MatkapojatMatkapojat

Paras aika matkustaa Balille riippuu lomaunelmistasi

Bali lumoaa matkailijan valkeilla hiekkarannoillaan ja luonnon vehreydellään. Mikä on paras aika matkustaa Balille nauttimaan tästä eksoottisesta lomakohteesta?

Bali on Indonesian suosituimpia lomakohteita ja yksi suomalaisten reppumatkailijoiden kestosuosikeista. Balia kutsutaan monesti paratiisisaareksi, sillä sen kirkkaat värit ja rento ilmapiiri viettelevät jokaisen matkailijan. Alla tietoja siitä, mikä on ehdottomasti paras aika matkustaa Balille nauttimaan sen kiehtovasta tunnelmasta. Vastaus riippuu nimittäin siitä, mitä lomaltasi oikein haluat!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Milloin kannattaa matkustaa Balille nauttimaan lämmöstä?

Koska kannattaa matkustaa Balille, jos haluat nauttia lämpimistä ja aurinkoisista säistä? Vaikka Balille voikin matkustaa säiden puolesta ympäri vuoden ja nauttia leppoisista keleistä milloin tahansa, on se paras aika matkustaa Balilla huhti-lokakuun aikana. Tämä on Balilla nimittäin kuivaa kautta, jolloin sateita esiintyy todella vähän ja lämpötilat hellivät matkailijaa.

Keskimääräiset lämpötilat tänä ajanjaksona ovat seuraavanlaiset:

 • Huhtikuu +27 astetta
 • Toukokuu +28 astetta
 • Kesäkuu +27 astetta
 • Heinäkuu +27 astetta
 • Elokuu +27 astetta
 • Syyskuu +27 astetta
 • Lokakuu +27 astetta

Tämä ajanjakso takaa hyvät rantakelit ja takuuvarman auringon. Koska huhti-lokakuu on säiden puolesta sitä vilkkainta aikaa, tarkoittaa se tietenkin myös runsaasti muita lämmönpalvojia. Kaikista vilkkain jakso sijoittuu heinä-elokuuhun. Tällöin Balin rannoilla on runsaasti matkailijoita niin muualta maailmasta kuin ihan paikallistakin väestöä.

ApolloApollo

Mikä on paras aika matkustaa Balille kun haluat rauhaa?

Milloin Balille sitten kannattaa suunnata, jos haluat vältellä sesonkiaikoja ja muita matkailijoita? Huhtikuu ja lokakuu ovat hyvät ajankohdat nauttia hieman rauhallisemmasta rantalomasta Balilla hyvien säiden puitteissa.

Balin ilmasto on varsin hyvä läpi vuoden, joten ei ole mitään syytä olla varaamatta matkaa myös talvikuukausina. Kaikista vähiten matkailijoita liikkuu saarella juuri maalis-, huhti- ja toukokuussa, joten tämä on paras aika matkustaa Balille, kun haluat rauhaa ja lämpöä.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Koska kannattaa matkustaa Balille säästöt mielessä?

Bali on varsin edullinen lomakohde, mutta hinnat nousevat toki hieman juuri vilkkaimpien lomasesonkien aikaan. Edulliset lennot ja lomat onnistuvat tällöinkin, mutta hintoja joutuu yleensä vertailemaan tarkemmin ja matkat varaamaan hyvissä ajoin.

Aivan paras aika matkustaa Balille edullisesti on esimerkiksi helmikuu. Silloin matkailijoita on liikkeellä melko vähän ja monet hotellit ja ravintolat ovat laskeneet hinnat mukavan alas. Helmikuun lisäksi hyviä kuukausia matkatarjousten löytämiseksi, sekä edulliseen lomaan Balilla, ovat kesä-, syys-, loka- ja marraskuu. Ne ovat juuri vilkkaimman sesongin ulkopuolella, tarjoten runsaasti alennuksia.

Apollo – Bali

Löydä parhaat lomatarjoukset Balille!

Etsi lomatarjouksia

Oletko matkalla sukeltamaan, surffaamaan vai hauskanpitoon?

Sinulle paras aika matkustaa Balilla voi lisäksi riippua tietysti siitä, mitä kaikkea haluat lomallasi kokea. Bali tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia auringonotosta nähtävyyksien ihasteluun. Saari on lisäksi tunnettu hyvistä vesiurheilumahdollisuuksista.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Tässä vinkkejä siitä, milloin kannattaa matkustaa Balille, jos mielessäsi on jokin tietty elämys tai aktiviteetti, jonka haluat kokea:

 • Surffikausi kestää aina huhtikuusta syyskuuhun.
 • Sukeltamaan kannattaa suunnata joko huhti-kesäkuussa tai syys-marraskuussa.
 • Värikästä Holi juhlaa vietetään yleensä maaliskuun loppupuolella.
 • Indonesian kansallispäivä on elokuun 17. päivä suurine juhlineen.
 • Kuukalenterin mukaista uutta vuotta juhlistetaan tammi- ja helmikuussa.

Balin suosituimmat nähtävyydet ovat auki läpi vuoden, juhlapyhiä lukuun ottamatta. Niistä pääsee siis nauttimaan matkasitpa maahan talvella tai kesällä.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Balia tarjoaa mahdollisuuksia läpi vuoden

Paras aika matkustaa Balille riippuu siis hieman siitä, minkälaista matkaa olet hakemassa. Noin yleisesti ottaen Balia on kuitenkin helppo suositella matkakohteeksi läpi vuoden. Säät pysyvät lämpiminä ja tekemistä riittää vuoden jokaiseen päivään.

Ei siis muuta kuin Balin matkaa suunnittelemaan!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti