Mauritius hintataso 2020 – Onnistuuko saarella edullinen loma?

Intian valtameressä sijaitseva Mauritius on taivaallinen matkakohde. Tämä ihastuttavan romanttinen paratiisisaari on suosittu varsinkin häämatkakohteena. Tässä katsaus, josko Mauritiuksen hintataso on paratiisin maineen arvoinen.

Mauritius tarjoaa matkailijalle runsaasti valkoisia hiekkarantoja, turkoosin meren ja maistuvia ruokia. Saarella on myös runsaasti nähtävää, niin sen mielenkiintoisen historian kuin monipuolisen luonnonkin ansiosta. Entä sitten Mauritius ja hintataso?

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...
Mauritiuksen hintataso 2020
Asia Hinta
Hostelli 25€
Hotelli – 3 tähteä 100€
Hotelli – 4 tähteä 175€
Hotelli – 5 tähteä 285€
Ateria – edullinen ravintola 6€
Ateria – McDonald’s 5€
Olut – ravintolassa 2-3€
Coca-Cola – ravintolassa 1€
Cappuccino 2€
Vesipullo 1,5L – kaupassa 0,6€
Taksi – aloitus 3€
Taksi – per km 2,5€
Bussilippu – per suunta 0,9€
Bensa – per litra 1,2€

Mauritiuksen hintataso 2020

Mauritius on maineeltaan ylellinen luksussaari, mikä tarkoittaa, että moni luulee sen olevan hyvinkin kallis matkakohde. Mauritius matkakohteena ei kuitenkaan ole niin kallis kuin voisi kuvitella ja sinne on hyvinkin mahdollista tehdä edullisempi matka. Jotta matkasi olisi mahdollisimman edullinen, kannattaa sinun muistaa nämä matkailun yleissäännöt:

  • Mieti tarkkaan mihin haluat panostaa. Joillekin tärkeintä on laadukas hotelli, kun taas toisille riittää vaatimattomampikin majoitus.
  • Vertaile hintoja eri matkasivustojen avulla. Älä myöskään unohda vertailua valmiiden matkapakettien ja erikseen ostettujen lentojen ja majoituksen välillä.
  • Ole joustava matkapäiviesi kanssa niin paljon kuin mahdollista.

Jotta saisit tarkan kuvan mitä odottaa Mauritiuksen hintatasolta, tässä esimerkkejä.

Lennot ja liikkuminen

Suomesta on vaihtelevasti mahdollista lentää Mauritiukselle suorien lentojen avulla, mutta nämä ovat monesti kalliimpia kuin välilaskulliset lennot. Menopaluulentojen hinta on keskimäärin 800-1 500 euron luokkaa, mutta lentoja vertailemalla voit tehdä edullisempiakin löytöjä.

Lentojen hinta on siis usein Mauritius –matkan suurempia kustannuksia. Liikkuminen Mauritiuksella onkin sitten varsin edullista. Taksin hinta kannattaa kuitenkin aina kysyä ja sopia ennen kyytiin hyppäämistä, sillä jotkin kuskit valitettavasti eivät käytä virallisia mittareita ja taksin hinta saattaa siten olla paljon korkeampi. 30-50 eurolla voi yleensä vuokrata taksin kokonaisen päivän retkiin.

Apollo – Mauritius

Löydä parhaat lomatarjoukset Mauritiukselle!

Etsi lomatarjouksia

Majoitus

Mauritius tunnetaan ylellisistä majoitusvaihtoehdoista ja niitä saarelta löytyykin yllin kyllin. Mutta siellä voi sijoittua myös paljon vaatimattomimmin ja säästää siten majoituskustannuksissa.

  • Kahden hengen huone kahden tähden hotellissa maksaa noin 40-75 euroa yöltä.
  • Kahden hengen huone kolmen tähden hotelissa puolihoidolla maksaa noin 80-150 euroa yöltä.
  • Kahden hengen huone luksusluokan hotellissa puolihoidolla maksaa 200 eurosta ylöspäin yöltä.

Majoitusta miettiessä on hyvä muistaa, että monet matkanjärjestäjät tarjoavat Mauritiuksen lomaa all inclusive –hotelleissa, jolloin matkanbudjettiin ei tarvitse miettiä ruokakustannuksia, sillä ruokailu ja juomat kuuluvat hotellin hintaan.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Ruokailu

Mauritiuksen hintataso on edullisimmillaan mitä tulee saarella ruokailuun. Tässä muutama esimerkki auttamaan matkabudjetin teossa:

  • Oluen hinta on noin 5 euroa (50 cl).
  • Vesi maksaa noin 0,80 euroa litra.
  • Pizzan hinta on noin 8 euroa.

Kahden hengen ruokailu hyvälaatuisessa ravintolassa onnistuu noin 30 eurolla.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Mauritius matkan hinta ei aina huimaa päätä

Mauritiuksen hintataso antaa mahdollisuudet monenlaiseen lomaan. Pakettimatkojen hinnat alkavat yleensä noin 1 500 eurosta ylöspäin, mutta äkkilähdöillä voit hyvinkin matkata jopa 1 000 euron hintaan per henkilö.

Mauritius – sää kutsuu luokseen eikä hinnatkaan kauhistuta

Mauritiuksen sää on yksi saaren suurimpia valttikortteja. Keskilämpötila on kesäkuukausina 30 asteen luokkaa, eikä sää talvellakaan tipu juuri alle 20 asteen. Siellä saa nauttia auringosta ja leppoisasta merituulesta.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Kun sitten ottaa huomioon, ettei Mauritiuksen hintataso tee kovin suurta lovea kukkaroon, on saari todellakin hyvä kohde luksuslomaan. Mauritius tarjoaa valtavan hienot puitteet juuri häämatkaan tai romanttiseen lomaan. Voit esim. tutustua miltä häämatka näyttää, niin täältä. Toki sinne voi suunnata kuka vain nauttimaan kauniista rannoista, maistuvasta ruuasta ja lempeästä lämmöstä.

Löydä siis unelmiesi loma Mauritiukselle Lomamatkalle.fi sivuston avulla!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti