Bad Gastein on kesällä täynnä toimintaa

Itävallan suosituimmat alppikohteet soveltuvat myös kesälomailuun. Tällainen on esimerkiksi ihastuttava Bad Gastein kesällä!

Alpit ovat tunnetusti loistavat talviloman viettoon, eikä Bad Gasteinia parempaa laskettelukohdetta juuri ole olemassa. Mutta tarjoaapa Bad Gastein kesälläkin todella runsaasti kivaa tekemistä, kauniita maisemia ja ihanaa rentoutumista. Tässä vinkit, jos haluat tehdä kesälomallasi jotakin hieman erilaista!

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat tarjoukset Bad Gasteiniin!
Bad Gastein laskettelukeskus Itävallassa
Artikkeli jatkuu...

Bad Gasteinin sää kesällä

Kesälomalle lähtiessä ovat sääolosuhteet tietysti monen matkailijan mielessä. Millaista säätä voit siten odottaa juuri Alpeilla? Onko Bad Gastein kesällä kylmä kohde?

Bad Gasteinin sää kesällä on varsin miellyttävä. Kohde tarjoaa säiden puolesta matkailijalle:

  • Leppoisaa lämpöä, keskilämpötilan ollessa noin +25 lämpöasteen luokkaa päivisin.
  • Iltaisin lämpötilat voivat laskea lähemmäs +10 lämpöastetta.
  • Runsaasti auringonpaistetta.
  • Jonkin verran sateita, kesäkuukausien ollessa alueen sadekautta.

Kesän sää Bad Gasteinissa on siis varsin leuto ja lämmin. Kohde ei tietenkään ole rantalomakohde, mutta aktiviteetteja voi harrastaa silti miellyttävässä ilmastossa. Alpit ovatkin todella kauniit kesäkuukausina, vehreyden vallatessa komeat vuoristomaisemat.

Koe Bad Gastein kesällä vaikkapa valmislomalla

Suomalaiset suuntaavat Bad Gasteiniin monesti talvisin pakettiloman turvin, sillä se on usein helppo ja edullinen tapa hiihtoloman viettoon. Mutta pakettiloman hyödyt saat käyttöösi kesälläkin, sillä esimerkiksi STS Alppimatkat tekee pakettilomia Bad Gasteiniin kesällä.

Voit varata kesämatkan matkatoimiston tarjoamiin hotelleihin ja järjestää kesäloman nopeasti ja edullisesti. Toki myös omatoimimatka onnistuu – vertaile vain lentoja ja majoituksia netissä, jotta löydät edullisimmat tarjoukset!

Tekemistä ja aktiviteetteja Bad Gasteinissa kesällä

Bad Gastein tarjoaa kesällä loistavat puitteet niin aktiiviloman kuin rennommankin menon ystäville. Kesällä nämä komeat maisemat nimittäin kutsuvat kävijänsä kokeilemaan:

Bad Gastein patikointi

Patikointia

Patikointi komeissa maisemissa on todellinen elämys! Retket voi tehdä omatoimisesti todella hyvien karttojen ja suunniteltujen reittien avulla tai voit harkita ohjatulle patikkaretkelle osallistumista. Eväät maistuvat varmasti jokaiselle vuoristomaisemissa!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Pyöräilemässä Bag Gasteinissa

Pyöräilyä

Alppien hurjia kiemuraisia teitä voi hurjastella pyörillä. Keskustasta voit vuokrata pyöriä, mutta niitä on saatavilla lisäksi monista hotelleista. Vinkkinä sanottakoon, että sähköavusteisen maastopyörän valinta kannattaa! Koko Gasteiner –laakso on kivaa aluetta, mutta rentoja pyöräretkiä etsivien kannattaa suunnata vaikkapa kohti laakson perällä sijaitsevaa Nassfeldiä.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kalliokiipeilyä Bad Gasteinissa

Kalliokiipeilyä

Bad Gastein tarjoaa kesällä loistavat puitteet kalliokiipeilyyn. Opastettua kiipeilyä järjestetään todella säännöllisesti, kurssien ja tuntien soveltuessa kaikenikäisille. Kalliokiipeily onkin yksi kivoimmista jutuista silloin, kun suuntanasi on Bad Gastein kesällä lasten kanssa.

Bad Gastein Spa

Wellness-hoitoja

Ihan koko aikaa ei tarvitse Bad Gasteinissa olla liikkeessä. Näissä komeissa maisemissa kun sijaitsee lukuisia kylpylöitä, joiden wellness- ja spa-hoidot ovat rentouttavia, laadukkaita ja varsin ihastuttavia. Alueen kuuluisin kylpylä on Felsentherme, jossa tulee ehdottomasti vierailla ihan jo rakennuksen arkkitehtuurin takia.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Älä unohda myöskään näitä aktiviteetteja

Bad Gastein kesällä on siis täynnä rentoutumista ja vauhdikkaita aktiviteetteja. Muista lisätä lomaohjelmaasi lisäksi nämä hauskat aktiviteetit:

  • Koskenlasku
  • Liitovarjoilu
  • Ratsastus
  • Golfin pelaaminen
  • Jousiammunta

Nälkäisenäkään ei tarvitse kesälomaansa viettää, sillä Bad Gasteinin kuuluisat ravintolat palvelevat tietysti kesäisinkin. Tässä alppikohteessa löytyy runsaasti paikallisia herkkuja, mutta myös kansainvälisiä makunautintoja. Patikoinnin päätteeksi tulee tietysti nauttia lisäksi tuoppi paikallista mallasjuomaa ulkoterassilla auringonpaisteessa!

Jos siis haluat kokea kesälomallasi jotakin uutta ja ihmeellistä, ota suunnaksi Bad Gastein ja sen monipuoliset aktiviteetit. Bad Gastein kesällä soveltuu niin aikuisten kuin perheenkin lomaan – hauskaa tekemistä ja kauniita maisemia riittää kaikille!

Katso myös mitä Sveitsin Alpit tarjoavat sinulle kesäisin.

Kotisivut: https://www.gastein.com/en/

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti