Bali lasten kanssa – näin se onnistuu

Bali on melkoisen suosittu kohde, joka tunnetaan usein joogaretriiteistä ja bileistään. Onnistuuko Bali lasten kanssa ollenkaan vai pitääkö kohde jättää nuoremmille?

Bali sijaitsee aivan Jaavan kupeessa. Saari on pieni, mutta tiheään asuttu. Lomakohteena Bali on monipuolinen ja kulttuuririkas kohde. Bali onnistuu myös varsin mainiosti pienempien kanssa ja tässä vinkit kuinka Bali lasten kanssa koetaan helpoiten.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Minne Balilla lasten kanssa kannattaa suunnata?

Vaikka Bali onkin varsin pieni saari, siellä riittää runsaasti hyvinkin erilaisia kohteita monenlaiseen lomaan. Tässä kolme parasta kohdetta minne Balilla lasten kanssa kannattaa suunnata.

Sanur Balilla

Sanur

Sanur on rento ja rauhallinen lomakohde. Sen suosio juuri lapsiperheiden keskuudessa perustuu sen ihastuttavaan rantaan, joka soveltuu lapsiperheille sen tyyneyden ansiosta. Muualla Balilla aallokot voivat välillä olla melko hurjat, mutta Sanurin rantaa ympäröivä riutta takaa melkein aina tyynen meriveden pulikointiin.

ApolloApollo

Seminyak Balilla

Seminyak

Seminyak sijaitsee aivan bilekeskuksena tunnetun Legianin lähellä. Tämä kohde on parempi lapsiperheille, sillä se on rauhallinen ja kaunis. Seminyak tarjoilee runsaasti laadukkaita hotelleita ja alueen ruoka on Balin parhaimmistoa. Seminyakissa kannattaa ehdottomasti harkita loma-asunnon vuokraamista. Perheille suunnatut huvilat ovat laadukkaita, edullisia ja tarjoavat hyvät puitteet lasten kanssa lomailuun.

Ubud Balilla

Ubud

Bali lasten kanssa voi suuntautua saaren sisämaahan, jossa koko perhe pääsee kokemaan paikallista kulttuuria. Ubud on lapsiperheiden suosiossa, sillä se on yksi kiehtovin kohde ja täynnä paikallista kulttuuria. Sieltä on helppo tehdä retkiä muihin kohteisiin.

Apollo – Bali

Löydä parhaat lomatarjoukset Balille!

Etsi lomatarjouksia

Bali lasten kanssa tarjoaa runsaasti tekemistä

Kun suuntaat lasten kanssa Balille, voit olla varma että tekemistä riittää jokaiselle päivälle. Tässä vinkit niihin juttuihin, mitä Balilla voi lasten kanssa tehdä ja kokea.

Kaunis ja kiehtova luonto

Bali on kaunis saari, jossa riittää niin eksoottisia eläimiä kuin kasvejakin. Bali lasten kanssa kannattaakin kokea erilaisten luontoretkien avulla. Näistä kokeiluun kannattaa ehdottomasti ottaa:

  • Gianyarin Safari ja Marine Park –luontopuisto, jossa näkee hippoja ja seeproja.
  • Ayung joen laskeminen veneellä. Ubudin lähellä sijaitsevan joen voi laskea ohjatulla kierroksella ja tämä soveltuu varsinkin perheen hurjapäille!
  • Kemenuhin perhospuisto on ihastuttava kohde jos tähtäimessäsi on Bali pienten lasten kanssa. Puisto sijaitsee Ubudissa.

Surffikoulu perheen isoimmille lapsille

Rantaloman yhteydessä Balilla voi harrastaa runsaasti erilaisia vesileikkejä. Perheen isoimmat lapset innostuvat taatusti surffauksesta, johon on ohjattuja tunteja melkein jokaisella Balin rannalla. Benoassa sijaitsee Bali Wake Park –puisto, jossa lapset voivat kokeilla myös wakeboardingia, eli vesilautailua.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Herkkuja hienoissa maisemissa

Bali tarjoilee runsaasti makuelämyksiä. Saarella on runsaasti lapsiystävällisiä ravintoloita, mutta sen parasta antia ovat erilaiset teemaravintolat. Nämä kiehtovat varsinkin lapsia ja voivat olla hyvä keino saada nirsommatkin syöjät maistelemaan erilaisia ruokia.

Suosittuja vaihtoehtoja ovat myös erilaiset risteilyt ja ruokailut veneissä. Sea Safari Cruises järjestää muun muassa merirosvoretkiä! Ympäri Balia löydät runsaasti myös viidakkoon rakennettuja puumajoja, jotka tarjoavat hyvää ruokaa ja hienoja maisemia.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Mitä pitää mielessä lasten kanssa Balille matkatessa?

Balin loma lasten kanssa on mahdollinen ja saari tarjoaa runsaasti sopivia kohteita ja tekemistä. Matkaa varatessa kannattaa aina pitää mielessä nämä vinkit:

  • Balille ei ole suoria lentoja, joten varaudu lentojen vaihtoon.
  • Takseissa ei usein ole turvaistuimia, joten ota oma mukaasi tai vuokraa se etukäteen.
  • Varaa hyönteismyrkkyä mukaasi, sillä hyttisiä voi olla runsaasti, varsinkin sisämaassa.
  • Balin ilmasto on usein kuuma, joten varmista, että koko perhe juo runsaasti vettä ja suojaudu auringolta.

Bali lasten kanssa on eksoottinen ja rentouttava lomakohde. Varaa siis matka suureen seikkailuun!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti