MatkapojatMatkapojat

Kiehtovimmat Pohjois-Saksan nähtävyydet

Saksa tarjoaa matkailijalle hyvinkin paljon nähtävää. Siellä on kiehtovia kaupunkikohteita, mutta myös kaunista luontoa, johon tutustua erilaisten aktiviteettien ja nähtävyyksien muodossa. Tässä parhaat Pohjois-Saksan nähtävyydet erilaiseen lomaan!

Pohjois-Saksan nähtävyydet tarjoavat kaikenlaisille matkaajille jotakin mielenkiintoista ja uutta. Alueella on paljon kiehtovia kaupunkeja erilaisine kulttuurikohteineen sekä kohteita aktiivilomaan patikoinnin tai urheilun parissa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Top 5 Pohjois-Saksan nähtävyydet

Pohjois-Saksan nähtävyyksiä riittäisi isompaankin listaan, mutta tässä alueen viisi ehdottomasti parhainta nähtävyyttä.

Spreewaldin kanavat

1. Spreewaldin luonnonsuojelualue

Pohjois-Saksan nähtävyydet ovat täynnä kaunista luontoa ja Spreewaldin luonnonsuojelualue on patikoijien unelmakohde. Satojen kilometrien pituinen kanavaverkosta on täynnä ihania puusiltoja ja runsasta kasvustoa. Sieltä löytyy myös maistuvia pisteitä, joista ostaa maustekurkkuja!

Kotisivut: https://www.spreewald.de/en/

Heide Park huvipuisto

2. Heide Park huvipuisto

Jos löydät itsesi Pohjois-Saksasta lapsien kanssa, tulee suunnaksi ottaa Soltau ja Heide Parkin huvipuisto. Tämä Saksan suosituimpiin ja suurimpiin huvipuistoihin kuuluva kohde on nimittäin hurjan hieno kokemus. Siellä on runsaasti laitteita erilaisille huvipuiston ystäville.

Kotisivut: https://www.heide-park.de/en.html

ApolloApollo

Helgoland saari

3. Helgolandin saari

Pohjois-Saksan hiekkarannat eivät paljon parane Helgolandin ihastuttavasti saarimaisemasta. Täällä pienessä saaressa ei autoja näy ja sinne pääsee vain lautan tai lentokoneen kyydissä. Katamaraanit tekevät sinne päivittäin retkiä Hampurista. Saaren museo on hiekkarantojen lisäksi tutustumisen arvoinen.

Kotisivut: https://www.helgoland.de/

Sylt saari

4. Syltin saari

Muut parhaat Pohjois-Saksan hiekkarannat löytyvät Syltin saarelta. Saarella on ihastuttavia hiekkarantoja, joissa nauttia auringosta ja kuohuvasta Itämerestä. Saaren hotellit ovat hyvin moderneja ja Syltin kalahampurilainen on maistamisen arvoinen!

Kotisivut: https://www.sylt.de/en


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Harz vuoristo

5. Harzin vuoristo

Pohjois-Saksan nähtävyydet sisältävät ihastuttavan Harzin vuoriston, josta löytyy kuvankauniita kyliä ja paljon kivoja patikointireittejä. Huikea vuoristovaunurata kulkee myös vuorien välillä, joten täällä saa seikkailija paljon uusia kokemuksia!

Kotisivut: https://en.harzinfo.de/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Top 3 Pohjois-Saksan kaupungit

Ehdottoman maininnan ansaitsevat myös Pohjois-Saksan kaupungit, jotka itsessään tarjoavat huikean määrän nähtävyyksiä. Jos haluat suunnata kaupunkilomalle, joka tarjoaa jotakin uutta ja mielenkiintoista, pidä mielessä nämä kolme Pohjois-Saksan kaupunkia.

Hampuri, Saksa

1. Hampuri

Hampuri on Saksan suurimpia kaupunkeja ja loistava kohde kaupunkilomaan. Monet Saksan kuuluisimmat nähtävyydet löytyvät Hampurista. Hampurin lomalla voi nauttia kulttuuria ja maukasta ruokaa, unohtamatta saksalaisia oluita! Hampurista löytyy enemmän siltoja kuin Venetsiasta, Lontoosta ja Amsterdamista yhteensä, joten siellä kannattaa ottaa ohjattu kierros, joka tutustuttaa näihin nähtävyyksiin. Hampurissa tulee vierailla:

  • Alsterhausin ostoskeskus
  • Pyhän Petrin kirkko
  • Warehouse kaupunginosa
  • Hampurin museo

Stralsund, Saksa

2. Stralsund

Pohjois-Saksan kaupungit ovat täynnä hienoa keskiaikaista rakentamista ja arkkitehtuurin ystävien on ehdottomasti matkattava Stralsundiin. Tämä satamakaupunki on täynnä erikoisia, goottityylisiä taloja, joita ihastella. Kaupungista löytyy myös toisen maailmansodan aikainen saksalainen laiva, joka upotettiin ja otettiin uudelleen käyttöön sodan jälkeen.

Schwerin, Saksa

3. Schwerin

Schwerin voi vaikuttaa hieman hiljaiselta kohteelta kaupunkilomaan, mutta joskus kaupunkilomat, jotka eivät ole pelkkää hulinaa, ovat niitä parhaimpia. Schwerinin kiehtovuutta lisää kaupungin linnat. Linnat ovat yleensä Saksan kuuluisimmat nähtävyydet ja Schwerinin linna on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Vieressä oleva Alten puisto on ihastuttava paikka rentouttavaan iltapäivään.

Autolla Pohjois-Saksassa

Yllä olevat Pohjois-Saksan nähtävyydet voi ottaa helpoiten haltuun vuokraamalla auton. Nähtävyyksien kiertely autolla Pohjois-Saksassa on varsin helppoa ja autonvuokraus onnistuu erilaisten vuokrausfirmojen avulla. Hintoja voi verrata esimerkiksi näillä sivustoilla:

  • AutoEurope
  • Holidaycars.com
  • Rentalcars.com
  • Expedia

Pitemmätkin välimatkat taittuvat helposti, sillä Saksan tieverkosta on maineensa veroinen – nopea, turvallinen ja helppo navigoida.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde siis rakastumaan Pohjois-Saksaan!

Kuten todettu, Pohjois-Saksan nähtävyyksiä riittää niin kaupunkilomaa kaipaaville, kuin hiekkarannalla lepäävillekin. Saksa on helppo lomakohde, sillä sinne voi lentää suorilla lennoilla Suomesta!

Varaa siis unelmiesi loma Pohjois-Saksaan!

Pohjois-Saksan nähtävyydet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti