MatkapojatMatkapojat

Karibian risteily Miamista vie eksoottisiin kohteisiin

Karibian risteily Miamista on unohtumaton matkailuelämys. Millaisia risteilyjä Miamista Karibialle onkaan saatavilla?

Karibian risteilyt ovat ainutlaatuinen kokemus ja risteilyjen suosio on nousemassa hurjaa vauhtia suomalaisten matkailijoiden keskuudessa. Monet loistavat risteilyt Karibian suunnalle lähtevät matkaan juuri Miamista. Alla katsaus siihen, mitä kaikkea Karibian risteily Miamista oikein tarjoaa matkailijalle.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Kuinka Karibian risteily Miamista onnistuu?

Karibian risteilyt Suomesta onnistuvat helposti ja voit valita onnistuneen lomapaketin muutaman matkanjärjestäjän toimesta. Voit tietenkin rakentaa myös oman risteilypaketin varaamalla risteilyt ja lennot Miamiin erikseen. Jos haluat matkata omatoimisesti, muista varata myös hotelli Miamista ennen risteilyä!

Tässä esittelyssä mitä kaikkea matkanjärjestäjillä on tarjolla:

Matkapoikien Karibian risteily

Matkapoikien Karibian risteilyt

Myös Matkapojat järjestävät matkoja Miamista Karibialle. Matkapoikien risteily seilataan ihanalla Costa Luminosan aluksella ja risteilyt kestävät usein noin kaksi viikkoa. Miami –risteilyn hinta on yleensä 2 700 eurosta ylöspäin.

Lähtöpäivästä riippuen Miamissa voi yöpyä ennen risteilyä 1-4 yötä ja matkan hintaan sisältyvät niin hotelliyöt, lennot että risteilykin. Lisäksi risteilyn hintaan kuuluu täysihoito laivalla ja mahdolliset retket Karibian kohteissa voi varata suoraan Matkapoikien sivuilta. Lisäksi voit lisämaksusta nauttia suomenkielisistä retkistä joissakin kohteissa.

ApolloApollo

Apollomatkojen Karibian risteily

Apollomatkojen Karibian risteilyt

Apollomatkojen Karibian risteily Miamista kestää yleensä seitsemän yötä, mutta pidempiäkin risteilyitä on saatavilla. Risteilyn ensimmäinen yö vietetään yleensä aina Miamissa hotellissa. Sinun on mahdollista yöpyä hotellissa myös risteilyn jälkeen. Hintaan sisältyvät risteily, lennot sekä hotellimajoitus ja hinnat alkavat yleensä hieman yli 1 000 eurosta ylöspäin.

Miamista lähtevät Karibian risteilyt tehdään MSC Cruisen aluksella. Laivalta löytyy runsaasti erilaisia ravintoloita, kauppoja sekä runsaasti aktiviteetteja aina elokuvateatterista kauneushoitoihin. Risteilyt pysähtyvät muun muassa Puerto Ricossa ja Bahamalla. Kohteissa on usein tarjolla erilaisia retkiä, jotka varataan laivalla tai suoraan laivayhtiön sivuilta ennen matkaa. Huomioi, että Apollomatkoilla ei ole omia oppaita risteilyillä.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Mitä kaikkea Karibian risteily Miamista oikein tarjoaa?

Yllä siis esimerkkejä siitä, kuinka Karibian risteilyt Miamista onnistuvat. Karibian risteily on ihana tapa rentoutua ja nauttia hieman erilaisesta lomasta.

Risteilyitä on useilla eri laivoilla, mutta laivojen palvelut ovat yleensä melko samankaltaiset. Aluksiin on mahdollista hankkia puoli- tai täysihoitopalvelut, jolloin voit nauttia ihanista buffet-illallisista. Joihinkin matkapakettiin kuuluvat lisäksi juomat, joten tarkista nämä matkaa varattaessa.

Laivalla on tietenkin mahdollista nauttia ruokaa ja juomaa myös omaan laskuun. Aluksissa onkin runsaasti erilaisia ravintoloita, kahviloita, yökerhoja ja pubeja.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Karibian risteilyt pysähtyvät aina muutamissa Karibian kauniissa kohteissa, mutta reitti ja pysähtymispaikat vaihtelevat laivayhtiöillä. Yleisiä pysähtymispaikkoja ovat muun muassa:

  • Bahamasaaret
  • Jamaika
  • Meksiko
  • Puerto Rico
  • Caymansaaret
Apollo – Miami

Löydä parhaat lomatarjoukset Miamiin!

Etsi lomatarjouksia

Joissakin kohteissa pysähdytään vain muutama tunti, kun taas joskus satamassa voidaan olla yön yli. Erilaisia ohjattuja retkiä kohteissa on tarjolla runsaasti, mutta toki kohteisiin voi tutustua omatoimisesti tai viettää aikaa vain ihan risteilyaluksella. Risteilyt onnistuvat lasten kanssa tai vaikka ihan vain aikuisten kesken – tekemistä on kaikenlaisille lomailijoille!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Miami on loistava lähtökohde Karibian lomalle

Karibian risteily Miamista on ihana valinta myös siksi, että Miami on ihastuttava lomakohde. Kaupungissa kannattaa ehdottomasti viettää pari yötä ennen tai jälkeen risteilyn. Miamin vahvuuksiin kuuluvat muun muassa:

  • Kauniit hiekkarannat
  • Upeat pitkät rantabulevardit
  • Kuubalaiskorttelit maukkaine ravintoloineen
  • Monipuoliset putiikit ja outlet –myymälät
  • Hauskat nähtävyydet

Tekemistä riittää siis Miamissakin ja risteilylle lähteminen Miamista takaa eksoottisen lomanaloituksen ja -lopetuksen!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti