MatkapojatMatkapojat

San Diego Zoo – eläintarha, jossa eläimistä todella välitetään

San Diego Zoo on kiehtovan kaupungin kivoimpia nähtävyyksiä. Tässä tietoja eläintarhasta, jotta vierailustasi tulee onnistunut ja elämyksellinen.

Yhdysvaltain länsirannikolla sijaitseva San Diego on kiehtova lomakohde lämpöä kaipaaville. Kaupunki tarjoaa runsaasti tekemistä ja nähtävää, San Diego Zoon ollessa yksi niitä parhaimpia kohteita. Jo yli 100-vuotinen eläintarha on todella suuri, jossa on panostettu paljon eläinten hyvinvointiin, niiden päästessä käyskentelemään suurissa tarhauksissa. Pääset ihastelemaan eläimiä aina pandoista kirahveihin!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

San Diego Zoon eläimiä

Mitä kaikkea eläintarhasta löytyy?

Kuten mainittua, San Diegon eläintarha on täynnä nähtävää. 40 hehtaarin kokoinen eläinpuisto on koti yli 3 500 eläimelle, erilaisia eläinlajeja ollessa edustettuna yli 650 lajin verran. Lisäksi eläintarhasta löytyy jopa yli 70 000 eksoottista kasvilajia. Näet vierailulla pandoja, virtahepoja ja erilaisia lintuja!

Eläintarhassa voi liikkua vapaasti ja silloin tällöin voi hypätä myös laajasti aluetta kiertävän bussin kyytiin. Bussilla liikkuminen ei eläintarhan sisällä maksa mitään ja valittavana on myös opastettu 35-minuutin pituinen bussikierros. Molemmat bussit kuuluvat eläintarhan lipun hintaan.

San Diego Zoo toimii yhteistyössä San Diego Zoo Safari Parkin kanssa, joka on erillinen eläinpuisto. Suuressa puistossa eläimet pääsevät liikkumaan vieläkin vapaammin, lajille ominaisessa elinympäristössä. Safari Parkista löytyy yli 3 000 eläintä ja yli 300 eläinlajia.

Molempien puistojen keskeisiä teemoja on eläinlajien säilyvyys sekä hyvinvointi. Isot ja avoimet tilat varmistavat etteivät eläimet joudu viettämään päiviään ankeissa kopeissa ja eläintarha on onnistunut jopa estämään lajien kuolemista sukupuuttoon! San Diegon eläintarha onkin todella miellyttävä kokemus, jossa eläinten hyvinvointi näkyy.

ApolloApollo

San Diego Zoo: liput ja aukioloajat

San Diego Zoo logoSan Diegon eläintarhaan pääsee vierailemaan läpi vuoden, satoi tai paistoi. Puisto on avoinna myös juhlapyhinä, joten pääset vierailemaan ihanassa eläintarhassa taatusti lomallasi. Aukioloajat voivat vaihdella hieman ajankohdan mukaan, joten varmista ne eläintarhan nettisivuilta. Yleisesti aukioloajat ovat klo 9.-17.00, mutta kesäkuukausina eläintarha on usein auki tunnin pidempään.

Entäpä sitten eläintarhan liput? San Diego Zoo tarjoaa kattavasti erilaisia lippuja vierailuun. Yhden päivän liput maksavat:

  • Aikuisilta 58 dollaria, eli noin 52 euroa.
  • Lapsilta 48 dollaria, eli noin 43 euroa.
  • 4D –elokuva kokemuksen kanssa lippu aikuisilta on 64 dollaria, eli noin 57 euroa.
  • Lapsienlippu 4D –elokuvan kera on 54 dollaria, eli noin 48 euroa.

Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Mikäli haluat kahden päivän yhdistelmälipun, joka oikeuttaa vierailuun San Diego Zoossa ja San Diego Zoo Safari Parkissa, tai kaksi vierailua jommassakummassa, maksaa lippu 92,80 dollaria aikuisilta (noin 83 euroa) ja 82,80 dollaria lapsilta (noin 74 euroa). Lapsiliput ovat 3-11-vuotiaille.

Lippuja kannattaa hankkia ne etukäteen ja päästä jonojen ohi eläintarhassa. Lisäksi saatavilla on lippupaketteja, joihin sisältyy kuljetukset – vaikkapa Los Angelesista!

Osta liput San Diegon eläintarhaan täältä >>

Kartta: https://zoo.sandiegozoo.org/sites/default/files/2020-01/SanDiegoZoo_GuideMap-FRONT_1-2020.pdf

Kotisivut: https://zoo.sandiegozoo.org/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Missä San Diegon eläintarha sijaitsee?

San Diego Zoo sijaitsee kaupungin keskustan pohjoispuolella, Balboa Parkissa. Eläintarhan osoite on 2920 Zoo Drive, San Diego, CA 92101. Vierailulle on varsin kätevä tulla vaikkapa julkisilla, bussilinjojen 215 ja 7 kuljettaessa eläintarhan ovelle. Alueella on myös ilmainen pysäköinti, mikäli käytössäsi on vuokra-auto.

Jos haluat käydä katsomassa myös San Diego Zoo Safari Parkin, sijaitsee se kaupungin luoteispuolella. Hieman kauempana sijaitsevaan safaripuistoon ajaa noin 45-60 minuutissa keskustasta.

Kuten mainittua, San Diego Zoohon voi, ja kannattaa tulla vierailulle vaikkapa Los Angelesista! Matkaan kuluu reilut kaksi tuntia, joten päiväretki eläintarhaan kannattaa, mikäli olet lomalla Losissa.

Kun haluat nähdä eksoottisia eläimiä välittävässä ympäristössä, suuntaa siis San Diego Zoohon!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

San Diego Zoo kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti