MatkapojatMatkapojat

Näin pääset Oulusta Teneriffalle pakoon Suomeen pimeyttä

Teneriffan lämpöön on helppo karata vaikkapa Oulusta. Tässä vinkit kuinka loma Oulusta Teneriffalle onnistuu vaivattomasti.

Lomalle lähtö pohjoisesta ei aina ole yhtä vaivatonta kuin Etelä-Suomesta. Moni matkailija joutuu matkaamaan Helsinkiin, ennen kuin aurinkomatka ulkomaille on edes haaveissa. Onneksi lukuisat matkanjärjestäjät ovat ryhtyneet muuttamaan tilannetta ja nyt matkat esimerkiksi Oulusta Teneriffalla onnistuvat helposti.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Runsaasti valinnanvaraa matkapakettien suhteen

Matka Oulusta Teneriffalle onnistuu helposti erilaisten pakettimatkojen avulla. Teneriffan matkoja Oulun lennoilla tarjoavat monet matkajärjestävät, kuten muun muassa Matkavekka. Matkapaketit sisältävät runsaasti eri kohdevaihtoehtoja ja matkan pituudet vaihtelevat yleisesti viikosta kahteen viikkoon.

Teneriffan matkojen hinnat Oulusta alkavat noin 600 eurosta ylöspäin viikon matkalta. Toki hinta voi olla halvempi, mikäli vaatimattomampikin hotelli riittää sinun lomatarpeisiisi. Matkat voi kohteesta ja hotellista riippuen ottaa all inclusive –matkoina ja tällöin matkojen hinnat alkavat noin 1 000 eurosta ylöspäin. Hotelleja löytyy runsaasti aina hieman vaatimattomimmista kahden tähden hotelleista aina ylellisiin neljän ja viiden tähden hotelleihinkin. Matka onnistuukin siis monenlaisilla matkabudjeteilla.

Matkanjärjestäjät tarjoavat myös runsaasti eri kohdevaihtoehtoja. Suosituimmat Teneriffan valmismatkapaketit suuntautuvat pääsääntöisesti seuraaviin Teneriffan matkakohteisiin:

  • Puerto de la Cruz
  • Los Cristianos
  • Playa de las Americas
  • Costa Adeja

Voit etsiä matkoja Oulusta Teneriffalle muun muassa Expedian avulla. Hintoja kannattaa ehdottomasti vertailla, jotta löydät edullisimmat matkat tarpeidesi mukaan.

ApolloApollo

Äkkilähdöt on edullinen tapa matkustaa Oulusta Teneriffalle

Äkkilähdöt ovat aina edullinen tapa lähteä lomalle ja niin tässäkin tapauksessa. Äkkilähdöt Oulusta Teneriffalle löytyvät helposti netistä ja monet matkanjärjestäjät tarjoavat niitä melko runsaasti.

Äkkilähtöjen avulla matkan hinta voi usein tippua satoja euroja, joten niitä kannattaa tarkkailla, mikäli sinun on mahdollista lähteä lomalle lyhyellä varoitusajalla.

Apollo – Teneriffa

Löydä parhaat lomatarjoukset Teneriffalle!

Etsi lomatarjouksia

Matkanjärjestävät tarjoavat usein myös muita sesonkitarjouksia, joten käytä matkasivustoja hyödyksi. Hintoja vertailemalla löydät ne halvimmat matkat Teneriffan lämpöön.

Pääset yllä olevasta taulukosta suoraan katsomaan lomamatkoja Oulusta.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Lennot Oulusta Teneriffalle

Entäpä sitten jos haluat lähteä mieluummin omatoimimatkalle? Teneriffasta haaveilevan ei tarvitse aina varata valmismatkaa, sillä sinun on mahdollista varata myös pelkkä lento Oulusta Teneriffalle ja siten varata majoitus erikseen. Äkkilähtöjen lisäksi on omatoimimatkailu monesti helppo tämä säästää lomakustannuksissa.

Lennot Oulusta Teneriffalle onnistuvat niin suorina lentoina kuin usein Helsingissä tapahtuvina vaihtolentoinakin. Halvimmillaan pääset Oulusta suoraan Teneriffalle noin 70 euron hintaan. Keskimäärin suorat lennot maksavat noin 130 euroa yhteen suuntaan. Jos sitten etsit halvan hotellitarjouksen Teneriffalta, voi omatoimimatka Oulusta Teneriffalle onnistua jopa 400 euron hintaan!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Voit etsiä suoria lentoja Oulusta perinteisten matkasivustojen kuten Ebookersin, Skyscannerin ja Travellinkin avulla. Pidä mielessä nämä vinkit lentoja etsiessäsi:

  • Muista valita lähtökohteeksi Oulu
  • Rajaa vaihtoehdot vain suoriin lentoihin, mikäli et halua vaihtaa konetta välillä
  • Vertaile lentoja Oulu -> Turku ja Oulu -> Helsinki

Suorat lennot Oulusta Teneriffalle onnistuvat usein vain kerran viikossa, joten matkustuspäivien suhteen sinulle ei aina ole runsaasti valinnanvaraa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lentoja Oulusta Helsinkiin on päivittäin, joten jos vaihdot eivät haittaa, voit kikkailla myös matkustuspäivien suhteen.

Oulun lentokentän kotisivut: https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/oulu

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Koe Teneriffan lämpö

Teneriffa on tuttu ja turvallinen matkakohde. Saari tarjoaa takuuvarmaa aurinkoa ja siellä onnistuu rentouttava ja hauska loma. Kanariansaarille kannattaa matkata varsinkin syksyn sateita ja talven pimeyttä pakoon!

Katsasta siis matkat Oulusta Teneriffalle ja vietä välitön ja helppo loma Kanariansaarilla!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti