MatkapojatMatkapojat

Saksan lentokentät – Esittelyssä viisi suurinta

Suunnitelmissa Saksan loma? Tässä esittelyssä Saksan lentokentät, jotta lomasi voi alkaa hyvissä mielin jo heti kentällä.

Saksasta löytyy runsaasti kiehtovia matkakohteita. Tästä yli 82 miljoonan asukkaan maasta löytyykin siksi lukuisia lentokenttiä. Monet Saksan lentokentät ovat Suomesta saavutettavissa suorien lentoyhteyksien avulla.

Alla esittelyssä viisi Saksan suurinta lentokenttää.

Frankfurtin lentoasema

1. Frankfurtin lentoasema – Frankfurt Am Main

Saksan vilkkain lentokenttä löytyy Frankfurtin kaupungista. Frankfurtin lentokenttä on Euroopan mittakaavassakin kolmanneksi suurin Lontoon Heathrow’n ja Pariisin Charles de Gaullen jälkeen. Lentokentältä löytyy kaksi terminaalia ja kolmas on parhaillaan rakenteilla.

Lentokentällä on runsaasti ostosmahdollisuuksia. Paljon sinne matkaavat voivat liittyä jopa kentän etujäseneksi, jolloin on mahdollista nauttia alennuksia ja muita etuja.

Frankfurtin lentoaseman yhteystiedot:

60547 Frankfurt am Main
Saksa
+49 (0) 69 6900

Kotisivut: https://www.frankfurt-airport.com/en.html

Münchenin lentoasema

2. Münchenin lentoasema – Franz Josef Straußin

Saksan lentokentät ovat varsin suosittuja matkailijoiden keskuudessa. Niistä Münchenin lentokenttä valittiin vuosina 2005 ja 2006 jopa Euroopan parhaaksi kentäksi. Tämä Etelä-Saksassa sijaitseva lentokenttä onkin todella toimiva ja tehokas.

Münchenin lentokentän virallinen nimi on Franz Josef Straussin kansainvälinen lentokenttä. Lentoaseman kaksi terminaalia ovat yhdistetty toisiinsa, joista on hyvät kulkuyhteydet Münchenin kaupungin keskustaan.

Münchenin lentoaseman yhteystiedot

Nordallee 25
85356 München
Saksa
+49 (0) 89 97500

Kotisivut: https://www.munich-airport.com/

ApolloApollo

Düsseldorfin lentoasema

3. Düsseldorfin lentoasema – Flughafen Düsseldorf

Monet Saksan lentoasemat ovat operoineet jo vuosia, joista Düsseldorfin lentoasema avautui jo peräti 1927. Lentokentässä on kolme terminaalia, kentän palvellessa niin Saksan sisäisiä kuin ulkomaan lentojakin.

Kentällä palvelee yli 100 erilaista kauppaa, kahvilaa ja ravintolaa, joten aika ei siellä käy pitkäksi. Kentältä on hyvät jatkoyhteydet julkisilla niin kaupungin keskustaan kuin muuallekin Saksaan.

Düsseldorfin lentoaseman yhteystiedot

Flughafenstraße 120
D-40474 Düsseldorf
Saksa
+49 (0) 211 4210

Kotisivut: https://www.dus.com/en


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Tegelin lentoasema

4. Berlin-Tegelin lentoasema – ”Otto Lilienthal”

Berliinin Tegelin lentokenttä on toinen Berliinissä sijaitsevista lentokentistä ja niistä se vilkkaampi. Schönefeldin lentokenttä ja Tegelin lentokenttä tulevat pian yhdistymään, sillä Saksan uusin lentokenttä tulee olemaan Berliiniin avattava Berlin-Branderburgin kansainvälinen lentokenttä. Kentän uskotaan avautuvan vuoden 2020 syksyllä.

Monet Saksan lentokentät ovat hauskoja arkkitehtuurisesti ja varsinkin Tegelin lentokenttä tunnetaan sen kuusikulmaisesta muodosta. Tämän omalaatuisen rakennelman on kehuttu parantavan liikennejärjestelyjä ja niiden sujuvuutta. Tällä lentokentällä ei todellakaan tarvitse kävellä hurjia matkoja, joten se on siitä todella kiva lentokenttä.

Tegelin lentoaseman yhteystiedot

Berliner Flughafen-Gesellschaft mbH
Flughafen Tegel
13405 Berliini
Saksa
+49 (0) 180 500 0186

Kotisivut: https://www.berlin-airport.de/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Hampurin lentoasema

5. Hampurin lentoasema – Flughafen Hamburg

Lentokentät Saksassa pyrkivät säännöllisesti uudistumaan. Esimerkiksi viidenneksi suurimman, Hampurin lentoaseman, kaksi terminaalia yhdistettiin vuonna 2008 keskushallin avulla. Tämä on tehnyt lentokentästä huomattavasti kivemman ja helpomman matkailijan kannalta.

Hampurin lentokentän omistaa muuten osittain Hampurin kaupunki. Lentokenttä pyrkii suojelemaan alueen luontoa ja vähentämään lentokentän aiheuttamia haittoja.

Hampurin lentoaseman yhteystiedot

Flughafenstrasse 1-3
22335 Hampuri
Saksa
+49 (0) 4050750

Kotisivut: https://www.hamburg-airport.de/en/

Saksan lentokentät avaavat portit Saksan lomaan

Saksan lentokentät ovat hyvä portti onnistuneeseen Saksan lomaan. Niistä on kätevä matkata hyvien kulkuyhteyksien avulla itse kohteeseen. Tämän lisäksi Saksan lentokenttien yhteydessä voi helposti vuokrata auton – ajaminen Saksan moottoriteillä on ehdoton kokemus! Moni tekee jopa niin, että he lentävät Saksaan, vuokraavat sieltä auton ja suuntaavat esimerkiksi Sveitsiin laskettelulomalle. Tämä on usein halvempaa juuri siksi, että Saksan lentokentille löytyy niin runsaasti lentovaihtoehtoja läpi vuoden.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lennä Saksaan hauskan loman viettoon

Tutki siis Saksan tunnetuimpia matkakohteita ja ota suunnaksi vaikkapa sen ihanat kaupungit kuten Berliini. Saksan lentokentiltä on helppo suunnata hauskan ja elämyksellisen loman viettoon tässä kulttuurintäyteisessä Euroopan maassa!

Saksan lentokentät kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti