New Yorkin helikopterilennot antavat uuden näkökulman suurkaupunkiin

New Yorkin helikopterilennot ovat loistelias tapa nähdä tämä upea kaupunki uusin silmin. Kun siis kaipaat hieman seikkailua ja uutta näkökulmaa New Yorkin lomaasi, valitse helikopterilento loman piristykseksi!

Isona Omenana tunnettu New York on loistava lomakohde, jonne matkataan rentoutumaan, shoppailemaan ja pitämään hauskaa. Kaupungin nähtävyydet takaavat tapahtumarikkaan loman ja hauskaa voi pitää myös erilaisten aktiviteettien avulla. New Yorkin helikopterilennot ovat juuri tällainen hauska tekeminen lomaan. Tästä vinkit kuinka valita sinulle paras helikopterilento lomaasi ja esittely suurkaupungin parhaista lennoista.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Top 6 New Yorkin helikopterilennot

Helikopteriretket New Yorkissa onnistuvat monin eri tavoin ja sopiva retki löytyy taatusti kaikille. Tässä katsaus kuuteen loistavaan lentoon.

Helikopterikierros New Yorkissa

1. New York City Helikopterikierros

Näet New Yorkin Manhattanin tällä kopterikierroksella ihan uudella tavalla. Lento soveltuu kaikenlaisille matkaajille ja myös pyörätuolin käyttäjät voivat osallistua lennolle. Tämä New Yorkin helikopterilento ei ole kovin pitkä, lennon kestäessä noin 15-30 minuuttia. Näet kierroksen aikana muun muassa:

  • Central Parkin, eli keskuspuiston
  • Brooklynin sillan
  • Hudson –joen
  • Vapaudenpatsaan

Lennolla otetaan valokuvia, jotka voit ostaa muistoksi lisämaksusta. Lennon hinta on alkaen 210,64 euroa per henkilö.

Tutustu kierrokseen ja varaa täältä >>

Liberty Harborin helikopteriseikkailu

2. Liberty Harborin helikopteriseikkailu

15-minuutin kestoinen helikopterilento on todella kiva tapa tutustua New Yorkiin ja Manhattanin tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Näet pilvenpiirtäjät, Broadwayn valot ja Keskuspuiston.

Tämän New Yorkin helikopterilennon hinta on alkaen 224,15 euroa per henkilö. Maksuun kuuluvat muun muassa turvatarkastus- ja palvelumaksut lähtöselvityksessä. Saat myös nauttia kuljetuksesta kentälle ja takaisin hotelliin! Näiden palveluiden lisäksi kopterilento on selostettu, joten voit oppia kivoja faktoja Manhattanin alueesta!

Tutustu kierrokseen ja varaa täältä >>

ApolloApollo

Yksityinen helikopterikierros New Yorkissa pariskunnille

3. Yksityinen helikopterikierros New Yorkissa pariskunnille

New Yorkin helikopterilennot sopivat myös romantiikkaa kaipaaville. Kaunis kaupunki on kiva lomakohde pareille, sen soveltuessa vaikka häämatkakohteeksi!

Tämä yksityinen helikopterilento kestää 30-45 minuuttia, jonka aikana näet kaikki Manhattanin tunnetuimmat nähtävyydet. Voit lisäksi valita lennon vaikka auringonlaskun aikaan. Myös päivä- ja iltalentoja on saatavilla – esimerkiksi kaupungin valot iltaisin ovat upea elämys!

Kahden hengen lennot ovat hinnaltaan alkaen 625,63 euroa. Lennot ovat esteettömiä myös pyörätuolinkäyttäjille.

Tutustu kierrokseen ja varaa täältä >>

Apollo – New York

Löydä parhaat lomatarjoukset New Yorkiin!

Etsi lomatarjouksia

Iso Omena –helikopterikierros

4. Iso Omena –helikopterikierros

Tämä New Yorkin maamerkkien yllä lentävä helikopterilento on kivan edullinen ja lyhyt. 12-minuuttia kestävän retken hinnat ovat alkaen 237,65 euroa per henkilö ja hintaan sisältyy lentokenttämaksut.

Helikopteriretki on todella suosittu, sen lähtiessä ilmoille Laituri 6:sta, eli Pier 6 –satamasta, aivan keskustassa. Näet kaikki New Yorkin tunnetuimmat nähtävyydet, reitin lentäessä Hudson-joen yllä. Mukaan voit ottaa omat kamerasi, joten saat taatusti aivan loistava lomakuvia albumiisi!

Tutustu kierrokseen ja varaa täältä >>

New York Cityn yksityinen helikopterikierros

5. New York Cityn yksityinen helikopterikierros

30-45 minuutin helikopterikierros soveltuu ryhmille erinomaisesti. Retki on yksityinen, joten saat loistavaa palvelua ja koet New Yorkin lintuperspektiivistä ihanan rennosti. Retken hinnat ovat alkaen 1 251,25 euroa, mutta hinta on koko ryhmältä.

Nämä helikopterilennot New Yorkissa onnistuvat niin päivä-, auringonlasku- tai iltalentoina. Huikeasta matkasta voisi siis nauttia kaveriporukan tai vaikka perheen kanssa!

Tutustu kierrokseen ja varaa täältä >>

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

New York Cityn helikopteriseikkailu

6. New York Cityn helikopteriseikkailu

Opastettua helikopteriretki New Yorkissa siivittää sinut Ison Omenan yllä. Pääset kurkkaamaan kaikki tunnetuimmat nähtävyydet kuten Times Squaren ja Vapaudenpatsaan. Retkeen sisältyy myös opastus, joka on saatavilla muutamilla kielillä, ei kuitenkaan valitettavasti suomeksi.

Tämän helikopteriretken hinta on alkaen 296,16 euroa henkilöltä. Lisäksi turva- ja käsittelykulut sisältyvät retken hintaan. Seikkailu kestää 20 minuuttia, joten se on sopivan mittainen vaikkapa perheille.

Tutustu kierrokseen ja varaa täältä >>

Näin löydät helikopterilentoja New Yorkissa

Helikopterilento New Yorkissa kannattaa ehdottomasta varata etukäteen netissä. Edullisia lentoja on saatavilla esimerkiksi GetYourGuiden sivuilta, josta löytyy myös yllä mainitut, loistavat matkat.

Kun varaat lennon GetYourGuiden sivuilta, saat vahvistuksen lipustasi sähköpostiin. Liput on mahdollista saada lisäksi mobiililippuina, jotka kelpaavat yleensä kaikkiin retkiin.

Huomioi muuten, että liput lennoille voi ostaa myös lahjaksi! Romanttinen lento New Yorkin yllä on esimerkiksi huikea lahjaidea hääparille silloin kuin tiedät parin suuntaavaan kaupunkiin lomailemaan.

Katso kaikki New Yorkin helikopterlennot täältä >>

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Varaudu New Yorkin helikopteriretkeen

Helikopterilentoja New Yorkissa on siis saatavilla todella runsaasti. Kun suunnittelet retken hankintaa, kannattaa mielessä pitää seuraavat vinkit:

Varmista mitä lipunhintaan kuuluu

Kuten yltä käy ilmi, joihinkin helikopteriretkiin kuuluvat turva- ja tarkastusmaksut lentokentällä. Ihan kaikkiin retkiin ne eivät sisälly, vaan tällöin joudut maksamaan niistä noin 25-40 USD per henkilö, eli noin 22-35 euroa. Muutenkin on hyvä tutkia tarkkaan mitä lipun hinta sisältää, jotta tiedät varautua muihin maksuihin.

Matkat kentälle eivät aina sisälle lippuun

Tutki myös tarkkaan mistä kopterilennot lähtevät. Yleensä matkat lähtevät aivan keskustan, eli Manhattanin, läheltä. Kentälle tulee kuitenkin pääasiallisesti matkata omin voimin – vain harvaan kopterimatkaan sisältyvät kuljetukset hotellista.

Ota henkilöllisyystodistus mukaan

Lennolle päästäksesi sinulla tulee olla mukanasi:

  • Maksettu lippu tai varausvahvistus
  • Henkilöllisyystodistus, kuten passi

Huomioi, että henkilöllisyystodistuksen on oltava alkuperäinen, eikä kopio kelpaa.

Saavu lähtöpaikalle ajoissa

Saat yleensä varausvahvistuksen aikaan tarkemman ajan, jolloin helikopteriretkesi on. Pidä huolta siitä, että saavut kentällä ajoissa. Ennen lennon alkua sinun tulee nimittäin mennä läpi turvatarkastuksen, jossa sinulta tarkistetaan muun muassa henkilötiedot. Tähän kaikkeen menee hieman aikaa, joten varmista ajoissa saapuminen.

Huomioi, että joihinkin yllä mainittuihin retkiin voi kuulua kuljetus jopa hotellilta asti. Yleensä matkailijan tulee kuitenkin saapua lähtöpaikalle omin neuvoin – tutki siis reitti etukäteen, jottet myöhästy vaikkapa liikenteen takia!

Varaa juomarahaa lentäjälle

Amerikkalaiseen kulttuuriin kuuluu juomarahan antaminen palveluammattilaisille. Onkin melko normaalia antaa lentäjille pieni tippi lennon päätteeksi. Varaa siis hieman käteistä matkaan mukaan! Tipit ovat kuitenkin vapaaehtoisia, joten kyydistä sinua ei jätetä vaikket antaisikaan juomarahaa.

Jätä laukut hotelliin

Reput ja käsilaukut tulee yleensä jättää terminaaliin, joten kopterilennolle kannattaa saapua ilman suurempia laukkuja. Moniin yllämainittuihin lentoihin kuuluu tavaroiden ilmainen säilytys, mutta aina näin ei välttämättä ole. Mikäli siis otat matkaan mukaan isomman laukun, kannattaa varautua mahdollisiin säilytysmaksuihin.

Sääolot voivat perua New Yorkin helikopterilennon

Kannattaa myös muistaa, etteivät New Yorkin helikopterilennot onnistu, jos sää on heikko. Helikopteri ei voi lentää turvallisesti myrskyisellä säällä ja näköolosuhteidenkin tulee olla hyvät. Helikopterilennon järjestäjä ilmoittaa mahdollisista peruutuksista ja informoi sinua helikopterilennon ajankohdan muuttamisesta tai peruutuskorvauksista.

Helikopterilentojen reitit New Yorkissa voivat myöskin muuttua sään tai muiden olosuhteiden pakosta. Siksi ei siis aina ole täysin varmaa mitkä kaikki nähtävyydet näet lennon aikana!

ApolloApollo

Peruuta helikopterilento ilmaiseksi 24h ennen retkeä

Voit itse peruuttaa kaikki yllä mainitut helikopterilennot New Yorkissa 24 tuntia ennen lentoa. Peruutus ei silloin maksa mitään, joten jos matkaan tulee ylimääräisiä mutkia, kannattaa matkan peruminen GetYourGuiden kautta.

Näe ja koe New York uusin silmin

New Yorkin helikopteriretket ovat oivallinen tapa tutustua tähän ihastuttavaan suurkaupunkiin. Kopterin kyydistä avautumat näkymät ovat erinomaiset, joten lento Manhattanin yllä on taatusti unohtumaton elämys! Jotta retki on mahdollisimman onnistunut ja edullinen, kannattaa New Yorkin helikopterilennot varata etukäteen netistä.

Ei siis muuta kuin unohtumattoman New Yorkin loman suunnitteluun ja helikopterin kyytiin määränpäässä!

Katso upeita kuvia Matthewn blogista: https://expertvagabond.com/helicopter-flights-manhattan/

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti