Itävalta

Itävalta tunnetaan sen luonnonkauniista maisemista ja kulttuurin rikkaudesta. Matkailija voikin matkustaa maahan tutustumaan maan värikkääseen historiaan tai nauttimaan aktiivilomasta vuoristoisissa maisemissa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Itävalta on tunnettu jylhistä vuoristoistaan ja maata on useasti kutsuttu mahdollisuudeksi kurkistaa maassa syntyneen Mozartin sielunmaisemiin. Maa tarjoaakin kauniiden maisemien lisäksi paljon kulttuuria. Itävallan arkkitehtuuri, musiikki- ja ruokakulttuuri ovat tutustumisen arvoinen asia. Jälkiruuat ovat maan tunnetuin vientivaltti ja erilaiset kakut vievät varmasti jokaisen matkailijan kielen mennessään.

Urheilun ystävät tuntevat Itävallan myös talviurheilun saralta. Mäkihyppääjistään ja laskettelijoistaan tunnettu maa tarjoaa huikeat mahdollisuudet laskettelulomaan hienoissa talviurheilukeskuksissa. Maahan kannattaakin siis suunnata talvilomalle. Bad Gastein on eräs maan suosituimmista talviurheilukeskuksista.

Kaupunkikohteitakin Itävallassa riittää. Suosituimmat kaupunkikohteet ovat maan pääkaupunki Wien, entinen olympiakaupunki Innsbruck, sekä tunnelmallinen Salzburg.

ApolloApollo

Itävaltaan kannattaa matkata touko- tai syyskuussa. Tällöin maassa riittää lämpöä, mutta muita matkailijoita ei ole aivan niin paljon kuin heinä-elokuussa, jolloin paikalliset matkailijat valtaavat useat kohteet. Mikäli haluat laskettelulomalle, talvi on parasta matkustamisen aikaa.

Tutustu siis Itävallan herkulliseen ja rikkaaseen kulttuuriin!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti