Alankomaat

Alankomaat tarjoavat kulttuurin ja kauniiden maisemien ystäville runsaasti kokemuksia. Tämä Euroopan luonteisosassa sijaitseva valtio on loistava kohde niin kaupunki- kuin perhelomallekin. Alankomaiden pinta-alasta noin puolet sijaitsee metrin merenpinnan alapuolella ja tämä erikoinen piirre antaakin maalle oman viehättävyytensä. Tasainen maasto on ominainen viljelyksille ja leudon ilmansa puolesta maa on tunnettu tulppaanien kasvatuksesta.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Maan kulttuuritarjonta on runsasta, erityisesti oopperan ja teatterin osalta. Se onkin mainio kohde kulttuurilomalle, esimerkiksi ystävien kesken. Paikalliset tykkäävät myös ottaa ilon irti juhlapyhien aikaan ja Alankomaiden kadut täyttyvätkin iloisilla tapahtumilla helmikuun karnevaalien aikaan. Kaupungeista Amsterdam ja Utrecht ovat suosittuja matkailukohteita.

Alankomaat tarjoavat kuitenkin myös mahdollisuudet rantalomaan. Länsirannikon hiekkadyynit ja pitkät rannat täyttyvät auringonpalvojista kesäisin. Etelä-rannikon lähistöllä on puolestaan huikeita luonnonpuistoja, joissa patikoida.

ApolloApollo

Sään puolesta Alankomaat tarjoaa leudon meri-ilmaston matkaajalle. Lämpimintä maassa on kesäkuukausina, mutta talvellakin keskilämpötilat ovat noin kymmenen asteen tienoilla. Sinne voi siis matkata läpi vuoden ja talven kaupunkilomakohteena maa on oiva valinta.

Matkusta siis tulppaanien ja kulttuurin keskelle Alankomaihin!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti