Milanon Outlet -myymälät kaupungissa ja sen lähellä – Top 7

Italian Milano on tunnettu muotikaupunki, jossa keskustan kadut ovat täynnä merkkituotteiden liikkeitä. Mutta millaisia ovatkaan Milanon Outlet-myymälät?

Milanosta löytyvät tietenkin kaikki maailman suurimmat muotitalot, mutta ihan jokainen matkailija ei välttämättä halua pistää koko lomakassaa niiden tuotteisiin. Onneksi Milanon Outlet–myymälät tarjoavat todella edullisen mahdollisuuden hankkia laadukasta muotia, meikkejä ja muita laatutavaroita.

Milanon Outlet–myymälät tarjoavat runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joten pidä matkalaukku tyhjänä, kun suuntaat Milanoon!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Esittelyssä Milanon parhaat Outlet-myymälät – Top 7

Milanon Outletit tarjoavat siis runsaasti tekemistä lomaan ja jokaisen kannattaa niissä piipahtaa, ihan vaikka mielenkiinnosta. Alla esittelyssä kaupungin ja lähialueen parhaimmat Outlet –myymälät.

1. Fidenza Village

Fidenza Village Outlet, Milano

Fidenza Village on Outlet Milanon lähellä. Kyseessä on todella suuri Outlet–kylä, josta löytyy peräti 120 erilaista liikettä. Liikkeiden joukossa on runsaasti huippumuotia sekä muitakin mielenkiintoisia ostospaikkoja. Esimerkiksi Ferrarin myymälästä voit löytyy edullisesti ostettavaa, kuten vaatteita tai muita Ferrari –tuotteita.

2. Serravalle

Serravalle Outlet, Milano

Milanon Outlet–myymälät ovat muuten edelläkävijöitä alalla ja ei olekaan erityinen ihme, että yksi Euroopan ensimmäisiä Outlet–keskuksista löytyy juuri Milanosta. Keskus on täynnä erilaisia liikkeitä, joista löytyy vaatteita, kenkiä ja muita tarvikkeita. Keskukseen on noin tunnin matka Milanosta, jonka voit taittaa helposti keskustasta lähtevällä bussilla.

ApolloApollo

3. Il Salvagente

Il Salvagente Outlet, Milano

Il Salvagente on Milanon parhaita Outlettejä. Sinne on helppo matkata, sillä Duomolta on myymälään vain noin vartin kävelymatka – kyseessä onkin Milanon keskustan centralen parhaimpia myymälöitä.

Keskuksesta löytyy runsaasti erilaisia merkkituotteita. Muun muassa näitä merkkejä on mahdollista ostella:

  • Gucci
  • Red Valentino
  • Fred Perry
  • Pinko
  • Miu Miu
Apollo – Milano

Löydä parhaat lomatarjoukset Milanoon!

Etsi lomatarjouksia

4. Fontana Milano 1915

Fontana Milano 1915 outlet, Milano

Monet muutkin suositut Milanon Outlet–myymälät löytyvät helposti kaupungin keskustasta, joista Fontana Milano 1915 on niistä hyvä esimerkki. Outlet on todella laadukas, joten kun haluat aitoja muotimerkkejä mukaasi, tänne kannattaa suunnata. Keskus tunnetaan upeista nahkalaukuista, joten jos haaveissasi on merkkilaukku, suuntaa juuri tähän Outletiin!

5. DMagazine Outlet

DMagazine Outlet, Milano

DMagazine Outlet on melko kelvollinen Outlet–myymälä, joskaan ei ihan mikään edullisin paikka tehdä ostoksia. Löydät Outletistä runsaasti erilaisia muotituotteita kaikilta italialaisilta huippumerkeiltä, alennusten ollessa jopa 50% luokkaa. Hintaa monille uutuustuotteille kuitenkin jää, mutta paikka on silti vierailun arvoinen. Näitä Outlet-liikkeitä Milanosta löytyy kolme.

6. Vicolungo the Style Outlets

Vicolungo the Style Outlets, Milano

Vicolungo on hyvä Milanon lähistön Outlet. Löydät liikkeitä noin 150, niiden myydessä erilaisia tuotteita aina muotivaatteista meikkitarvikkeisiin. Matkaa Milanosta on vain noin 30 minuuttia, joten kauan ei tarvitse bussilla matkustaa. Lisäksi keskuksessa on riittävästi erilaisia kahviloita viihdyttämään ostosten välissä.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

7. Foxtown Factory Store (Sveitsin puolella)

FoxTown Factory Store, Milano

Milanon centralen, eli keskustan, ulkopuoleltakin löytyy siis runsaasti vaihtoehtoja. Niistä kauimpana on Foxtown Factory Story, sillä Outlet löytyy Sveitsin puolelta. Sinne on kuitenkin helppo matkata Milanosta ja suuresta Outletistä löytyy jopa 70% alennuksella osteltavaa. Shoppailijan kannattaa siis ehdottomasti harkita matkaa Foxtowniin.

Pääset sinne julkisilla näin.

Näin koet Milanon Outlet-myymälät

Keskustasta löytyy siis monet hyvät Milanon Outletit ja niihin pääsee kätevästi joko metrolla tai bussilla. Hotelleista saa usein tietoja oikeista linjoista.

Mutta ulkopuolella oleviin Outlet–myymälöihin ei myöskään ole vaikea matkata. Niihin kuljettaa Milanon keskustasta perinteiset bussit, jotka taittavat vain Outletin ja keskustan väliä. Bussien liput ovat vain muutamia euroja ja kyytejä menee runsaasti pitkin päivää.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde ostoksille Milanoon

Milano on todellinen muodin mekka ja Outlet–myymälät antavat mahdollisuuden ostella todellista huippumuotia ilman hurjan suurta laskua muistutuksena. Outletit tarjoavat runsaasti edullista osteltavaa, niin vaatteista aina meikkeihin ja merkkituotteisiin, joten ei muuta kuin shoppailemaan Milanoon!

Milanon Outlet-myymälät kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti