MatkapojatMatkapojat

Kiehtova ja tulinen Miami matkakohteena

Miami on tunnettu kuumista aurinkorannoistaan, menevästä yöelämästä ja kiehtovasta kulttuurista. Tämä Yhdysvaltain itärannikolla sijaitseva kaupunki on loistava valinta lomanviettoon. Tässä syyt miksi Miami matkakohteena on hyvä valinta sekä vinkit onnistuneeseen lomaan!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Miami: sää

Ehkäpä monelle se tärkein syy miksi Miami matkakohteena on niin kiehtova on alueen ilmasto. Miamin sää on kuuma ja aurinkoa alueella riittää läpi vuoden. Tässä muutama esimerkki Miamin keskilämpötiloista:

 • Helmikuu: 20.3
 • Toukokuu: 25.7
 • Heinäkuu: 28
 • Lokakuu: 25.7
 • Joulukuu: 20. 6

Lämmöstä Miamissa pääsee siis nauttimaan läpi vuoden. Miami matkakohteena on suhteellisen kostea, joten kesäkuukausina sateita voi ilmentyä jopa päivittäin. Sateet ovat Miamissa kuitenkin kuuroluonteisia ja ne väistyvät nopeasti auringon edestä pois.

ApolloApollo

Miami matkakohteena – mitä nähtävää?

Mitkä sitten ovat parhaat Miamin nähtävyydet? Kaupungissa riittää paljon tekemistä ja nähtävää. Miami matkakohteena tarjoaa ostosmahdollisuuksia, loistavia ravintoloita, värikästä iltaelämää ja kiehtovia aktiviteetteja.

Tässä top 5 Miami nähtävyydet, jotka pitää mielessä matkaa suunniteltaessa:

Lummus Park Beach, Miami

1. Lummus Park Beach

Miamin edustalle sijaitseva Miami Beachin saari on kaupungin suosituimpia matkakohteita. Miami Beach matkakohteena tarjoaa parhaat rannat rantalomaan ja näistä yksi suosituimmista on Lummus Park Beach. Palmujen reunustama ranta on melkoinen nähtävyys ja sen lähellä riittää ihania kahviloita vilvoitteluun.

Apollo – Miami

Löydä parhaat lomatarjoukset Miamiin!

Etsi lomatarjouksia

Miamin Little Havana

2. Little Havana

Little Havana on yksi Miamin kiehtovimmista kaupunginosista. Sieltä löydät latinalaiskulttuuria ja voit vierailla perinteisissä kuubalaisissa tupakkakaupoissa, taidegallerioissa ja nauttia maistuvaa kuubalaista ruokaa. Little Havana sijaitsee Miamin keskustan lähellä.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Miamin Bayfront Park

3. Bayfront Park

Jos haluat hieman rauhaa ja vehreyttä, on Bayfront Parkin puisto kokemisen arvoinen. Tämä massiivinen puisto tarjoaa ihania poukamia, joissa istuksia ja kauniita kukkasia, joita ihastella.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

South Beach, Miami

4. South Beach

Miami matkakohteena tarjoaa paljon kiehtovaa arkkitehtuuria ja South Beach on tunnettu sen art deco-rakennuksistaan. Kaupunginosa on täynnä trendikkäitä kauppoja ja ravintoloita. Alue on vauhdikas yöaikaan, jolloin sieltä löytyy paljon tunnelmallista iltaelämää.

Aventuran ostoskeskus Miamissa

5. Aventura ostoskeskus

Kaiken yllä olevan lisäksi Miami matkakohteena tarjoaa hurjat määrät ostosmahdollisuuksia. Todellinen shoppailija suuntaa Aventuran ostoskeskukseen, joka pitää sisällään yli 300 kauppaa ja joukon ravintoloita. Tässä massiivisessa ostoskeskuksessa on myös leikkikeskus lapsille ja iso elokuvateatteri, mikäli ostelu alkaa kyllästyttämään!

Miami: hintataso

Miamin hintataso on keskimäärin korkeampi kuin Suomessa, mutta näppärä matkailija onnistuu kyllä lomailemaan Miamissa pienemmälläkin budjetilla. Tärkeintä on muistaa verrata matkapaketteja sekä lentoja ja majoituksia.

Tässä muutamia esimerkkihintoja Miamin majoituskustannuksista:

 • Kahden tähden hotellin hinta per henkilö on noin 100 euroa.
 • Kolmen tähden hotellin hinta per henkilö on noin 170 euroa.
 • Neljän tähden hotellin hinta per henkilö on noin 230 euroa.
 • Viiden tähden hotellin hinta per henkilö on noin 340 euroa.

Edullisimmissa ravintoloissa ruokailuun menee noin 12 euroa per henkilö. Julkinen liikenne on hyvinkin edullinen, yhden lipun maksaessa noin 2 euroa.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Miami: matkavinkit

Miami matkakohteena tarjoaa siis runsaasti tekemistä ja lämpimän ilmaston, josta nauttia. Tämä kaupunkikohde soveltuu täydellisesti kaupunkilomaan, joka on täynnä tekemistä ja kulttuuria, että rantalomaan, jossa voi vain nauttia auringon lämmöstä.

Jotta matkasi olisi onnistunut, tässä vielä muutama Miamin matkavinkki:

 • Etsi varsinkin lentojen tarjouksia vertailusivustoilta, joiden avulla suora lento Miamiin voi onnistua hyvinkin edullisesti.
 • Tarkista josko hotellin hintaa kuuluu myös lentokenttäkuljetus, sillä tämä on hyvin yleistä Miamin hotelleille.
 • Metromoverin avulla liikkuminen eri nähtävyyksien välillä onnistuu helposti.
 • Yhdistä risteily Karibialla Miamin matkaasi, sillä Miamista lähtee paljon eri risteilyjä pitkin vuotta.

Lähde siis rakastumaan tuliseen ja viihdyttävään Miamiin Lomamatkalle.fi sivun avulla!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti