Italia

Italia on viehättävä kohde, jossa riittää kauniita maisemia, historian havinaa sekä loistavia makuelämyksiä. Maassa voi matkailija rentoutua rannoilla, sekä shoppailla trendikkäissä kaupungeissa.

Italia on iätön matkailukohde. Maa on täynnä suurkaupunkien vilinää, mutta myös maaseudun rauhaa. Maasta löytyy niin mainioita laskettelukeskuksia kuin valkeahiekkaisia rantakohteita. Italian viehätys on sen rennon letkeässä menossa, kielen vievässä ruuassa sekä intohimoisessa elämänmenossa. Katso täältä Italian parhaat lomakohteet.

Kulttuuria rakastavan kannattaa suunnata Italian kaupunkeihin. Milano, Venetsia, Verona ja Rooma tarjoavat viehättäviä piazzoita, kaunista arkkitehtuuria sekä muodikkaita putiikkeja. Maaseudun rauhaa löytyy myös Gardajärven alueen kohteista. Rantalomalle voi suunnata joko Toscanaan tai Riminiin.

Italia on pääosin lämmin läpi vuoden. Pohjois-Italian vuoristokohteet ovat talvella kuitenkin kylmiä ja sinne voi suunnata laskettelulomalle. Kesällä matkailijan kannattaa matkata rantakohteisiin, kun taas syksy ja kevät ovat otollisin aika kaupunkilomalle.

ApolloApollo

Lennot Italiaan onnistuvat Suomesta monipuolisesti. Maahan voi suunnata omatoimimatkalle tai ottaa helpon pakettiloman, lentojen ja hotellin kera. Hotellien hinnat ja taso vaihtelevat usein paljon, joten ole tarkkana niitä varattaessa.

Varaa loma Italiasta ja valmistaudu makuelämyksien täyttämään temperamenttiseen lomaan!

Italian loman suunnitteluun auttaa tämä sivusto: https://italyvacationplans.com/

BOTTOM

Tutustu viikon matkaetuun ja varmista loma parhaaseen hintaan!

Tutustu tästä

Jätä kommentti