MatkapojatMatkapojat

Esittelyssä Italian parhaat lomakohteet

Maukasta ruokaa, kulttuuria, historian havinaa ja tulista italialaista intohimoa voi nautiskella lomallaan tässä ihanassa Euroopan maassa. Alla esittelyssä Italian parhaat lomakohteet.

Italia parhaat lomakohteet ovat täynnä edellä mainittuja juttuja. Niissä voi nauttia lämpimästä auringosta, syödä italialaisia herkkuja ja ihastua paikallisten tulisesta, mutta huolettomasta asenteesta. Italian lomat ovat seikkailua parhaimmillaan, ja alla ne parhaimmat kohteet jonne suunnata!

Italian lomakohteet nautiskelijoille

Italian lomakohteet tarjoavat runsaasti elämyksiä nautiskelijoille. Jos siis haluat lomaltasi rentoutusta, herkkuja ja unohtumattomia kokemuksia, tässä muutama vierailun arvoinen kohde.

Napoli, Italia

1. Napoli

Kulinaristin on koettava Napoli. Tämä Etelä-Italian kaupunki on nimittäin Italian ravintolakaupunki, mistä löytyy Michelin –tähtiä pilvin pimein. Napoli on tietenkin pizzan kotikaupunki, mutta sieltä on lähtöisin lisäksi herkkuruoka lasagne. Napolista löytyy runsaasti muutakin ihanaa kuin vain herkkuja. Kaupungissa tulee ehdottomasti tutustua lähellä olevaan Vesuviuksen tulivuoreen ja sen purkautumisen alle jääneeseen Pompeijin kaupunkiin.

Verona, Italia

2. Verona

Italian parhaat lomakohteet ovat romantiikkaa täynnä, joista Verona soveltuu loistavasti vaikkapa häämatkakohteeksi. Kaupungista löytyy Romeon ja Julian parveke sekä runsaasti ihania kahviloita ja ostosmahdollisuuksia. Veronan lomaan kannattaa yhdistää oleskelu romanttisella Gardajärvellä. Kaupungin lähellä sijaitseva järvi houkuttelee pariskuntia romanttisilla majoitusvaihtoehdoillaan – illallinen järvenrannalla on taatusti unohtumaton kokemus!

ApolloApollo

Milano, Italia

3. Milano

Ostoksia tulee suunnata tekemään Milanoon. Muodin pääkaupunki Milano tarjoaa vaatteiden ja taiteen ystäville runsaasti nautintoja. Sen ostoskaduilla voi löytää runsaasti merkkituotteita, mutta myös kivoja pienempiä putiikkeja edullisimpien ostosten tekoon. Ostosten lisäksi Milanon parhaimmat nähtävyydet tarjoavat:


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Rooma, Italia

4. Rooma

Italian pääkaupunki on ehdottomasti paras lomakohde Italiassa, sen soveltuessa mainiosti myös perhelomaan, varsinkin jo hieman varttuneimpien lasten kanssa. Roomasta mainion kohteet tekevät sen historialliset nähtävyydet. Täällä pääset tutustumaan:

  • Colosseumiin
  • Espanjalaisiin portaisiin
  • Pantheoniin
  • Pietarinkirkkoon

Roomassa voi helposti kävellä kohteesta toiseen, eikä julkisten liikennevälineiden käyttäminen ole hankalaa. Roomasta löytyy lisäksi runsaasti edullisia majoituspaikkoja, joista monet soveltuvat erityisesti juuri lapsiperheille.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Parhaat lomakohteet seikkailijoille

Italian parhaat lomakohteet ovat monipuolisia ja moni maan kohteista tarjoaakin runsaasti uutta kokeneemmallekin matkailijalle. Italiaan ei tarvitse matkata vain herkkuja syömään tai taidetta tutkimaan – maassa onnistuu kunnon seikkailuloma näissä kohteissa!

Sisilia, Italia

5. Sisilia

Seikkailija voi suunnata Sisilian saarelle. Siitä on kehkeytymässä nopeasti suosittu rantalomakohde, saaren tarjotessa vielä runsaasti todella aitoa ja tulista italialaista tunnelmaa. Sisilian kivoimpia kohteita ovat Palermon kaupunki ja Taorminan rantalomakaupunki.

Val Gardena laskettelukeskus

6. Val Gardena

Vauhtia ja dramaattisia maisemia tarjoilevat Pohjois-Italian parhaat lomakohteet. Vuoristomaisemia voi nauttia esimerkiksi Val Gardenan loistavassa laskettelukeskuksessa. Tämä maailman suurimpaan hiihtoalueeseen kuuluva kylä on iso, mutta charmikas. Sen rinteet tarjoilevat kaikenlaisille laskijoille haasteita, ravintoloiden ja baarien kattaessa puitteet hyvään after skihin. Italiasta löytyy myös monia muita loistavia laskettelukeskuksia.

Kotisivut: https://www.valgardena.it/en/

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Italian parhaat lomakohteet lapsiperheille

Lomakohteet lapsiperheille tarjoavat jokaiselle jotakin. Italiassa koko perhe voi rentoutua ja viettää hauskan loman aktiviteettien ja nähtävyyksien parissa. Tässä Italian parhaat lomakohteet lapsiperheille.

Sardinia, Italia

7. Sardinia

Lapset kannattaa viedä unohtumattomalle rantalomalle Sardiniaan. Saarelta löytyy runsaasti ihania kohteita – Alghero, Orgosolo ja Sassari ovat kivoja kyliä ja kaupunkeja, joissa majoittua.

Sardinian rannat ovat melko koskemattomia ja saarella voi harrastaa runsaasti erilaisia vesiurheilulajeja. Siellä on lisäksi historiallisia nähtävyyksiä, kuten nuraghe –rakennelmat.

Lumoudu Italiasta

Italian parhaat lomakohteet ovat monipuolisia ja tarjoavat runsaasti elämyksiä. Halusitpa lomaltasi siis makunautintoja tai rutkasti aurinkoa, löydät Italiasta taatusti sinulle sopivan lomakohteen!

Italian parhaat lomakohteet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti