MatkapojatMatkapojat

Los Angeles matkavinkit lomaan tähtien keskelle

Enkelten kaupunki on vauhdikas ja kiehtova matkakohde. Tässä parhaat Los Angeles matkavinkit onnistuneeseen lomaan Amerikan länsirannikolla!

Los Angeles on suuri ja ihmeellinen kaupunki, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla edes kerran elämässä. Moni ensikertalainen voi kuitenkin kokea olon melko sekavaksi tähtiloisteen keskellä – nähtävää, tehtävää ja koettavaa nimittäin riittää joka puolella! Nappaa siis tästä parhaat Los Angelesin matkavinkit, jotta sinun vierailusi tässä tähtien kaupungissa olisi mahdollisimman onnistunut.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Pakkausvinkit Los Angelesin matkalle

Pakkaamisen suhteen tärkein vinkki Los Angelesin lomaan on varautuminen kaupungin säähän. Los Angeles on melko kuuma kaupunki ympäri vuoden, joten sinne voi huoletta varata runsaasti kesävaatteita. Poikkeuksen tekevät Los Angelesin yöt. Lämpötila laskee usein yö aikaan, joten jotakin lämmintä kannattaa varata mukaan, mikäli aiot liikkua iltaisin ja öisin Los Angelesin sykkeessä!

Muista lisäksi Yhdysvaltojen käyttävän eri sähköjännitettä. Sopivia adaptereita kannattaa pakata laukkuun, sillä niiden etsiminen Los Angelesissa ei ole kovin mukavaa lomapuuhaa!

ApolloApollo

Kaupunki ilman keskustaa

Los Angeles matkavinkit keskittyvät usein kaupungin erikoiseen muodostelmaan. Los Angelesissa ei nimittäin oikeastaan ole samanlaista keskustaa kuin vaikkapa Helsingissä tai Lontoossa. Enkelten kaupunki koostuu monesta eri keskittymästä, joissa jokaisessa on hyvin erilainen tunnelma.

Kaupunki jakautuu lukuisiin tunnettuihin alueisiin. Ehdottomasti vierailun arvoisia alueita ovat:

  • Downtown, joka tunnetaan museoistaan ja taidekulttuurista.
  • Hollywood, joka on täynnä vanhanajan elokuvamaailman tunnelmaa.
  • Sunset Strip, joka on kuuluisa yöelämästään ja rokkimenosta.
  • Santa Monica ja Venice Beach ovat puolestaan auringonpalvojien aluetta
Apollo – Los Angeles

Löydä parhaat lomatarjoukset Los Angelesiin!

Etsi lomatarjouksia

Majoituksen suhteen kannattaa valita asuinalue sen mukaan mitä haluat matkallasi nähdä ja tehdä. Edullista majoitusta Los Angelesista on mahdollista löytää tutkimalla matkailusivustojen tarjouksia. Santa Monican alue on kalleimpia, joten budjettimatkailijan tulee sitä vältellä.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Parhaat Los Angeles matkavinkit liikkumiseen

Los Angelesissa liikkuminen onnistuu monen mielestä parhaiten oman auton kyydissä. Tämä ei ole ollenkaan huono vaihtoehto, varsinkin kun autonvuokraus Amerikassa on suhteellisen halpaa. Los Angelesista on kiva tehdä myös päiväretkiä ja esimerkiksi Mulholland Drivella ajelu on parasta oman auton kyydissä. Ruuhkiin ja parkkimaksuihin tulee kuitenkin varautua!

Mahdotonta kaupungissa ei kuitenkaan ole liikkua pelkästään julkisilla. Los Angelesin metro on todella halpa tapa liikkua. Kännykkään on hyvä ladata sovellus, josta voit tutkia metrokarttoja ja aikatauluja. Metroasemat ovat todella kauniita, joten niissä vierailu on kuin galleriaan astelisi. Bussien kyydissä voi lisäksi matkustaa varsin edullisesti juuri lomakohteista toiseen.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Tärkeimmät Los Angeles nähtävyydet

Mitkä sitten ovat niitä tärkeimpiä vinkkejä Los Angelesiin nähtävyyksien suhteen? Los Angeles on täynnä kiehtovia nähtävyyksiä, joten etukäteen on hyvä miettiä, mitä matkalla todella haluaa nähdä. Kaikkea et välttämättä näe yhden matkan aikana, mutta siksipä kaupunkiin onkin kiva palata uudelleen!

Ne tunnetuimmat ja kivoimmat Los Angeles nähtävyydet ovat muun muassa:

  • Universal Studios huvipuisto
  • Disneyland teemapuisto
  • Hollywood Walk of Fame katu
  • Rodeo Driven ostoskatu
  • Griffith Observatory tähtitorni
  • LACMA museokeskus
Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Nauti Los Angelesin katuruuasta

Parhaat Los Angeles matkavinkit liittyvät ehdottomasti ruokailuun. Amerikka tunnetaan pikaruuastaan ja Los Angelesissa paras pikaruoka löytyy ehdottomasti kaduilta ruokakojuista. Erilaiset ruokakärryt ja –autot ovat itse asiassa paras tapa syödä tässä kaupungissa. Katuruoka on halpaa ja maistuvaa, joista esimerkiksi tacoja kannattaa kokeilla. Meksikolainen ja kiinalainen ruokakulttuuri ovat kaupungin parasta antia!

Tutustu ennen matkaa myös hieman Los Angelesin hintatasoon.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti