Malta

Välimeren sinisistä meristä pääsee nauttimaan Maltan ihanassa tunnelmassa. Kolmesta asutusta saaresta ja useista pienemmistä saarista ja luodoista koostuva valtio ihastuttaa välittömyydellään ja rikkaalla historiallaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Malta on entinen siirtomaa, jonka kaupungeista ja kylistä löytyy paljon historian havinaa. Valtio on eräs maailman tiheimmin asutuista, mutta sen kaduilla on silti huoleton ja rento tunnelma. Kulttuurien sulatusuunina toiminut maa tarjoaa niin kreikkalaista kuin italialaistakin menoa.

Matkailija pääsee Maltalla nauttimaan tyypillisestä välimerenilmastosta. Tämä tarkoittaa kuivia ja kuumia kesiä, sekä viileitä ja suhteellisen kosteita talvia. Maahan voi hyvinkin matkustaa rantalomalle aina toukokuusta lokakuuhun.

Maltan kaupunkikohteet soveltuvat kulttuurin tutkimiseen sekä aktiviteetteja täynnä olevaan urheilulomaan. Harrastusmahdollisuuksia on aina riippuliidosta vesiurheiluun. Kaupunkikohteista pääkaupunki Valletta on matkailijoiden suosiossa. Jos etsit jotain romanttista esimerkiksi häämatkakohteeksi, on Gozon saari kokemisen arvoinen. Luontoystävän taas tulee vierailla Cominon pikkuruisella saarella.

Maltan hotellit ovat usein hyvätasoisia ja vuokrata voi niin lomahuvilan kuin perinteisen hotellihuoneenkin. Lennot puolestaan onnistuvat helposti niin Suomesta kuin monista Euroopan kaupungeista.

Ota siis romanttinen ja idyllisen suloinen Malta haltuusi loman merkeissä!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti