MatkapojatMatkapojat

Löydä halvat lennot Malagaan Helsingistä näillä vinkeillä

Tekeekö mielesi Espanjan aurinkoon? Malaga on ihastuttava kohde, johon suunnata, kun mielesi halajaa lämpöä, espanjalaisia herkkuja ja kiehtovaa kulttuuria. Tässä vinkit, joiden avulla löydät halvat lennot Malagaan Helsingistä, ja pääset nauttimaan ihanasta lomasta edullisesti.

Yksi onnistuneen matkan tärkeimmistä palasista on löytää sopivat lennot kohteeseesi. Lomamatkalle.fi sivuston avulla voit vertailla lentojen hintoja ja löytää halvat lennot Malagaan Helsingistä ilman stressiä.

Onnistuvatko suorat lennot Malagaan Helsingistä?

Matka Malagaan onnistuu Helsingistä kätevästi suoran lennon avulla. Pääkaupunkiseudun lentokenttä on ainoa kenttä, joka tekee suoria lentoja Malagaan Suomesta säännöllisesti. Muina aikoina suorat lennot Malagaan Suomesta voivat onnistua pakettimatkojen yhteydessä.

Finnair ja Norwegian ovat tällä hetkellä ainoat lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suorat lennot Malagaan Helsingistä. Näiden lentoyhtiöiden hintoja voit tarkastella ja vertailla esimerkiksi Ebookersin, Expedian ja Travellinkin avulla.

Kuinka löytää halvat lennot Malagaan Helsingistä?

Halvat lennot Malagaan Helsingistä onnistuvat siis suorien yhteyksien avulla, kunhan vain muistat vertailla hintoja. On kuitenkin hyvä muistaa, että Euroopan eri halpalentoyhtiöt lentävät kyllä Malagaan, mikäli vaihtoyhteydet eivät sinua säikäytä. Vaihto jossakin päin Eurooppaa voi auttaa sinua säästämään lentojen hinnassa sievoisenkin summan.

Siispä halvimmat lennot Malaga-Helsinki välillä löytyvät kun muistat:

  • Vertailla lentojen hintoja.
  • Älä etsi vain suoria lentoja Malagaan, vaan katsasta myös vaihtolentojen hinnat.
  • Ole joustava lentopäiviesi suhteen ja muista, että halvimmat lennot sijoittuvat yleensä keskelle viikkoa, ja ne lähtevät joko aikaisin aamulla tai myöhään illalla.
ApolloApollo

Millainen Malagan lentokenttä on?

Malagan lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Malagan kaupungista, joten siitä on varsin kätevä matkata valitsemaasi hotelliin. Halvat lennot Malagaan Helsingistä voi huoletta ottaa siis mihin saapumis- ja lähtemisaikaan tahansa, sillä kentältä on helppo lähteä ja saapua.

Juna

Malagan lentokentän yhteydessä on rautatieasema, josta pääsee junalla niin Malagaan, kuin muihinkin läheisiin rantalomakohteisiin kuten Torremolinokseen.

Bussit

Voit myös ottaa bussin Malagan keskustaan. Lentokenttäbusseja on useita erilaisia ja 15-minuutin mittainen bussimatka keskustaan maksaa vain noin euron.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Taksit

Läheinen sijainti tekee myös taksilla ajamisen suhteellisen helpoksi, ja pääset edullisesti Malagaan taksin kyydissä. Jotkin kyydit voivat tosin olla hintavampia, joten muista neuvotella hinnasta! Lentokentältä löytyy varmasti myös hinnasto, josta näet paljonko taksi suurin piirtein maksaa Malagassa eri alueisiin.

Lentokenttä itsessään ei ole Euroopan suurimpia, joten siellä on suhteellisen helppo löytää niin turvatarkastukseen kuin portillekin. Kentällä puhutaan hyvin englantia ja opasteet ovat selkeät. Myös ostosmahdollisuuksia ja ruokailupaikkoja on riittävästi.

Kentän kotisivut: http://www.aena.es/en/malaga-airport/index.html

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Mikä on paras aika lentää Malagaan?

Milloin Malagaan sitten kannattaa suunnata? Tämä perinteinen espanjalainen rannikkokohde tarjoaa aurinkoa ja lämpöä melkein läpi vuoden. Kuumimmillaan Malaga on tietenkin kesäkuukausina, mutta siellä riittää lämpöä jo aikaisemmin keväällä ja leuto sää jatkuu melko pitkälle syksyyn aina loka-marraskuuhun.

Lomasäiden puolesta otollisin aika on etsiä halvat lennot Malagaan syyskuussa, jolloin lämpötilat ovat vielä reilusti +25 tienoilla. Koska sää säilyy hyvänä vielä pitkälle syksyyn, ovat halvat lennot Malagaan lokakuussa vielä mahdollisia. Tällöin varsinkin lentojen hinnat ovat usein edullisimmillaan.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Halvat lennot Malagaan Helsingistä eivät vie sinua vain Espanjan lämpöön. Tämä ihastuttava kaupunki tarjoaa nimittäin paljon muutakin kuin rantahietikkoa. Kaupungista löytyy:

  • paljon ostosmahdollisuuksia
  • historiallisia rakennuksia
  • laadukkaita ruokapaikkoja

Etsi siis halvat lennot Malagaan Helsingistä Lomamatkalle.fi sivuston avulla ja varaa unelmiesi loma tähän viehkeään kaupunkiin.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti