MatkapojatMatkapojat

Nämä Vietnamin rantakohteet viettelevät matkailijan

Vietnamin rantakohteet ovat loistavaa vaihtelua, kun etsit seuraavaa lomakohdettasi. Rantaloma Vietnamissa on nimittäin täynnä upeita maisemia ja viihdyttäviä rantoja.

Vietnam on kiehtova matkakohde, jota kannattaa harkita niin rantaloman, että kaupunkiloman viettoon. Maa on täynnä erinomaisia lomakohteita ja varsinkin Vietnamin rantakohteet viihdyttävät taatusti kaikenlaisia matkaajia. Vietnamin rantalomakohteet viettelevät upeilla palveluillaan sekä kuvankauniilla luonnollaan.

Vietnamin parhaat rantakohteet

Rantakohteita Vietnamissa riittää runsaasti, joten vaihtoehtoja on kaikenlaisille matkailijoille. Tässä katsaus ihastuttaviin Vietnamin rantalomakohteisiin.

Phu Quoc rantakohde Vietnamissa

Phu Quoc

Phu Quoc on auttamatta Vietnamin paras lomakohde. Phu Quacin saari sijaitsee aivan Vietnamin lounaisrannikolla, kohteen tarjotessa loistavat puitteet rantalomaan. Phu Quoc on melko rauhallinen, joten jos kaipaat rentoa menoa, tämä on täydellinen valinta.

Kohteessa on runsaasti kivaa tekemistä upeilla valkeilla hiekkarannoilla makoilun lisäksi. Voit esimerkiksi nauttia:

  • Päiväretkestä Saigonin kaupunkiin
  • Lauttaretkestä saaren lähistön pikkusaariin
  • Laitesukelluksesta tai snorklauksesta
  • Paikallisissa kalaravintoloissa herkuttelusta
Apollo – Vietnam

Löydä parhaat lomatarjoukset Vietnamiin!

Etsi lomatarjouksia

Nha Trang, Vietnam

Nha Trang

Vietnamin rantakohteet voivat hauskuuttaa myös vilkkaalla yöelämällään. Jos kaipaat rantalomaasi hieman menoa ja meininkiä, Nha Trang on oiva valinta. Kohde tarjoaa mitä parhaimmat mahdollisuudet nauttia kauniista hiekkarannoista sekä laadukkaista ja vauhdikkaista yökerhoista. Kohde on trendikäs ja suosittu valinta nuorison rantalomaan. Täältä löytyy myös upeita resorteja, jos olet lähdössä Vietnamiin lasten kanssa.

ApolloApollo

Da Nang, Vietnam

Da Nang

Rantaloma Vietnamissa on täynnä hemmottelua ja luksuksen makuun voi uppoutua varsinkin Da Nangissa. Tämä Keski-Vietnamin tärkeä rannikkokaupunki on laadukas rantalomakohde, jonne saavutaan unohtamaan huolet ja murheet.

Alueen rantaviiva tarjoaa peräti 30 kilometriä rantaa, upeine lomaresortteineen. Hotelleissa pääset nauttimaan kylpyläpalveluista, upeista golfkentistä sekä laadukkaista ostosmahdollisuuksista. Lisäksi lähistöllä oleviin, historiallisiin Hoi Anin ja Huén kaupunkeihin onnistuvat laadukkaat päiväretket. Da Nangiin kannattaa lisäksi suunnata silloin kun haluat surffata, sillä rannat ovat melko aallokkoiset.

Halonginlahti, Vietnam

Halong Bay

Vietnamin rantakohteet ovat ihastuttavan erilaisia ja niiden monipuolisuudesta on Halong Bayn postikorttimaisemat loistava osoitus. Sykähdyttävä Halonginlahti on Vietnamin paras rantakohde upeiden vuoristomaisemien ihasteluun. Kohde on niinkin suosittu, että moni tulee sinne päiväretkelle Hanoista.

Halonginlahdessa kannattaa tehdä risteilyjä ja ihastella kauniita sekä jylhiä rantamaisemia mereltä käsin. Risteilyitä järjestetään todella runsaasti ja niitä löydät tästä alta.

Kotisivut: https://www.visithalongbay.com/


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Mui Ne, Vietnam

Mui Ne

Toinen surffareiden suosima rantalomakohde Vietnamissa on Mui Ne. Tuulisessa poukamassa sijaitseva rantalomakohde tarjoaa aktiviteetteja aina perinteisestä surffauksesta leijasurffaukseen. Helteitä ja aurinkoa riittää kyllä, joten tuulisuus ei ole häiritsevää.

Rantojen ja aktiviteettien lisäksi Mui Ne tarjoaa lomailijalle:

  • Värikkäitä kalastusveneitä ihasteltavaksi sekä perinteisen kalastajakylätunnelman
  • Loistavia ravintoloita ja mahdollisuuksia kokkikurssiin maailmankuulussa kokkikoulussa
  • Lähistöllä olevan Phan Tietin ostosmahdollisuudet
Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Con Dao, Vietnam

Con Dao

Vietnamin rantalomakohteet ovat täynnä eksotiikkaa ja sitä löydät taatusti Con Daosta. Entinen vankilasaaristo omaa melkoisen taustatarinan, mutta nykyään synkän historian omaava saaristoalue on yksi Vietnamin suosituimmista lomakohteista. Lomakohde on varsin uusi, joten siellä voi nauttia loistavan ja aidon loman.

Valkeiden hiekkarantojen lisäksi voit nauttia retkistä Vietnamin upeimmille koralliriutoille. Con Dao onkin todella loistava valinta sukelluksen ystäville. Lisäksi alue tarjoaa todella edullista majoitusta, varsinkin omatoimimatkaajille.

Näin koet ihanimmat Vietnamin rantakohteet

Yllä mainittuihin rantalomakohteisiin on helppo matkata. Moniin on mahdollista löytää valmispaketteja, mutta varsinkin omatoimisesti Vietnam on todella edullinen kohde. Jos kaipaat rentouttavaa lomaa, kannattaa ehdottomasti panostaa hotellin valintaan ja varata puoli- tai täysihoito – ne ovat Vietnamissa usein edullisia ja hotellien palvelut mitä mainioimmat.

Milloin rantalomalle Vietnamiin?

Mikä sitten on paras aika matkata Vietnamiin? Rannikolle suuntautuva matka kannattaa tehdä kesällä tai syksyllä, jolloin ilmat ovat miellyttävimmillään. Lämpöä riittää silloin suomalaiseen makuun todella hyvin, mutta ilma ei ole niin paahtava kuin keskikesällä. Huomioi kuitenkin, että ihan paras ajankohta riippuu kohteesta. Sää Vietnamissa vaihtelee nimittäin melko paljon riippuen siitä missä päin maata olet!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Vietnamin rantakohteet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti