MatkapojatMatkapojat

Vaikuttavimmat ja suosituimmat Balin nähtävyydet

Bali on ainutlaatuinen paratiisisaari, jossa riittää ihasteltavaa. Aika siis tutkia mitkä ovat ihanimmat Balin nähtävyydet seuraavan loman matkaohjelmaan.

Balille lähdetään rentoutumaan ja nauttimaan upeista maisemista. Paratiisisaari on suosittu lomakohde niin reppumatkailijoiden, perheiden että häämatkalaistenkin kohteena. Rantojen ja rennon menon lisäksi Balin nähtävyydet takaavat mielenkiintoista tekemistä lomaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaimpia nähtävyyksiä Balilla

Nähtävyydet Balilla ovat täynnä kiehtovia temppeleitä ja monipuolisia luontokohteita. Erilaista nähtävää riittää vaikka useampaan lomaan, mutta ainakin nämä Balin nähtävyydet tulee lomalaisen kokea kerran elämässä.

Uluwatun temppeli

1. Uluwatun temppeli

Uluwatun temppeli on tunnetuimpia Balin nähtävyyksiä, eikä syyttä. Temppeli on rakennettu vuoristoon jyrkänteen reunamaan, tarjoten uskomattoman kauniit maisemat vehreään laaksoon. Lisäksi temppelissä järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia, joten opit siellä paljon uutta paikallisista tavoista.

Pura Ulun Danu Batur –temppeli

2. Pura Ulun Danu Batur –temppeli

Melko uusi temppeli Balin historiassa on puolestaan kaunis Pura Ulun Danu Batur. Temppelissä on runsaasti tapahtumia ja esityksiä varsinkin hindujen juhlapyhien aikaan ja läheisen Baturin tulivuoren maisemat ovat todella kauniit.

ApolloApollo

Tanah Lot temppeli

3. Tanah Lot –temppeli

Merenranta temppeli on upea näky ja varsinkin auringonlaskun ihastelu temppelistä käsin on unohtumaton elämys. Temppeli on yksi Indonesian suurimmista. Pura Tanah Lot tarkoittaa temppeliä maalla meressä, mitä temppeli todellakin on ja sitä kannattaa mennä ihastelemaan myös mereltä käsin.

Tegallalangin riisiviljelmät

4. Tegallalangin riisiviljelmät

Riisiviljelmät ovat erikoisimpia, mutta ihanimpia Balin nähtävyyksiä. Riisiviljelmät halkovat kauniita maisemia ja viljelijöiden työn seuraaminen on todella opettava kokemus. Alueella voi myös nauttia hyvää paikallista ruokaa.

Lisää tietoa: https://www.baliriceterrace.com/link/bali-tegalalang-rice-terrace.html


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Parhaat Balin nähtävyydet luontokohteista kiinnostuneille

Jos sitten taas olet kiinnostunut näkemään luonnon omia nähtävyyksiä, tarjoaa Bali sinulle runsaasti upeita kohteita. Käy katsastamassa ainakin nämä ihanat luontonähtävyydet:

Gunung Agungin tulivuori

5. Gunung Agungin tulivuori

Tulivuori on yksi Balin tärkeimmistä alueista, sillä Balin hinduille Gunung Agung on koko universumin keskipiste. Tunnettu patikointikohde on upea, mutta ihan ensikertalaisten ei kannata tulivuorta lähteä kiipeämään, sillä maasto on vaativaa.

Apollo – Bali

Löydä parhaat lomatarjoukset Balille!

Etsi lomatarjouksia

Baturin tulivuori

6. Baturin tulivuori ja pyhä järvi

Hieman helpompaa maastoa patikointiretkelle tarjoaa toinen ihana Balin nähtävyys. Baturin tulivuorta pääsee ihastelemaan melko läheltä ilman vaativaa patikkaretkeä, mutta ihan varsinaiselle huipullekin voi kävellä. Alueelta löytyy myös todella kaunis järvi, joka on Balin pyhin järvi.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Ubudin apinametsä

7. Ubudin apinametsä

Ubud on yksi Balin tunnetuimpia kohteita temppeleineen ja viidakkomaisemineen. Alueelta löytyy hurjan kiva vuoristo- ja metsäalue, jossa satoja apinoita puikkelehtii matkailijoita ihastuttamassa. Varsinkin lapset viihtyvät alueella taatusti.

Ubudin alueen muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä ovat:

  • Ubudin kuninkaallinen palatsi, eli Puri Saren Upud
  • Upudin taidemarkkinat
  • Tirta Empulin temppeli

8. Kuta-ranta

Kuta on kaunista ranta-aluetta, jossa riittää myös runsaasti tekemistä. Valkeaa hiekkaa ja kuohuvaa vettä on itsessään kiva mennä ihastelemaan, mutta vielä kivempaa ovat alueen ravintolat ja monipuoliset shoppailumahdollisuudet.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Opastetut kierrokset tai omatoiminen matkailu onnistuu Balilla

Balin saari tarjoaa siis runsaasti nähtävää olitpa matkalla Nusa Duan luksuskohteeseen tai Upudin upeisiin maisemiin. Ohjattuja retkiä luontokohteisiin ja temppeleihin järjestetään runsaasti ja niille lähteminen kannattaa ehdottomasti.

Toki Balin nähtävyydet voi kokea omatoimisestikin. Esimerkiksi mopon vuokraus Balilla on helppoa, joten voit ajaa kohteesta toiseen ja kokea samalla saaren upeita paratiisimaisemia!

Balin nähtävyydet kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti