MatkapojatMatkapojat

Los Angeles hintataso 2020 – mahdollisuuksia joka budjettiin

Los Angelesin hintataso vaihtelee paljon. Tässä Enkelten kaupungissa onnistuu edullisempikin loma, kunhan vain muistat vertailla hintoja tarkasti!

Vaikka Los Angelesin hintataso ei olekaan Amerikan edullisimpia, ei kaupungissa joudu luopumaan kaikista rahoistaan. Suurkaupungissa on nimittäin runsaasti valinnanvaraa, joten siellä voi nauttia luksuksesta tai tehdä matkan edullisesti. Tässä kaikki mitä sinun tulee tietää Los Angelesin hintatasosta.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...
Los Angelesin hintataso 2020
Asia Hinta
Hostelli 20€
Hotelli – 3 tähteä 130€
Hotelli – 4 tähteä 240€
Hotelli – 5 tähteä 500€
Ateria – edullinen ravintola 14€
Ateria – McDonald’s 6,5€
Olut – ravintolassa 5-6€
Coca-Cola – ravintolassa 2€
Cappuccino 4€
Vesipullo 1,5L – kaupassa 1,7€
Taksi – aloitus 2,7€
Taksi – per km 1,5€
Bussilippu – per suunta 1,6€
Bensa – per litra 0,8€

Kattava lista: https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Los-Angeles?displayCurrency=EUR

Apollo – Los Angeles

Löydä parhaat lomatarjoukset Los Angelesiin!

Etsi lomatarjouksia

Los Angeles tarjoaa majoitusta moneen makuun

Majoituksen hintataso Los Angelesissa on noussut viime vuosina. Kaupunki tarjoaa kuitenkin melko runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joten matkasivustoilla vertaillessa löydät vaihtoehtoja melko erilaisilla budjeteilla. Tässä keskiverto hintoja majoittumiseen Los Angelesissa:

  • Hostelli jaetulla huoneella noin 20 euroa yöltä.
  • Kahden tai kolmen tähden hotellin hinta noin 78-120 euroa yöltä.
  • Hienot viidentähden hotellit yli 400 euroa yöltä.

Muista, että amerikkalaiset lisäävät veron majoituksen hintaan, eikä kaikki matkasivustot aina sisällytä tätä huoneen näkyvillä olevaan hintaan. Toki lopullinen hinta kerrotaan aina ennen varaamista, mutta hakusivuilla näkyvään hintaan sitä ei ole välttämättä lisätty.

Majoitusta varattaessa kannattaa ehdottomasti vertailla eri vaihtoehtoja ja sivustoja, sillä se on usein kallein kulu Los Angelesin matkan hinnassa.

ApolloApollo

Los Angeles hintataso nähtävyyksien ja ruokailun suhteen

Toisaalta Los Angelesin hintataso esimerkiksi kulutustavaroiden, kuten ruuan suhteen on edullinen länsimaisella mittarilla mitattuna. Pikaruokaravintoloissa ruokailu maksaa noin 6 euroa, kun taas edullisissa, mutta laadukkaissa ravintoloissa voit syödä alle 15 euron hintaan. Ravintoloissa on todella tärkeä muistaa tipata lopuksi! Juomarahojen antaminen kuuluu amerikkalaiseen kulttuuriin ja yleensä sopiva summa on noin 15-20% laskusta.

Nähtävyyksiä ja tekemistä Los Angelesissa riittää runsaasti. Liput Disneylandiin ovat noin 85 euron luokkaa ja saman verran joutuu yleensä maksamaan lipuista vaikkapa NHL-otteluun. Pääsylipuissa voi ehdottomasti säästää ostamalla liput etukäteen netistä – tämä kannattaa aina!

Kaupungissa on kuitenkin runsaasti ilmaista tekemistä – esimerkiksi monet museot ja vaikkapa kuuluisalla Hollywood Walk of Famella nähtävyyksien ihasteleminen eivät maksa matkailijalle mitään!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Liikkuminen Los Angelesissa

Moni on sitä mieltä, ettei Los Angelesissa voi liikkua ilman omaa autoa. Autonvuokraaminen ei ole ollenkaan huono idea, sillä se on todella edullista ja bensakin maksaa vain noin 0,70 euroa litralta. Samalla voit tehdä retken vaikkapa lähialueen kivoihin luontokohteisiin, kuten Big Bear –järvelle.

Kaupunki ei kuitenkaan ole ollenkaan mahdoton ilman autonvuokrausta. Los Angelesin hintataso julkisissa on edullinen – esimerkiksi metro- tai bussikyyti on hieman alle 2 euroa. Julkisissa tarvitaan lisäksi noin euron maksava kortti, johon voi ladata rahaa matkustamiseen.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Mikä onkaan Los Angeles matkan hinta?

Los Angeles matkan hinta voi vaihdella halvimmillaan noin 1 000 euron molemmin puolin aina siitä ylöspäin, riippuen pitkälti minkälaisen majoituksen haluat ja onnistut löytämään. Lentoja on saatavilla runsaasti ja ne ovat yleensä noin 500 euron luokkaa – tarjouksia seuraamalla lennot on kyllä mahdollista saada edullisimminkin! Lentojakin kannattaa ehdottomasti vertailla esimerkiksi Travellinkin ja Ebookersin sivuilla.

Pakettimatka Los Angelesiin kannattaa, jos haluat säästää aikaa. Näitä on tarjolla runsaasti ja niiden hinnat alkavat usein noin 1 400 eurosta ylöspäin. Äkkilähtöjä ja tarjouksia on saatavilla ympäri vuoden.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Tähtien keskelle enkelten kaupunkiin

Los Angelesin hintataso ei siis kaada kenenkään matkabudjettia, kunhan vertailet hintoja ja mietit vähän, mitä matkaltasi haluat. Tämä suurkaupunki on ehdottomasti näkemisen arvoinen ja sieltä saat mukaasi roppakaupalla tähtisadetta ja hauskoja muistoja.

Lue myös matkavinkit Los Angelesiin ja varaa matka Enkelten kaupunkiin!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti