MatkapojatMatkapojat

Amsterdam on lasten kanssa yllättävä, mutta toimiva lomakohde

Amsterdam lasten kanssa ei ole mikään hullu ajatus lomanviettokohteeksi. Kaupungilla on nimittäin yllättävän paljon tarjottavaa lapsiperheille!

Vaikka Amsterdam onkin aina ollut suosittu lomakohde, sen maine ei ehkä tee siitä ensisijaista perhekohdetta. Tämä on hieman sääli, sillä kaupunki soveltuu varsin hyvin perheillekin. Amsterdam on lasten kanssa nimittäin täynnä hauskaa tekemistä ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joiden parissa viihtyvät kaiken ikäiset matkalaiset.

Lasten kanssa Amsterdamiin – Mitä pitää huomioida?

Amsterdam tarjoaa lapsiperheille runsaasti rentoa menoa ja kaupunkiin kannattakin suunnata avoimin mielin. Väkeä riittää, joten varaudu siihen! Amsterdamilaiset ovat hyvin lapsiystävällisiä, mikä on kiva asia ja apua saa sukkelaan vaikkapa vaunujen kanssa liikkuessa. Kaupungissa pärjää lisäksi loistavasti englanninkielellä.

Jos olet liikkeellä hyvien säiden aikaan, kannattaa ehdottomasti harkita bakfiets –pyörän vuokraamista. Se on tavallinen kaupunkipyörä, jossa on korimainen lava, missä lapset voivat istua. Pyöräileminen Amsterdamissa on helppoa ja hauskaa!

Amsterdam lasten kanssa – täynnä nähtävää ja tekemistä

Amsterdamin nähtävyydet ovat todella kiehtovia ja niitä löytyy kaikenlaiseen makuun. Parhaimmat nähtävyydet lapsille ovat ehdottomasti:

Apollo – Amsterdam

Löydä parhaat lomatarjoukset Amsterdamiin!

Etsi lomatarjouksia

ARTIS eläintarha Amsterdamissa

ARTIS –eläintarha

Amsterdamin eläintarha ARTIS on loistava kohde lapsille. Kivan pieni ja hyvin suunniteltu eläintarha viihdyttää piknik mahdollisuuksillaan ja musiikkiesityksillään. Tämä eläintarha on siis muutakin kuin vain eläinten ihastelua!

Kotisivut: https://www.artis.nl/en/

Osta liput eläintarhaan täältä >>

ApolloApollo

NEMO tiedeskeskus Amsterdamissa

Nemo –tiedekeskus

Lapsille suunnattu Nemo –tiedekeskus saa lapset innostumaan ja leikkimään. Paikka on todella interaktiivinen, joten lapset saavat rauhassa temmeltää ja kokeilla erilaisia vempaimia. Nähtävää riittää myös erilaisten esitysten muodossa.

Kotisivut: https://www.nemosciencemuseum.nl/en/

Osta liput NEMO tiedekeskukseen täältä >>

Museumpleinin alue Amsterdamissa

Museumpleinin alue

Lapsiakin kiehtovia museoita Amsterdamissa riittää. Museumpleinin alueelta löytyy joukko kiinnostavia museoita, joihin alle 18-19-vuotiaille on usein vapaa pääsy. Hyviä museoita alueella ovat muun muassa:

  • Van Gogh –taidemuseo
  • Rijksmuseum, eli Hollannin kansallismuseo
  • Stedelijk, eli modernin taiteen ja designin museo

Tony’s Chocolonely –suklaapuoti

Tony’s Chocolonely –suklaapuoti

Amsterdam lasten kanssa ei olisi mitään ilman herkuttelua! Suunnaksi tulee siis ehdottomasti ottaa Tony´s Chocolonely –suklaapuoti, jossa lapset voivat suunnitella esimerkiksi oman suklaapatukan!

Kotisivut: https://tonyschocolonely.com/nl/en/join-in/super-store


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Anne Frankin talo Amsterdamissa

Anne Frankin talo

Anne Frankin talo soveltuu hyvin hieman vanhemmille lapsille ja siellä vierailu on opettava sekä koskettava elämys. Vaikka tämän saksalaisen juutalaistytön elämästä ja kuolemasta kertova museo ei olekaan ehkä niitä keveimpiä nähtävyyksiä juuri aihepiirinsä takia, on museon eri näyttelyt todella mielenkiintoisia ja hyvin tehtyjä.

Kotisivut: https://www.annefrank.org/en/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Amsterdam tarjoaa lapsiperheille rentouttavaa tekemistä

Ihan pelkkää nähtävyyksissä kiertelyä ei Amsterdam tietenkään ole. Joten mitä tehdä lasten kanssa Amsterdamissa, kun nähtävyydet on jo nähty tai kaipaat jotakin muuta? Tässä vielä muutama idea tekemisentäyteiseen, mutta rentouttavaan perhelomaan Amsterdamissa.

Sloterplas puisto Amsterdamissa

Viihdy puistoissa ja leikkipuistoissa

Amsterdamin puistot sekä leikkipuistot ovat loistavia ja niitä löytyy runsaasti ympäri kaupungin.

Parhaimpia puistoja ja leikkipuistoja ovat:

  • Amstelpark
  • UJ Klaren
  • Amsterdamse Bos
  • Oosterpark
  • Sloterplas

Kanaaliristeily Amsterdamissa

Rentoudu kanaaliristeilyllä

Amsterdam on tunnettu kanaaleistaan, joihin voi tutustua erilaisten risteilyjen avulla. Niitä löytyy joka makuun, joten kannattaa tutkia vaihtoehtoja esimerkiksi GetYourGuiden sivuilta. Risteilyitä löytyy esimerkiksi juuri lapsille suunnattuina risteilyinä, jotka viihdyttävät taatusti perheen pienimpiä!

Amsterdamin raitiovaunu

Ajele raitiovaunuilla

Amsterdamin raitiovaunut ovat kivaa ajanvietettä. Niiden avulla on myös helppo liikkua paikasta toiseen silloin, kun olet lapsen kanssa Amsterdamissa.

Erityismaininnan ansaitsee ehdottomasti historiallinen raitiovaunu, joka liikennöi vapaaehtoisten voimin huhti-marraskuun välillä aina sunnuntaisin. Jos olet juuri tällöin Amsterdamissa, kannattaa sen kyytiin ehdottomasti hypätä!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Rentoutumaan Amsterdamiin lasten kanssa

Amsterdam lasten kanssa on siis varsin rento kohde, jossa kivointa tekemistä on liikkua paikasta toiseen erilaisin keinoin, nauttien puistojen ja kanaalien kauniista maisemista. Suuntaa siis Hollannin pääkaupunkiin lasten kanssa silloin, kun haluat rennon ja hauskan lapsiperheen loman!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti