Lentokone Hotellihaku
Lentokone Lentohaku
Lomarengas - MökitLomarengas - Mökit

Tallinnaan halvalla – Näin varaat edullisen Tallinnan matkan

Tallinnaan halvalla

Joskus lomalle on vain päästävä, vaikkei matkakassaa olisikaan kertynyt vielä runsaasti. Onneksi aina on mahdollista matkata Tallinnaan halvalla!

Tallinna on ihana matkakohde. Kaupunkiin on todella helppoa matkustaa – kun otat risteilyn Tallinnaan, niin aloitat loman jo heti Helsingin satamasta. Lisäksi sinun on mahdollista päästä Tallinnaan halvalla, sillä löydät runsaasti edullisia tarjouksia ja äkkilähtöjä läpi vuoden!

( Artikkeli jatkuu tarjousten jälkeen... )
Löydä edulliset matkat, hotellit ja lennot Tallinnaan tästä!

/ + Matkat Tallinnaan

Näet kaikki vaihtoehdot rullaamalla taulukkoa.

Matkusta Tallinnaan halvalla matkoja vertailemalla

Kaikki budjettimatkailijat tietävät, että hintojen vertailu on aina paras tapa säästää lomakustannuksissa. Tallinnan lomia löytyy runsaasti, joten halvan Tallinnan matkan löytäminen ei ole hankalaa.

Alla katsaus erilaisiin tarjouksiin, joita voit löytää seuraavilta matkatoimistoilta:

Ikaalisten Matkatoimisto, Viro

Ikaalisten Matkatoimisto

Ikaalisten Matkatoimisto logoIkaalisten Matkatoimisto tekee runsaasti matkoja Tallinnaan. Matkatoimiston sivuilta voi lisäksi löytää läpi vuoden erilaisia tarjouspaketteja moniin kohteisiin. Jos haluat Tallinnaan halvalla koko perheen voimin, voit löytää Ikaalisten Matkatoimiston valikoimista tarjouksen, jolla alle 12-vuotiaat lapset yöpyvät hotellissa ilmaiseksi!

Katso Ikaalisten Matkatoimiston matkat Tallinnaan tästä >>

Matkapojat, Viro

Matkapojat

Matkapojat logoMyös Matkapojat tekevät Tallinnan matkoja edullisesti. Tarjouksien avulla pääset halvalla ja nopeasti Tallinnaan laivalla, säästäen jopa 50%. Pelkkä päiväristeily onnistuu joskus peräti 10 eurolla ja yhdistetty risteily- ja hotellimatka voi maksaa vain muutamia kymmeniä euroa.

Katso Matkapoikien matkat Tallinnaan tästä >>

Eckerö Line, Viro

Eckerö Line

Eckerö Line logoKun sitten haluat katsella pelkkiä risteilyjä Tallinnaan, muista tutkia Eckerö Linen tarjoukset. Jos haluat halvalla Tallinnaan auton kanssa, on juuri Eckerö Line hyvä valinta. Eckerö Line tarjoaa runsaasti tarjouksia ja äkkilähtöjä, sekä voit kerryttää S-bonusta laivalla!

Katso Eckerö Linen matkat Tallinnaan tästä >>

Matkavekka, Viro

Matkavekka

Matkavekka logoTarjouksia Tallinnaan löytyy myös Matkavekan sivuilta runsaasti. Matkavekan Tallinnan valikoimissa on runsaasti niin pelkkiä hotellilomia, että yhdistettyjä risteily-hotellilomia. Erikoistarjouksia löytyy läpi vuoden, joten sinun on mahdollista matkata Tallinnaan halvalla Matkavekan kyydissä melkein milloin tahansa.

Katso Matkavekan matkat Tallinnaan tästä >>

Paras keino päästä Tallinaan halvalla?

Matkavaihtoehtoja siis riittää silloin, kun haluat edullisesti lomalle Tallinnaan. Pääset helpoiten halvalla Tallinnaan laivalla, sillä laivalipun voi hankkia ilman hyttiä – tällöin risteilylle tulee hintaa vain muutamia euroja. Jos asut pääkaupunkiseudulla voit helposti piipahtaa Tallinnassa vaikka päiväreissulle!

Kun haluat halvalla Tallinnaan yöksi, on valittavanasi niin:

  • Risteilyloma, jolloin yövyt laivalla
  • Hotelliloma, jolloin matkaat laivalla Tallinnaan ja yövyt valitsemassasi hotellissa
  • Yhdistelmäloma, jolloin yövyt esimerkiksi yhden yön laivalla ja valitsemasi yöt haluamassasi hotellissa.

Niiden hinnat riippuvat tietenkin pitkälti valitsemastasi hotellista. Matkoja on kuitenkin mahdollista löytää molemmilla vaihtoehdoilla alkaen 20 euroa yöltä.

Bank Norwegian luottokortti

Entäpä sitten, jos haluat lähteä autolla Tallinnaan? On täysin mahdollista päästä halvalla Tallinnaan autolla erilaisia tarjouksia hyödyntämällä. Huomioi kuitenkin, että autopaikan hinnat ovat usein kiinteät ja määräytyvät auton koon mukaan. Auton ottaminen mukaan lisää siis auttamatta hieman kustannuksia.

Jos mietit auton jättämistä Helsingin satamaan, kannattaa miettiä myös olisiko edullisempaa jättää auto suosiolla kotiin. Matkapojat kuljettavat esimerkiksi muualtakin Suomesta Tallinnan matkoilla ja tämä voi tulla halvemmaksi kuin parkkimaksujen maksaminen!

Äkkilähdöt avuksi edullisen Tallinnan matkan etsintään

Erilaisia tarjouksia on siis saatavilla todella runsaasti ja sinun on mahdollista päästä Tallinnaan halvalla monin eri tavoin. Älä myöskään unohda äkkilähtöjä! Jos voit hypätä matkaan lyhyelläkin varoitusajalla voit päästä halvalla Tallinnaan yöksi – äkkilähdöt ovat varsin hyvä tapa nauttia hieman luksuksesta!

Siispä, kun haluat lähteä edulliselle lomalle, löydät halvat Tallinnan matkat:

  • Tutkimalla matkanjärjestäjien tarjouksia
  • Vertailemalla erilaisia yöpymisvaihtoehtoja
  • Katsastamalla äkkilähdöt

Tallinna on loistava kohde edulliseen lomaan. Kaupunki tarjoileee runsaasti nähtävää ja ravintoloita!

Lomarengas - MökitLomarengas - Mökit