LomarengasLomarengas

Lissabon lasten kanssa – herkkuhetkiä ja eläimiä

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Lissabon on eksoottinen kaupunkikohde, jonne voi suunnata koko perheen kera. Mitä kaikkea on siis tarjolla, kun suuntanasi on Lissabon lasten kanssa?

Portugalin pääkaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää, koettavaa ja tekemistä. Lissabon on lasten kanssa erinomainen matkakohde, sillä kaupunki on sopivan rauhallinen ja ihastuttavan lapsiystävällinen. Tässä parhaat vinkit lomaan, kun suuntaat lasten kanssa Lissaboniin!

Lissabonin parhaat nähtävyydet lapsille

Portugali ja Lissabon ovat todella lapsiystävällisiä, kaupungin tarjotessa runsaasti juuri lapsille sopivaa tekemistä. Kaupungin parhaimmat nähtävyydet lasten kanssa ovat:

Oceanário de Lisboa –akvaariomaailm

Oceanário de Lisboa –akvaariomaailma

Lissabonin akvaariomaailma on todella kiva nähtävyys, josta löytyy jopa satoja eri kalalajeja ja mereneläviä ihastuttamaan väreillään ja muodoillaan. Akvaariomaailma on todella viihdyttävä ja opettava elämys ja liput ovat melko edulliset, aikuisten lipun maksaessa alle 20 euroa. Lisäksi perhelippuja on saatavilla.

Kotisivut: https://www.oceanario.pt/en

Osta liput akvaariomaailmaan täältä >>

Museu da Marioneta -marionettimuseo Lissabonissa

Museu da Marioneta –marionettimuseo

Marionettimuseo on ihastuttava elämys, kun suuntanasi on. Lissabon pienten lasten kanssa, sillä kauniit nuket kiinnostavat taatusti ihan perheen pienimpiäkin. Museossa on uusia ja vanhoja nukkeja niin Portugalista, että muualtakin maailmasta. Lisäksi siellä voi nauttia erilaisista videoesityksistä esimerkiksi nukkeanimaatioiden teosta. Pääsymaksu on todella pieni, vain noin viisi euroa aikuisilta ja muutaman euron lapsilta.

Kotisivut: https://www.museudamarioneta.pt/en/

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Lissabonin eläintarha - Jardim Zoológico de Lisbo

Lissabonin eläintarha – Jardim Zoológico de Lisboa

Eläintarha Lissabonissa on melko hintava nähtävyys, mutta se on todella suuri ja monipuolinen, joten vierailu kannattaa ehdottomasti. Erilaisten eläinten lisäksi siellä viihdyttää muun muassa oma rautatie ja köysirata sekä erilaiset huvitukset. Eläintarhan alueella on lisäksi Animax –huvipuisto, johon pääset samalla hinnalla kokeilemaan erilaisia pelejä.

Kotisivut: https://www.zoo.pt/en/

Osta liput eläintarhaan täältä >>

Castelo de São Jorge –linnoitus

Castelo de São Jorge

Lissabonin kauniita näkymiä voi ihastella huikeasta São Jorgen linnasta. Tykkejä, torneja ja kiikareita on tarjolla viihdyttämään lapsia useita tunteja. Lisäksi erilaisia esityksiä järjestetään linnan alueella melko usein.

Kotisivut: https://castelodesaojorge.pt/en/

Lissabon tarjoaa lasten kanssa paljon tekemistä

Nähtävyyksien lisäksi tarjoaa Lissabon lapsille runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Tässä kolme ideaa Lissabonin lomaan lasten kanssa..

Lissabonin raitiovaunu 28

Kuuluisa raitiovaunureitti

Lissabon on rakennettu seitsemälle kukkulalle, joten kaupungista on huikeita näkymiä sinne tänne. Raitiovaunulla ajelu onkin kivaa tekemistä Lissabonissa lapsille ja varsinkin 28 –ratikkalinja viihdyttää huikeilla näkymillään.

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Pasteis de Nata leivokset

Maukkaat paikalliset leivokset

Lissabon lasten kanssa tietää herkuttelua ja lapsetkin rakastuvat taatusti makeaan pasteis de nata –leivokseen. Niitä on saatavilla ympäri kaupungin, mutta tunnetuimmat ostetaan Manteigarian leipomosta!

Jardim da Estrela -puisto

Leikkipuistoja kauniissa maisemissa

Herkkuja kannattaa napata laukkuun ja suunnata esimerkiksi Jardim da Estrela –puistoon. Suuri puisto on täynnä kauniita kukkia, puita, lampia ja kioskeja. Lisäksi sieltä löytyy viihdyttävä leikkikenttä, jossa on kaikenlaista hauskaa tekemistä lapsille – kesäisin jopa ohjattua leikkitoimintaa!

Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Milloin ja minne lasten kanssa kannattaa Lissabonissa suunnata?

Mikä sitten on parasta aikaa matkustaa Lissaboniin lasten kanssa? Kaupunkiin voi huoletta matkata läpi vuoden, mutta lasten kanssa parasta aikaa on keväästä syksyyn ilmojen ollessa kivan lämpimät. Aivan keskikesällä voi Lissabon lapsiperheille olla jopa tukalan kuuma, joten juuri loppukevät ja loppusyksy ovat usein parasta matkustusaikaa.

Hotelli lapsiperheelle löytyy melkein mistä tahansa Lissabonista. Ydinkeskusta Baixa on täynnä erilaisia vaihtoehtoja, mutta hyvä hotelli lapsiperheelle löytyy usein hieman keskustan ulkopuolelta. Sopivia alueita ovat muun muassa:

  • Estrela
  • Lapa
  • Santos
  • São Bento

Ryhdy siis suunnittelemaan rentoa ja hauskaa lomaa. Lissabon lasten kanssa takaa muistojen täyteisen loman koko perheelle!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti