Miamin nähtävyydet vievät keskelle kulttuuria

Miami on kiinnostava ja hieman erilainen lomakohde, jonne voi suunnatta ostoksille ja aurinkolomalle. Miamin nähtävyydet viihdyttävät lisäksi matkailijaa!

Yhdysvaltojen itärannikolla, Floridan osavaltiossa sijaitseva Miami on monipuolinen lomakohde. Kaupunkiin voi lähteä viettämään monipuolista yhdistettyä kaupunki- ja rantalomaa, jolta ei tekeminen lopu kesken. Varsinkin Miamin nähtävyydet viihdyttävät monipuolisuudellaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat Miamin nähtävyydet

Miamin nähtävyydet ovat täynnä taidetta, urheilua ja muuta kiinnostavaa nähtävää. Alla esittelyssä suosituimmat ja kiehtovimmat nähtävyydet Miamissa.

Vizcaya Museum & Gardens -palatsialue

1. Vizcaya Museum & Gardens -palatsialue

Museoiden ystävien tulee suunnata Viscayan palatsialueelle Coconut Groveen. Tunnetun liikemies James Deeringin talvikotina toiminut rakennus on puutarhoineen todella kaunis. Palatsialueella toimivassa museossa järjestetään erilaisia näyttelyitä ja esittelyitä, puutarhan tarjotessa kaunista kukkaloistoa läpi vuoden.

http://vizcaya.org/

Venetian Pool –ulkouima-allas

2. Venetian Pool –ulkouima-allas

Venetsialainen julkinen uima-allas on pakko nähdä Miamissa, sillä yleisen uima-altaaseen on ihana pulahtaa kuumina päivinä. Suurelta allasalueelta löytyy vesiputouksia ja luolastoja, joihin tutustua. Kun haluat kokea kauniita maisemia ja rentoutua veden äärellä, on nähtävyys loistavaa ajanvietettä.

ApolloApollo

Marlins Park -stadioni

3. Marlins Park -stadioni

Urheilullisia nähtävyyksiä Miamissa riittää myös ja baseball –lajin ystävien täytyy tietenkin nähdä paikallinen Marlins Park -stadion. Pelejä on kesäkuukausina, mutta toki stadionia ja sen lähialueita voi käydä ihastelemassa muutenkin.

PAMM taidegalleria

4. Pérez Art Museum Miami – PAMM –taidegalleria

Miamin nähtävyyden tutustuttavat myös taiteeseen. The PAMM on kiehtova taidegalleria, josta löytyy erilaista taidetta aina videoesityksistä veistoksiin. Taidetta on niin modernimman kuin klassisemmankin suunnan ystäville.

Kotisivut: https://pamm.org/

Bayfront Park –rantabulevardi

5. Bayfront Park –rantabulevardi

Ulkoilmanähtävyyksiä kauniista kaupungista löytyy runsaasti ja Bayfront Park meren rannalla on yksi kauneimmista. Palmupuita ja valkeaa hiekkarantaa riittää silmän kantamattomiin ja bulevardilla tapahtuu aina kaikenlaista hauskaa. Läheltä löytyvä Bayside Marketplace –ostoskeskus on lisäksi täynnä erilaisia ravintoloita ja kiinnostava kauppoja.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Evergladesin kansallispuisto

6. Evergladesin kansallispuisto

Luontonähtävyyksiä kannattaa mennä katsomaan Evergladesin kansallispuistoon. Suoalueet ovat melko laajat ja niissä kuhisee runsaasti alligaattoreita ja muita eksoottisia eläimiä. Alueelle löytyy runsaasti erilaisia kiertueita, joihin kannattaa ehdottomasti hankkia liput netistä etukäteen.

Kotisivut: https://www.nps.gov/ever/index.htm

Jungle Island –eläintarhasaari

7. Jungle Island –eläintarhasaari

Lapsille soveltuvia nähtävyyksiä Miamissa riittää ja Jungle Islandin eläintarhasaari on niistä yksi kivoimpia. Entisenä papukaijasaarena tunnettu saari on täynnä erilaisia, eksoottisia lintuja ja kaunista kasvustoa. Trooppinen alue on kiva kokemus koko perheelle.

Kotisivut: https://www.jungleisland.com/

Osta liput Jungle Island -eläintarhaan täältä >>

Apollo – Miami

Löydä parhaat lomatarjoukset Miamiin!

Etsi lomatarjouksia

Coral Castle –korallilinna

8. Coral Castle –korallilinna

Coral Castle on Miamin hauskimpia nähtävyyksiä. Kivipatsaita ja –veistoksia täynnä oleva puistoalue on yhden miehen aikaansaannos. Taiteilija Edward Leedskalnin ei halunnut muiden seuraavan työskentelyään, joten vieläkään ei ole täysin varmaa kuinka monenmuotoiset patsaat on oikein tehty!

Kotisivut: https://coralcastle.com/

Freedom Tower –näköalatorni

9. Freedom Tower –näköalatorni

Miamin korkeimpia nähtävyyksiä oleva Freedom Tower on tuulahdus menneisyydestä. Amerikankuubalaisten kunniamerkkinä tunnettuna torni tarjoaa kauniit maisemat Miamiin ja Biscayne Bay –lahdelle. Lähistöllä on myös runsaasti kivoja ravintoloita, joissa vierailla.

Kotisivut: http://mdcmoad.org/freedom-tower/

Miamin nähtävyydet vievät erilaisiin kaupunginosiin

Miami tarjoaa lisäksi todella runsaasti kauniita kaupunginosia, joissa riittää arkkitehtuurisesti kauniita rakennuksia. Tällaisilla alueilla käveleminen on itsessään kivaa puuhaa ja lisäksi kaupunginosista löytyy runsaasti hyviä ravintoloita ja kauppoja.

Ota suunnaksi ainakin:

  • South Beachin alueen art deco –tyylisuuntausta edustava alue
  • Little Havanan kuubalaiskorttelisto
  • Wynwoodin boheemialue, joka on täynnä graffititaidetta
  • Miami Beach upeine hiekkarantoineen
Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Miami on todellinen kulttuurikaupunki

Miamin nähtävyydet vievät sinut siis eksoottiseen luontoon ja kulttuurin keskelle. Kaupunki on todella monipuolinen kohde, jonne voi huoletta suunnata läpi vuoden.

Antaudu siis kauniiden nähtävyyksien vietäväksi ja suuntaa Miamiin!

Miamin nähtävyydet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti