiivinen puistoalue on täynnä upeita kukkaistutuksia, veistoksellisia suihkulähteitä sekä hyviä kävelyreittejä. Lisäksi puistosta löytyvät nämä ihanat Chicagon nähtävyydet:

  • Lincoln Parkin kasvihuone
  • Lincoln Parkin eläintarha
  • Peggy Notebeart Nature Museum –museo
  • Chicago History Museum –museo

The Rookery Building, Chicago

9. The Rookery Building

Chicagon historialliset nähtävyydet ovat upeita ja mielenkiintoista arkkitehtuuria rakastavien tulee piipahtaa the Rookery Building –rakennuksessa. Daniel Burnhamin ja John Rootin suunnittelema rakennus on uskomattoman koristeellinen ja täynnä kiehtovia yksityiskohtia. Varsinkin opastettu kierros on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Kotisivut: https://www.therookerybuilding.com/

Näin koet Chicagon nähtävyydet

Chicagon nähtävyyksiä varten täytyy usein hankkia liput. Jotta pääset ihastelemaan haluamasi paikkoja edullisesti ja ilman sen suurempaa vaivaa, kannattaa lippuja katsella etukäteen netistä. Nähtävyyksien kotisivuilta tai esimerkiksi GetYourGuidesta ostettuna liput kuljettavat sinut jonojen ohi sekä mahdollistavat usein halvemmat hinnat!

Tutustu alla olevien aktiviteettien kautta valikoimaan.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Nähtävää koko perheelle

Chicagon nähtävyyksiä voi suunnata ihastelemaan koko perheen voimin, sillä listalta löytyy runsaasti vaihtoehtoja kaikenikäisille matkaajille. Chicago onkin todella monipuolinen lomakohde – varsinkin kun nähtävyyksien lisäksi voit kokea kaupungissa:

  • Laadukasta urheilua, kuten vaikkapa koripalloa tai jääkiekkoa
  • Monipuolista musiikkia paikallisissa pubeissa ja klubeilla
  • Upeita ostoskokemuksia kaupungin suurissa ostoskeskuksissa

Lähde siis tutustumaan kivaan yhdysvaltalaiseen kaupunkiin ja lisää listan ihanat Chicagon nähtävyydet matkaohjelmistostasi!

Chicagon nähtävyydet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti