LomarengasLomarengas

Malta

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Välimeren sinisistä meristä pääsee nauttimaan Maltan ihanassa tunnelmassa. Kolmesta asutusta saaresta ja useista pienemmistä saarista ja luodoista koostuva valtio ihastuttaa välittömyydellään ja rikkaalla historiallaan.

Malta on entinen siirtomaa, jonka kaupungeista ja kylistä löytyy paljon historian havinaa. Valtio on eräs maailman tiheimmin asutuista, mutta sen kaduilla on silti huoleton ja rento tunnelma. Kulttuurien sulatusuunina toiminut maa tarjoaa niin kreikkalaista kuin italialaistakin menoa.

Matkailija pääsee Maltalla nauttimaan tyypillisestä välimerenilmastosta. Tämä tarkoittaa kuivia ja kuumia kesiä, sekä viileitä ja suhteellisen kosteita talvia. Maahan voi hyvinkin matkustaa rantalomalle aina toukokuusta lokakuuhun.

Maltan kaupunkikohteet soveltuvat kulttuurin tutkimiseen sekä aktiviteetteja täynnä olevaan urheilulomaan. Harrastusmahdollisuuksia on aina riippuliidosta vesiurheiluun. Kaupunkikohteista pääkaupunki Valletta on matkailijoiden suosiossa. Jos etsit jotain romanttista esimerkiksi häämatkakohteeksi, on Gozon saari kokemisen arvoinen. Luontoystävän taas tulee vierailla Cominon pikkuruisella saarella.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Maltan hotellit ovat usein hyvätasoisia ja vuokrata voi niin lomahuvilan kuin perinteisen hotellihuoneenkin. Lennot puolestaan onnistuvat helposti niin Suomesta kuin monista Euroopan kaupungeista.

Ota siis romanttinen ja idyllisen suloinen Malta haltuusi loman merkeissä!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti