MatkapojatMatkapojat

Peru

Peru tarjoaa ehdottomasti Etelä-Amerikan upeimmat maisemat. Peru sijaitsee Etelä-Amerikan länsirannikolla Tyynenmeren rannalla. Tästä maasta jokainen tietää varmasti maailmankuulun Machu Picchun, joka on Andeilla sijaitseva muinainen inkakaupunki.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Perusta löytyy siis mitä upeinta luontoa. Henkeäsalpaavat Andit vievät matkailijan sellaisten huippujen ja maisemien ääreen, johon et muualla maailmassa pääse. Oikeastaan koko Etelä-Amerikka sopii erityisen hyvin luonnosta ja maisemista kiinnostuneille, sillä jokaisella maalla on jotain tarjottavaa. Juuri tästä syystä Etelä-Amerikka on todella suosittu kiertomatkailuun. Peru tarjoaa useita upeita nähtävyyksiä lomallesi.

Peru tarjoaa myös monipuolisen luonnon lisäksi myös upeita kaupunkeja, kuten Perun pääkaupungin Liman. Muita upeita kohteita Perussa ovat Cusco ja Arequipa. Maassa puhutaan espanjaa, sillä Peru oli Espanjan siirtomaa vuodesta 1531 aina vuoteen 1821 asti.

Luonnonkohteista on tietysti sanomattakin selvää, että Macchu Picchu on koettava. Perun reissulta ei voi tulla takaisin ilman, että siellä on vieraillut.

ApolloApollo

Vuodenajat myös Perussa ovat käänteiset, eli kesä osuu siellä joulukuusta huhtikuun. Vuoristossa nähdään eniten sateita Suomen keskitalvella eli tammikuusta helmikuuhun. Sesonki Andeilla ajoittuu toukokuusta syyskuuhun, kun taas muualla maassa joulukuusta huhtikuuhun eli kesälle.

Varaa nyt matka Peruun, ja koe Machu Picchu henkeäsalpaavien maisemien ympäröimänä!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti