ApolloApollo

Vietnam lasten kanssa on unohtumaton kokemus koko perheelle

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Tämä aasialainen maa tarjoaa runsaasti tekemistä ja nähtävää myös lapsiperheille. Vietnam lasten kanssa on varteenotettava vaihtoehto seuraavaan lomaasi!

Moni miettii usein, onko Vietnam lapsiperheille soveltua, sillä maata pidetään enemmän reppureissaajien kohteena. Mutta Vietnam soveltuu loistavasti lapsiperheille, sillä maa on hyvin edullinen matkakohde. Maassa on vaihtoehtoja kaupungin sykkeestä pitäville, mutta myös rauhaa ja luontoa etsiville perheillekin. Tämän lisäksi maassa riittää tekemistä ja koettavaa ihan kaikenikäisille.

Vietnamin parhaat nähtävyydet lapsiperheille

Kun suunnittelet lomaa lasten kanssa Vietnamiin, löydät runsaasti nähtävyyksiä, jotka soveltuvat perheen pienimmille. Tässä viisi nähtävyyttä, jotka lapsiperheiden kannattaa pitää mielessä matkaa suunniteltaessa.

Ninh Binh Vietnamissa

Ninh Binhin luolasto

Ninh Binhin luolasto on hyvä nähtävyys, kun lähdet Vietnamiin lasten kanssa. Luolastot ovat syntyneet vuosien saatossa ja kiemurteleva joki virtaa niiden halki kauniisti. Luolaston kokee parhaiten ohjatun veneretken avulla.

itsenäisyyden palatsi Vietnamissa

Itsenäisyys palatsi

Ho Chi Minhissä sijaitsee Vietnamin historialle tärkeä Itsenäisyyden palatsi. Vietnam lasten kanssa voi olla hyvinkin opettava kokemus historiasta ja kulttuurista, eikä palatsi ole tylsä paikka lapsillekaan. Siellä on kauniita esineitä, mielenkiintoisia ohjattuja kierroksia, sekä unohtumattomia maalauksia.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Dam Sen vesipuisto

Dam Sen –vesipuisto

Saigonissa sijaitseva Dam Senin vesipuisto on lasten mieleen. Vesipuistossa on runsaasti erilaisia altaita ja vesiliukumäkiä, tarjoten leikkimahdollisuuksia kaikenikäisille reissaajille. Lähellä on runsaasti ruokapaikkoja, joissa nauttia ihanaa vietnamilaista ruokaa pulikoinnin jälkeen.

Kotisivut: http://www.damsenwaterpark.com.vn/en/

Halonginlahti, Vietnam

Halonginlahti

Halonginlahti on samalla sekä kiehtova matkakohde, että kiinnostava nähtävyys. Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1994 nimetty lahti tarjoaa runsaasti tekemistä ja sen auringonlaskut ovat niin kauniita, että lapset ihastuvat niihin taatusti. Täällä voi sukeltaa tai tehdä kajakkiretkiä lasten kanssa.

Kotisivut: https://www.visithalongbay.com/

Apollo – Vietnam

Löydä parhaat lomatarjoukset Vietnamiin!

Etsi lomatarjouksia

Runsaasti hauskaa tekemistä

Entäpä sitten mitä erityistä tekemistä Vietnamissa on? Tässä muutama vinkki siihen mitä tehdä lasten kanssa Vietnamissa.

Koriveneilyä Hoi Anissa

Koriveneilyä Hoi Anissa

Hoi Anin kaupungissa voi kokeilla perinteistä koriveneilyä. Nämä punotut, pyöreät veneet ovat hauska kokemus ja mukaan tulevan oppaan kanssa on mahdollista pyydystää rapuja.

Riksalla ajaminen Hanoissa

Riksalla ajelua Hanoin kaduilla

Hanoin täpötäydet kadut ovat mieleenpainuva kokemus lapsille. Jotta kaduista saa enemmän irti, kannattaa Hanoissa vuokrata riksa kuskin kera käyttöönsä. Tällöin sinun ei tarvitse pelätä lasten turvallisuuden takia ja koko perhe kokee silti Hanoin sykkeen.

Vesinukketeatteria Hoi Chi Minhissä

Vesinukketeatteria Hoi Chi Minhissä

Vietnam lapsen kanssa ei olisi mitään ilman vierailua vesinukketeatterissa. Tämä perinteikäs traditio kiehtoo katsojan taatusti, sillä vedessä taitavasti liikkuvat nuket ovat mieleenpainuva esitys. Hoi Chi Minhissä on lukuisia esityksiä, mutta liput tulee varata etukäteen, sillä nämä näytökset ovat todella suosittuja.

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...

Milloin ja missä Vietnam lasten kanssa onnistuu parhaiten?

Minne Vietnamissa sitten kannattaa matkustaa? Maassa on runsaasti hyviä kohteita lapsiperheille. Kaupunkikohteista Vietnamin ehdottomia suosikkeja ovat:

  • Hanoi
  • Ho Chi Minh
  • Hoi An

Jos taas haussa on enemmänkin rantalomantyylinen kohde, voi matkailija suunnata esimerkiksi:

  • Nha Trang
  • Da Nang
  • Halonginlahti

Säiden puolesta Vietnam on hyvä valinta melkein läpi vuoden. Paras ajankohta riippuu hieman minne olette menossa ja mitä lomalta haluaa. Kaupunkikohteet Hanoi ja Ho Chi soveltuvat läpi vuoden, kun taas aurinkoa ja lämpöä halavien kannattaa matkustaa Vietnamiin talvella. Kesäkuukaudet ovat Vietnamissa, varsinkin sisämaassa, melko sateisia ja kosteita.

Artikkeli jatkuu alla
Naantalin kylpyläNaantalin kylpylä
Artikkeli jatkuu...

Ihastu Vietnamin eksotiikkaan

Kauko-Aasia tarjoaa runsaasti kohteita lapsiperheille ja Vietnam on näistä ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista. Vietnam lasten kanssa tarkoittaa lukuisia kiehtovia kohteita, makunautintoja ja elämyksiä.

Pidä siis yllä olevat vinkit mielessä ja suuntaa Vietnamiin koko perheen kera!

Tekemistä Vietnamissa lapsille kartalla

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti