MatkapojatMatkapojat

Tartu tilaisuuteesi löytää halvat matkat Kanarialle

Kiinnostavatko halvat matkat Kanarialle? Tänne onnellisiksi saariksi kutsutuille saarille voi löytää runsaasti tarjouksia.

Kanaria on suomalaisten suosikki sen takuuvarman auringon ja leppoisan ilmapiirinsä ansiosta. Näille saarille voi aina matkata hyvissä mielin, sillä siellä rentoutuu ja nauttii olostaan taatusti. Kanarialle on helppo löytää matkoja ympäri vuoden!

Milloin ja minne kannattaa Kanarialla suunnata?

Kanarian matka onnistuu ympäri vuoden ja tarjouksiakin on mahdollista löytää pitkin vuotta. Saaret ovat kuitenkin matkailijoiden suosiossa tiettyihin sesonkiaikoihin, joiden ulkopuolella matkustaminen takaa yleensä mahdollisuuden löytää halpoja matkoja Kanarialle huomattavasti helpommin.

Kanarian vilkkainta sesonkiaikaa ovat joulu-, helmi- ja huhtikuu, jolloin erilaiset juhlapyhät ja karnevaalit nostavat hintoja. Tällöin saarelle eivät siis suuntaa vain suomalaiset matkailijat, vaan myös paikalliset lomailevat alueen hotelleissa.

Lämmön puolesta Kanarialle voi matkata läpi vuoden ja edullisimmat Kanarian lomat löytyvätkin monesti kesäkuukausille. Tällöin valmismatkoja voi olla hankalampi löytää, mutta omatoimimatka saarille on varsin helppoa.

Kohteiden puolesta halvat matkat Kanarialle voivat suunnata niin suosikkikohteisiin Playa del Inglesiin kuin Corralejoonkin. Edullisista kohteista myös Garachico ja La Restinga ovat hyviä vaihtoehtoja.

ApolloApollo

Halvat matkat Kanarialle löydät vaihtoehtoja vertailemalla

Halpa matka Kanarialle on mahdollinen lentoja, majoituksia ja pakettilomia vertailemalla. Tässä vinkit, joilla onnistut taatusti.

Edulliset majoitusvaihtoehdot Kanarialla

Omatoimimatkailija voi löytää runsaasti edullisia majoitusvaihtoehtoja Kanariansaarilta. Hotellihaut kannattavat aina ja niitä voit tehdä helposti esimerkiksi näillä sivustoilla:

  • Ebookers
  • Hotels.com
  • Expedia
  • Agoda

Hotellien ja huoneistohotellien lisäksi kannattaa katsastaa hostellit, saarille tyypilliset pensionaatit sekä loma-asunnot. Hoteles rurales –termi on hyvää pitää mielessä, jos halpa matka Kanarialle kiinnostaa, sillä nämä majoituspaikat sijaitsevat lomakeskusten ulkopuolella ja tarjoavat siten edullisempaa majoitusta.

Apollo – Kanariansaaret

Löydä parhaat lomatarjoukset Kanariansaarille!

Etsi lomatarjouksia

Halvimmat lennot Kanarialle

Kanarialle voi lentää niin suorilla reitti- ja lomalennoilla kuin välilaskullisilla lennoillakin. Suorat lomalennot löytyvät pakettimatkoja varattaessa ja niitä ei yleensä ole tarjolla lomasesonkien ulkopuolella.

Reittilentoja lennetään Helsingin lisäksi myös esimerkiksi Oulusta. Reittilentojen hinnat ovat halvimmillaan yleensä lähellä 300 euroa. Mikäli olet valmis joustamaan lentopäivissä ja välilaskut tai vaihdot eivät sinua haittaa, voit löytää halvat lennot Kanarialle jopa alle 200 euron hintaan!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Lentoja varatessa kannattaa muistaa:

  • Vertaile hintoja esimerkiksi SuperSaverin, Skyscannerin ja Ebookersin avulla.
  • Ole joustava minne lennät, sillä Kanarian saarilla on halpaa matkustaa takseilla, julkisilla ja jopa saarien välillä liikkuu runsaasti lauttoja.
  • Varaa lennot ajoissa, sillä yksittäisten lentojen hinnat nousevat usein lennon lähestyessä.
Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Varaa matkasi ajoissa tai yllätä itsesi äkkilähdöllä

Kanarian matkat 2020 vuodelle ovat jo myynnissä ja niitä kannattaa ruveta vertailemaan, jotta löydät edullisimmat tarjoukset. Kuten todettua, omatoimimatka, varsinkin halpojen lentojen suhteen, kannattaa varata hyvissä ajoin. Tällöin hinnat ovat yleensä halvimmillaan.

Jos taas pakettimatka kiinnostaa ovat halvat matkat Kanarialla yleensä äkkilähtöjä. Eri matkanjärjestäjien äkkilähdöillä on mahdollista löytää Kanarian loma jopa 50% alennuksilla ja viikon loma saarella on mahdollistas jopa alle 200 euron! Muista siis katsastaa matkasivustojen äkkilähdöt Kanarialle säännöllisesti.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Hemmottele itseäsi edullisella lomalla

Kanaria tarjoaa matkailijalle aurinkoa, rentoutumista, hauskanpitoa ja paljon ihania makunautintoja. Näiltä saarilta löydät taatusti suotuisan lomakohteen olipa kyseessä sitten perheloma tai bilereissu kavereiden kanssa!

Tartu siis uusimpiin tarjouksiin ja varaa edullinen Kanarian loma piristämään arkea!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti