Sri Lanka

Sri Lanka sijaitsee Intian niemimaalla. Se on erityisen tunnettu vehreästä luonnostaan, upeista rannoista sekä maisemista. Sri Lankan saarella asuu yli 21 miljoonaa ihmistä, ja saarivaltion pääkaupunki on Colombo, joka on myös suosittu matkakohde.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Sri Lankassa pääset tutustumaan upeisiin viidakoihin, Buddhalaisiin temppeleihin, kullanruskeisiin hiekkarantoihin ja maistuvaa ruokaan. Tämä maa on täynnä historiaa ja kulttuuria. Monista eri rantalomakohteista löytää myös varmasti paikkansa loikoilla Sri Lankan auringon alla.

Täällä paratiisissa riittää tekemistä ja kierreltävää. Sri Lanka on surffailijoille upea kohde. Saaren paratiisimaiset rannat ovat jotain, mitä et pääse monessakaan muussa paikkaa kokemaan. Sukeltajille ne tarjoavat myös upeita koralliriuttoja.

Kulttuurin ystäville järjestetään retkiä, joissa pääsee tutustumaan lähemmin paikalliseen historiaan ja temppeleihin. Paikallista ruokaa kannattaa myös kokeilla mahdollisimman paljon.

ApolloApollo

Sri Lankan luonto on jotain, mitä ei monestakaan paikkaa löydy. Veneretkillä on mahdollista päästä näkemään delfiineitä ja sinivalaita luonnollisessa ympäristössään, saaren sisäosissa taas on upeita kansallispuistoja, joissa on villinorsuja, värikkäitä lintuja, apinoita, leopardeja, matelijoita, ja vaikka mitä muita eläimiä. Retki johonkin luonnonpuistoon on kokemuksen arvoinen.

Paras aika matkustaa Sri Lankaan on ihan loppusyksystä ja talvella. Lämpötilat ovat 30:nen molemmin puolin. Rantalomakohteista yksi suosituimmista on Negombo.

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti