MatkapojatMatkapojat

Täällä teet parhaimmat Budapestin ostokset

Hyviä kaupunkikohteita shoppailulomaan riittää ympäri maailman. Eri vaihtoehdoista Budapestin ostokset mahdollistavat edullisen ja monipuolisen loman kauniissa kaupungissa.

Unkarin pääkaupunki on mainio lomakohde vaikkapa pidennetyn viikonlopun viettoon. Vaikka kaupunki onkin paremmin tunnettu ihanista ja terveellisistä kylpylöistään, ovat Budapestin ostokset toinen hyvä syy lähteä lomalle tähän kiehtovaan ja historialliseen kaupunkiin! Missä kaupungin parhaat ostospaikat sitten sijaitsevat ja millä matkalaukku kannattaa lomamatkalla täyttää?

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Budapestin parhaat ostospaikat

Budapestin kaupunki on varsin mukavan ja kätevän kokoinen ja yleisesti ottaen ne parhaimmat ostosmahdollisuudet löytyvät helposti kaupungin ydinkeskustasta. Hienompia liikkeitä on lisäksi runsaasti aivan Tonavan rannalla, joten vaikeaa ostoksille lähteminen ei kaupungissa ole.

Matkailijoiden kannalta helpoimmat ja isoimmat ostospaikat ovat:

  • Váci utca –kävelykatu
  • Nagy Körút –ostoskatu
  • Deák tér –aukio ja sen lähiympäristö
  • Andrássy –bulevardi

Näistä Váci utcan katu on erityisen kätevä juuri keskeisen sijaintinsa kannalta, mutta paikoitellen hintavampi moniin muihin paikkoihin verrattuna. Kun siis haluat jotakin edullista, kannattaa kadun liikkeitä käyttää lähinnä kaupungin tarjonnan katseluun. Halvat Budapestin ostokset onnistuvat usein paremmin paikallisissa kauppahalleissa ja ostoskeskuksissa. Hyvä kauppahalli löytyy esimerkiksi juuri Váci utcan toisesta päästä, jossa sijaitsee Nagy Vásárcsarnok.

Apollo – Budapest

Löydä parhaat lomatarjoukset Budapestiin!

Etsi lomatarjouksia

Yllä mainitut ostospaikat sijaitsevat Pestin puolella, mutta myös Budan puolelta löytyy hyviä ja halpoja ostopaikkoja. Budan puolen parhaat ostosmahdollisuudet löytyvät:

  • Bécsi kapu tér –aukion ja Matiaksenkirkon välimaastosta
  • Széll Kálmán tér –aukion ympäristöstä
  • Ráday utcan -kävelykadulta
ApolloApollo

Budapestin parhaat ostoskeskukset

Budapestin ostokset kannattaa siis tehdä myös kaupungin upeissa ostoskeskuksissa, varsinkin kun haluat tehdä löytöjä edullisesti ja monipuolisesti. Niitä riittää ja alla ne parhaat ostoskeskukset, joihin suunnata lomalla ovat ehdottomasti:

Mammut ostoskeskus Budapestissa

Mammut ostoskeskus

Budan puolella sijaitseva Mammut ostoskeskus on monelle se kaupungin paras ostoskeskus. Liikkeitä on monipuolisesti ja niiden joukkoon lukeutuvat muun muassa Benetton, Mango ja Estee Lauder. Lisäksi ostoskeskuksessa on joukko erilaisia ruokapaikkoja.

Liikkeet: http://www.mammut.hu/en/stores

ÁRKÁD ostoskeskus Budapestissa

Arkad ostoskeskus

Toinen suosittu ostoskeskus on Pestin puolella oleva Arkad. Sieltäkin löytyy joukko vaateliikkeitä, koru- ja kirjakauppoja sekä liikkeitä, jotka myyvät erilaista tekniikkaa. Ostoskeskuksesta löytyy lisäksi joukko kahviloita ja hyviä ruokapaikkoja.

Liikkeet: https://www.arkadbudapest.hu/en/shops/all/


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Arena Mall ostoskeskus Budapestissa

Arena Mall

Suosittu, vanhalle laukkaradalle rakennettu ostoskeskus on kiva paikka tehdä Budapestin ostokset. Suuri ostoskeskus on täynnä erilaisia liikkeitä, kuten saksalainen elektroniikkakauppa Media Markt. Uudessa ostoskeskuksessa löytyy hyvin erihintaisia liikkeitä, joten siellä pärjää millä tahansa budjetilla.

Liikkeet: https://www.arenamall.hu/en/uzletek

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Parhaat Budapestin ostokset

Mitkä Budapestin ostokset sitten ovat ne parhaimmat? Parhaat kotiin viemiset ovat paikallisia käsitöitä, joista esimerkiksi kirjontatyöt ja keramiikkaesineet ovat laadukkaita. Käsityötuotteita löytyy hieman sieltä täältä ja varsinkin kauppahalleista kannattaa lähteä etsimään aitoja tuotteita.

Myös edulliset elintarvikkeet ovat hyviä Budapestin tuliaisia. Erilaiset mausteiset makkarat sekä paikalliset viinit ovat suosituimpien tuliaisten joukossa. Niitä löytyy hyvin niin kauppahalleista, että ostoskeskusten valintamyymälöistä.

Shoppailu Budapestissa voi hyvinkin johtaa loistaviin vaatelöytöihin. Paikalliset kirpputorit ovat upeita aarreaittoja vintage-vaatteiden löytämiseen ja Budapestistä löytyy lisäksi upea Outlet myymälä. Premier Outlet sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, mutta sinne pääsee paikallisbussilla noin 30 minuutissa.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Paras aika lähteä ostoksille Budapestiin

Milloin Budapestin ostokset sitten kannattaa käydä tekemässä? Kaupunkiin voi lähteä ostoksille läpi vuoden, mutta varsinkin joulun alla Budapest on ihana paikka tehdä lahjalöytöjä. Halvat ostosmatkat onnistuvat talvella – tammi- ja helmikuu ovat esimerkiksi hyvää aikaa ostosten tekoon. Kaupunki on toki kauniina kesäisinkin ja erilaisia toritapahtumia löytyy silloin runsaasti.

Budapestin ostokset lisäävät siis hauskaa tekemistä lomaasi ja kaupunki on huippukohde shoppailulomaan!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti