ApolloApollo

Kroatia

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Adrianmeren rannalla sijaitseva Kroatia on kasvamassa matkailijoiden suursuosikiksi. Maa tarjoaa paljon koettavaa, eikä Kroatian hintataso taatusti pilaa matkailijan tunnelmaa. Kroatia on merellinen kohde, sillä maalla on noin 6 000 metriä rantaviivaa. Maa on siis taattu rantakohde kimaltelevina vesistöineen.

Sisämaa tarjoaa kuitenkin myös huikeita maisemia aina vuoristoalueista jylhiin metsistöihin. Maa on myös täynnä kiehtovia kaupunkeja, joissa tutustua maan värikkääseen historiaan.

Maa tarjoaakin mahdollisuuksia niin ranta-, kaupunki- kuin aktiivilomiinkin. Kroatian pääkaupunki Zagreb on kaunis kohde, jonka matkailijat joskus ohittavat valitessaan Dubrovnikin tai Splitin. Hvarin saari on idyllinen kohde perhematkailuun ja Sibenikissä on mahdollisuus nauttia pikkukaupungin tunnelmasta. Plitvicen kansallispuisto taas tarjoaa nähtäväksi 16 turkoosinsinistä järveä, kävelyreittejä sekä ihania hotelleja, joissa yöpyä.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Kroatia on hyvin edullinen matkakohde, vaikka hintataso kohoaakin hieman kesän lomasesongin aikaan. Kesä on kuitenkin ilmaston puolesta paras aika matkustaa maahan, sään ollessa lähellä +30 astetta. Mikäli haluaa vältellä pahinta ruuhka-aikaa, on alku- ja loppukesä parasta matkustusaikaa.

Lähde siis tutustumaan Kroatian viehättäviin kaupunkeihin ja aurinkoisiin rantoihin!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti